Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Η τελευταία τους ευκαιρία!

Καλησπέρα σε όλους. Στο σημερινό άρθρο θα ασχοληθούμε με 7 παίκτες της ομάδας που για διάφορους λόγους η φετινή χρονιά είναι η τελευταία τους για αν αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στον ΆΡΗ.

Ο λόγος για τους Τριανταφυλλάκο, Οικονομόπουλο, Ηρακλή, Τσουκάνη, Ψυχογιό, Μαργαρίτη και Κοτσαρίδη.

Ίσως να είμαι λίγο παραπάνω σκληρός από άλλες φορές αλλά ας βλέπουμε τα πράγματα και ρεαλιστικά.






Τριανταφυλλάκος

Είναι στην ομάδα από το 2011. Δείτε εδώ αναλυτικά τι έχω γράψει για την πορεία του με τον ΆΡΗ. Το γενικό συμπέρασμα είναι ένα: πολλά σκαμπανεβάσματα! Ενώ σου δείχνει μερικές φορές ότι το 'χει και είναι υπερπολύτιμος, την άλλη θα είναι ο χειρότερος. Μέχρι στιγμής στην προετοιμασία τα πάει πάρα πολύ καλά από ότι μαθαίνω. Ας ελπίσουμε φέτος να έχει σταθερή χρονιά, γιατί αλλιώς φεύγει.



Οικονομόπουλος

Αυτός είναι 4 χρόνια στην ομάδα και είναι ο πιο παλιός. Ουσιαστικά συμμετοχές παίρνει από πέρυσι, όταν και είχε πάνω από 15. Στα 5 ματς, 1 έπαιζε (πολύ καλά) και 4 χάλια. Και αυτός σκαμπανεβάσματα. Έχει φτάσει πλέον στα 22 και δεν θεωρείται ταλέντο. Φέτος είναι ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στις απαιτήσεις του ΆΡΗ, γιατί αλλιώς φεύγει.



Ηρακλής

Εντάξει ναι, είχε τραυματισμό, και εντάξει ναι τον επηρέασε πέρσι και εντάξει ναι είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία στην προετοιμασία. Είναι 23 χρονών και παίζει στον ΆΡΗ όμως. Να πω ότι ήταν 19 να πω εντάξει. Και αυτός έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί έστω και αναπληρωματικός να έχει θέση στο ρόστερ, γιατί αλλιώς φεύγει.


Τσουκάνης

Και αυτός είναι από το 2011 στην ομάδα. Όμως τα τελευταία 2 χρόνια έχει από 3-4 συμμετοχές τη σεζόν. Έχει δείξει καλά στοιχεία, αλλά κάτι θα ξέρουν οι προπονητές του και δεν τον εμπιστεύονται. Προφανώς δεν θα δουλεύει όσο θα πρέπει στις προπονήσεις. Είναι πλέον 24, άσχετα αν κάποιοι θεωρούν ότι είναι 19, και θα δείξει φέτος αν θα τον εμπιστευτεί ο προπονητής ή όχι, γιατί αλλιώς φεύγει.



Ψυχογιός

Ήρθε πέρσι για βασικός δεξιός μπακ. Εγώ τον πίστεψα πάρα πολύ από την αρχή και τον πιστεύω ακόμα, καθώς τον θεωρώ ένα πολύ καλό μπακ. Πέρσι είχε κάποιες πολύ καλές συμμετοχές, αλλά και κάποιες τραγικές. Πρέπει να δείξει ότι μπορεί να είναι ο βασικός μπακ του ΆΡΗ, γιατί αλλιώς φεύγει.



Μαργαρίτης

Πέρσι όσο έπαιξε σε κάποια ματς έδειξε ότι είναι καλός παίκτης, αλλά σε πολλά ήταν χάλι μαύρο αμυντικά. Είναι ευκαιρία να αποδείξει φέτος ότι έστω και 2η επιλογή μπορεί να είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Θα πρέπει να δουλέψει για να καλύψει τα όποια -πολλά- κενά του, γιατί αλλιώς φεύγει.



Κοτσαρίδης

Εντάξει ναι ήρθε τον Γενάρη, εντάξει ναι ήρθε σε δύσκολη περίοδο, εντάξει ναι έπαιξε λίγα ματς. Εμένα παιδιά όμως πλην ενός ημιχρόνου με τον συμπολίτη δεν μου έδειξε απολύτως τίποτα. Ενώ πολλοί θεωρούσαμε ότι θα φύγει, μάλλον οδηγείται σε παραμονή. Καλείται να αρπάξει από τα μαλλιά όσες ευκαιρίες πάρει, γιατί αλλιώς φεύγει.

5 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 15 Ιουλίου 2013 στις 10:53 π.μ.

νικο , ο οικονομοπουλος υπεγραψε 2ετες συμβολαιο ,οποτε δεν λιγει του χρονου...

κατα τ αλλα συμφωνω πανω κατω, ο 30φυλλακος πιστευω φετος θ παιξει καλα.
για τον ηρακλη δεν ξερω , δεν θεωρω οτι ειναι καλος για κεντρο αμυνας και αν παρει παιχνιδια θα πρεπει να ειναι στο πλαγια μπακ

Unknown είπε... 15 Ιουλίου 2013 στις 11:11 π.μ.

Μα δεν εγραψα τιποτα για τα συμβολαια. Το παραπανω αρθρο δεν ελαβε καθολου υποψην τα συμβολαια των παικτων.

Ανώνυμος είπε... 15 Ιουλίου 2013 στις 2:44 μ.μ.

για τον Οικονομόπουλο και τον Αγγελούδη, δεν θα ήθελα να χρησιμοποιούμε τον όρο τελευταία ευκαιρία, καθώς αγαπούν την ομάδα και το έδειξαν όταν πήγαν δανεικοί ενώ άλλες ντίβες έγιναν βαρύδια στις προπονήσεις

Περου

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 15 Ιουλίου 2013 στις 5:15 μ.μ.

MONO TΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΓΙΟΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΥΤΕ ΠΑΓΚΟ.