Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Τι έγινε στη Γ.Σ. (+άποψη)

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από 10 ώρες ολοκληρώθηκε η κρίσιμη ΓΣ της ΚΜΑ, στην οποία δεν έγιναν αυτά που περιμέναμε, αλλά πάλι ειπώθηκαν πολλά και σημαντικά.

Σε αυτό το άρθρο θα παραθέσουμε τα πιο σημαντικά από τα όσα συνέβησαν στην 10ωρη ΓΣ, και θα τα σχολιάσουμε



Συνδρομή

Επί τουλάχιστον 2 ώρες συζητούνταν το θέμα της συνδρομής. Κάποιοι ήθελαν να μειωθεί, έτσι ώστε να έχουν περισσότερα μέλη τη δυνατότητα ψήφου διότι τα οικονομικά τακτοποιημένα είναι ελάχιστα. Η τελική απόφαση ήταν να... παραμείνει η συνδρομή ως έχει.

Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσα φλέγοντα θέματα και να συζητάτε 2 ώρες για την... συνδρομή ρε; Και άντε να πω ότι πρέπει να το συζητήσετε. 2 ώρες; Και μάλιστα για να καταλήξετε στην ίδια απόφαση; Αυτό είναι θέμα λίγων λεπτών ρε σεις! Βαρεθήκαμε πια τα λόγια σας! Πολλά λέτε!



Υποψηφιότητα Σκόρδα για ΠΑΕ

Χωρίς πολλά λόγια (που είπε ο ίδιος) η θέση του σχήματος με το οποίο κατεβαίνει ο Σκόρδας στις εκλογές είναι:

είσοδος στο 99, συμφωνία με τους παίκτες που έχουν λαμβάνειν, κρατάμε τον κορμό από πέρυσι και ενισχύουμε την ομάδα.

Εγώ προσωπικά έχω άποψη για την πρόταση Σκόρδα: εφόσον δεν έρθει επενδυτής, είναι αρκετά καλή. Βέβαια, για να ενισχυθεί η ομάδα πρέπει να πάρει αδειοδότηση, αλλιώς το σχέδιο πάει στράφι. Εγώ το βλέπω σαν ένα plan b αν δεν έρθει επενδυτής.



Πάλι εντάσεις

1η ένταση: την ώρα που μιλούσε ο πρώην πρόδερος της ΚΜΑ, Άγγελος Γρόλλιος, οι Μισιρλής, Γαβριηλίδης και Βασβάνης τον κατηγόρησαν -ορθώς κατά τη γνώμη μου- ότι είχε πει μετά το 0-0 με τον Πανθρακικό ότι ''πέσαμε, καταστραφήκαμε, η μόνη λύση είναι η πτώχευση''. Παρόλο που ο ίδιος το αρνήθηκε, τα ρεπορτάζ εκείνων των ημερών δεν τον δικαιώνουν.

2η ένταση:  Ενώ ο Σκόρδας έκανε μία μίνι αναδρομή για την θητεία του για 1 περίπου μήνα στην ΠΑΕ, πριν καταθέσει την υποψηφιότητά του, οι Χ. Γρόλλιος, Τικπασάνογλου και Αβάνογλου άρχισαν να τον κατηγορούν ότι δεν έχει ιδέα, ότι ισοπέδωσε την προσπάθεια για το 99 κλπ.

Εγώ θα πω στους δύο τελευταίους ότι στους 4 μήνες που άσκησαν διοίκηση πρωτοδικείου (μαζί με άλλους) ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Η θητεία τους ήταν ένα πισωγύρισμα. Δεν έχουν το δικαίωμα να κατηγορούν τον Σκόρδα και τον κάθε Σκόρδα, ενώ οι ίδιοι δεν κατάφεραν ΤΙΠΟΤΑ για την ομάδα.



Τοποθέτηση Ηλιάδη

''Πρέπει να δοθεί παράταση για τις εκλογές στην ΠΑΕ, ώστε να κάνουν γνωστές τις προτάσεις τους οι ενδιαφερόμενοι. Υπάρχει σχέδιο και προτάσεις για τον ΆΡΗ που δεν είναι ακόμα γνωστές''.

Από ότι θυμάμαι ο κ. Ηλιάδης είχε ενδιαφερθεί και πριν λίγο καιρό για την ΠΑΕ, αλλά έπεσε στο κενό διότι θεώρησε το χρέος μη διαχειρίσιμο. Από τα λόγια του καταλαβαίνουμε ότι πλέον θέλει για τα καλά να μπει στην ΠΑΕ.

Εγώ προσπωικά ξέρετε κάτι; Το εύχομαι να μπει στην ΠΑΕ ο Ηλιάδης. Ο λόγος απλός: ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ. Εγώ έτσι ξέρω. Είναι επιχειρηματίας. Δεν είναι δισεκατομμυριούχος, αλλά έχει σεβαστό οικονομικό μέγεθος. Αν δεν υπάρξει άλλη πρόταση από επενδυτή, εγώ θα τον στηρίξω.



Υποψηφιότητες για ΚΜΑ

12 είναι οι υποψήφιοι για ΚΜΑ. Μίλησαν ορισμένοι από αυτούς, με τα πιο πολλά να τα λέει ο Νίκος Παυλόπουλος. Υπάρχουν και κάποια γνωστά ονόματα, όπως Στεφανίδης, Φουρλίγκας, Ματθαίου, Τατάκης, Μισιρλής.

Αρκετά λόγια, και υποσχέσεις. Ο κόσμος θα τους κρίνει. Νομίζω ότι πρέπει να εκλέξουν 7 άτομα αν δεν κάνω λάθος για τη διοίκηση της ΚΜΑ.



Προτάσεις και τελική απόφαση

Υπήρξαν διάφορες προτάσεις για το χρονοδιάγραμμα εκλογών και ΓΣ. Άλλοι πρότειναν να γίνουν άμεσα εκλογές, άλλοι ήθελαν παράταση. Η τελική απόφαση για  τις ημερομηνίες μετάαπό συζήτηση είναι:

11 Μαϊου: εκλογές για ΔΣ στην ΚΜΑ
18 Μαϊου: νέα ΓΣ
25 Μαϊου: εκλογές για ΔΣ στην ΠΑΕ



Συμπέρασμα

Μέσα- σε 10 ώρες Γενικής Συνέλευσης, τα μόνα ουσιαστικά πράγματα που ακούστηκαν ήταν οι ημερομηνίες, η υποψηφιότητα Σκόρδα και το ότι θα έχουν δικάιωμα ψήφου 4.500 μέλη. Ο κόσμος βαρέθηκε πια τα πολλά λόγια, διότι στη συνέλευση είδαμε πάρα πολλά λόγια.

Επίσης, δημιουργήθηκαν για άλλη μια φορά εντάσεις και υπήρξε διχόνοια. Αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ στον ΆΡΗ. Και προφανώς ήταν για το καλό κάποιων προσώπων και όχι για το καλό του συλλόγου.

Τέλος, το θέμα με τον έλεγχο έχει κουράσει πλέον. Εδώ και αμέτρητους μήνες περιμένουμε το γαμημένο το πόρισμα. Επιτέλους πια! Τόσο δύσκολο είναι οι διοικούντες να βοηθήσουν την εταιρία; Το πιο σημαντικό πράγμα είναι πλέον!



*Ευχαριστούμε το σάιτ PRESSARIS για την πλήρη κάλυψη της ΓΣ.

3 σχόλια:

jim είπε... 28 Απριλίου 2013 στις 8:17 μ.μ.

Νίκο, εγώ αν δεν βγουν αναλυτικά ατα αποτελέσματα και αν δεν ανακοινωθούων επίσης αναλυτικά να ξέρουμε τι έγινε, ποιος έφταιξε και γιατί, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ...

Θα μου λένε οι φίλοι, πάμε για ποτο Χαριλάου και θα βάζω νέφτη στον κόλο και θα πηγαίνω προς αντίθετη μεριά...

Εξακολουθω να λέω (το έλεγα και πριν τελειώσεις το πρωτάθλημα), ότι, δεν μου αρέσει τίποτα στην ομάδα και δεν εμπιστεύομαι κανέναν...

Τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΘΕΣΣΣΣΣ ! ! ! Αλλιώς τίποτα...

Unknown είπε... 28 Απριλίου 2013 στις 8:30 μ.μ.

Οντως Τζιμ το θεμα με τον ελεγχο εχει πλεον κουρασει ασχημα.

Ανώνυμος είπε... 29 Απριλίου 2013 στις 12:25 π.μ.

Παντως παιδια διαβαζοντας πρωτοσελιδο σημερα ελεγε οτι η λιγκα θα μας πει να παρατησουμε οριστικα την υποθεση εμ το αρθρο 99 που θελουμε να μπουμε αλλιως θα πεσουμε..
Δυσκολα δλδ θα μπουμε..
Μαράουντερ-3