Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Αναφορά στις ραγδαίες εξελίξεις

Καλησπέρα σε όλους. Το τελευταίο 48ωρο έχουν κορυφωθεί οι εξελίξεις στο διοικητικό επίπεδο της ομάδας.

Από ότι φαίνεται, το φορτίο το αναλαμβάνει ο πρώην πρόεδρος, Λάμπρος Σκόρδας, μαζί με 3-4 άτομα της επιλογής του.

Οι οπαδοί μάλιστα, συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο, και ζήτησαν την παραίτηση των νυν.


Η περίπτωση Σκόρδα

Έχω πει πολλάκις ότι μέχρι να ανακοινωθούν επισήμως τα πλήρη αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου (μια μέεερα μακρινήηη...) δεν θέλω να δω στο σύλλογο ΚΑΝΕΝΑΝ από όλους αυτούς που τον διοίκησαν από το 2004 και έπειτα και τον έφεραν στο σηεμίο που είναι τώρα.

ΟΜΩΣ, υπάρχει και η άλλη όψη, στην οποία ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και θα υποστηρίξω: Εφόσον μπορεί να σώσει την ομάδα ο Σκόρδας, είναι ευπρόσδεκτος. Διότι προέχει το καλό και η επιβίωση του ΆΡΗ, και όχι τα πρόσωπα. Πραγματικά δε με ενδιαφέρει ΠΟΙΟΣ αλλά το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Εμένα με νοιάζει να σωθεί η ομάδα. Αν τη σώσει ο Σκόρδας, με γεια του με χαρά του, και για το μέλλον βλέπουμε.

Άποψη για διοίκηση Ψηφίδη

Απέτυχαν παταγωδώς. Όλοι τους. Μπήκαν τέλη Δεκέμβρη με 3 στόχους: να σωθεί η ομάδα αγωνιστικά, να επιτύχει κούρεμα των χρεών μέσω διακανονισμών και να υπαχθεί στο άρθρο 99. Περιττό να πω ότι δεν έκαναν τίποτα από τα 3, και πλέον η ομάδα βρίσκεται στον γκρεμό.

Δηλώσεις Ψηφίδη

Τραγικός. Γελοίες δηλώσεις, που βαραίνουν ακόμα περισσότερο το κλίμα στην ομάδα. Όταν χαρακτηρίζεις τον μεγαλύτερό σου σύνδεσμο ''τους χειρότερους στην Ελλάδα'' αυτόματα πλέον είσαι ''εχθρός'' σε μεγάλη μάζα των οπαδών σου και δεν έχεις μέλλον.

*Αβάντα στον Super 3 δεν κάνω, ξέρετε την άποψή μου, διότι δεν υπήρξα ποτέ συνδεσμίτης. Έχουν και αυτοί μερίδιο ευθύνης, μεγάλο μάλιστα, απλά δε γίνεται να μην καταδικάσω τις δηλώσεις του ίδιου του προέδρου.

Αγωνιστικό

Μέσα σε όλα τα παραπάνω, υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι. Να πω εδώ μια αλήθεια. Πολλοί λένε ότι ο ΆΡΗΣ, αν κερδίσει εκεί μέσα, ανακτά τις ελπίδες του. Και γω αυτό πιστεύω. Το θέμα είναι, πώς διάολο θα κερδίσουμε με 4 απουσίες βασικών; Άρα, αγωνιστικά η ομάδα έχει 99% πέσει.


Μόνο σε θαύμα ελπίζουμε...

9 σχόλια:

Κ είπε... 3 Απριλίου 2013 στις 11:19 μ.μ.

Ο ΨΗΦΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.
131.000.ΟΣΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ

VardARIS είπε... 3 Απριλίου 2013 στις 11:44 μ.μ.

Aρχικά όταν άκουσα ότι θα επιστρέψει ο Σκόρδας ήμουν κάθετα αντίθετος, γιατί σκεφτόμουν:
1) Αμαρτωλό παρελθόν
2) Ξεροκέφαλος - Εγωϊστής - Εγωπαθής
3) Ότι θα θελήσει να εμποδίσει τον έλεγχο. (Τελικά αυτό δεν ισχύει. Και να το θέλει πλέον δεν είναι στο χέρι του. Ο έλεγχος θα παραδοθεί και σε 2 άτομα των συνδέσμων (S3, Ιερολοχίτες).

Τελικά αρχίζω να πιστεύω και εγώ ότι ίσως θα είναι καλύτερα να επιστρέψει και ότι βγει. Από την στιγμή που έχει και προσωπικό συμφέρον να μείνει ο Άρης στην κατηγορία, αυτό εξυπηρετεί και εμάς.

Από την άλλη είναι ύποπτο το γεγονός ότι οι τωρινοί διοικούντες είναι γαντζωμένοι στις θέσεις τους. Εγώ προσωπικά αν ήμουν με το ζόρι σε μια θέση, αν βρισκόταν κάποιος άλλος και δήλωνε παρόν, πολύ ευχαρίστως θα έφευγα. Αυτοί αντίθετα φαίνεται να θέλουν να παραμείνουν εκεί με κάθε κόστος. Γιατί άραγε?

Ανώνυμος είπε... 4 Απριλίου 2013 στις 12:16 π.μ.

Παιδια αμα ο Αρης πεσει στην Γ τοτε ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ..ΔΛΔ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ...

ΜΑΡΑΟΥΝΤΕΡ-3

RedDragon είπε... 4 Απριλίου 2013 στις 12:52 π.μ.

Ότι θα επέστρεφε ο Σκόρδας στον Άρη δεν το περίμενα...

Επιστρέφει όμως εκ του ασφαλούς. Τι εννοώ; Αν πέσουμε δεν φταίει αυτός αν σωθούμε γίνεται ήρωας.

Win-Win situation για τον Σκόρδα.

Η ομάδα έχει πέσει κ ΟΛΟΙ τους προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες.

pavvou είπε... 4 Απριλίου 2013 στις 1:51 π.μ.

Δεν μπορώ να σας καταλάβω φίλε Nick. Πως γίνεται να μπορεί μία διοίκηση να αλλάξει τα πράγματα 3 βδομάδες πριν τη λήξη της σεζόν; θα κάνει καλύτερο προγραμματισμο, καλύτερες μεταγραφες, καλύτερη προπόνηση, καλύτερη τακτική;τι;;
από που προκύπτει η ελπίδα στο πρόσωπο του Σκοδρα;

VardARIS είπε... 4 Απριλίου 2013 στις 2:19 π.μ.

Marauder, τώρα μόλις άκουσα ότι έτσι και χρεωκοπήσει η ομάδα, είναι υποχρεωτικό να μείνει για 3 χρόνια στην Γ' Εθνική. Αυτόματα κάτι τέτοιο σημαίνει και αφανισμός... Επιπλέον χάνεται και το Ρύσιο.

Το προσωπικό συμφέρον ποιο θα είναι? Επίσης άκουσα ότι ο Αθανασιάδης δεν έχει τίποτα στο όνομά του. Τι θα του δεσμεύσουν? Στα τέτοια του...

Αυτό που μας νοιάζει πρότιστα είναι τι θα γίνει με τη ομάδα και μετά θα τρέξουμε και τους υπαίτιους της κατάστασης. Το καλοκαίρι για όλους αυτούς τους κυρίους θα είναι καυτό (όχι από θέμα ζέστης).

Ανώνυμος είπε... 4 Απριλίου 2013 στις 2:17 μ.μ.

Αμα δεν κανω λαθος εαν πεσει η ομαδα τα χρεη πανε πανω σε καποιους διοικουντες και μεσα σε αυτους ειναι ο Σκορδας..ενω αμα δεν πεσει ο Αρης τα πραγαματα συνεχιζουν οπως εχουν..

Μαραουντερ-3

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 4 Απριλίου 2013 στις 8:47 μ.μ.

ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΨΗΦΙΔΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ.ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΑΛΙ Ο ΣΟΥΠΕΡ 3 ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

Giorgos T. είπε... 5 Απριλίου 2013 στις 1:05 π.μ.

πολλα εχουν ακουστει,εγω το μονο που θελω ειναι να σωθουμε!! σκορδας-ψηφιδης-αμπραμοβιτς δεν με νοιαζει ποιος θα ειναι αρκει να κανει την δουλεια του...το να πεσεις σε τετοιο πρωταθλημα με 2 ομαδες που υποβιβαζονται ειναι κατορθωμα (και ειμαστε κοντα στο να το κατορθωσουμε)