Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ο Τζον Ιμπέχ στον Άρη! (vid)

Ο  27χρονος Νιγηριανός Τζόν Ιμπέχ αποτελεί την 3η και τελευταία μεταγραφή άνω των 24 χρονών που μπορούσε να κάνει ο Άρης. Υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια.

Το καλό του πόδι είναι το δεξί και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως δεκάρι αλλά και ως δεξιός εξτρέμ.





Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Ρουμανική  Παντούρι έχοντας 19 συμμετοχές και 8 γκολ ,ενώ έδωσε και 3 ασίστ. Παλαιότερα ήταν παίκτης της Οτελούλ (επίσης Ρουμανική).

**Να σημειωθεί ότι ο Νιγηριανός εξτρέμ έχει ύψος 1,87 πράγμα πολύ χρήσιμο αφού οι θεωρητικά βασικοί μας μεσοεπιθετικοί , Ουντόζι και Τάτος  είναι αρκετά κοντοί (1,72 και 1,74 αντίστοιχα). Ένα υψηλόσωμος εξτρέμ που θα πατάει και περιοχή μπορεί να βοηθήσει αρκετά.

Στις δηλώσεις του ανέφερε :

 «Η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ είναι ένα καινούργιο βήμα και μια πρόκληση στην καριέρα μου. Ο Ουντότζι μού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΑΡΗ, ενώ μου είπε γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο, ο οποίος την υποστηρίζει με πάθος. Περιμένω να γνωριστώ με το τεχνικό επιτελείο και τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσω προπονήσεις».

Μπορείτε να δείτε και μερικά βίντεο με την παρουσία του στο Ρουμανικό πρωτάθλημα :




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 31 Ιουλίου 2013 στις 11:41 μ.μ.

Το καλό του πόδι είναι το αριστερό αλλά χρησιμοποιεί εξίσου καλά κ το δεξί....φοβερός παίχτης απλά με προβλήματα τραυματισμών...στω

Ανώνυμος είπε... 31 Ιουλίου 2013 στις 11:52 μ.μ.

στο? προβληματα τραυματισμων? δεν το εχω διαβασει αυτο..

μαροαυντερ3

Giorgos T. είπε... 1 Αυγούστου 2013 στις 12:16 π.μ.

Με μια μικρη αναζητηση θα δεις οτι το καλο του ποδι ειναι το δεξι... το λεει σε 2 διαφορετικα σαιτ και στα βιντεο με τον παικτη... για σοβαρο τραυματισμο εχει να παθει απο το 2011 απ οσο θυμαμαι