Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Παλικαρίσιο 0-1. Υπάρχει λέτε ελπίδα;

Έχω σιχαθεί τη φετινή χρονιά. Με έχει κάνει να μην απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Βάζουμε γκολ και ενώ πανηγυρίζουν όλοι εγώ κάθομαι ήρεμος. Αφού σκέφτηκα ότι θα με περάσουν για κανά Τούρκο.

Δε μπορώ πλέον να πανηγυρίσω στα γκολ διότι τις περισσότερες φορές τρώω μεγαλύτερη πίκρα μετά. Πλέον χαίρομαι μόνο όταν τελειώσει το ματς. Ούτε δευτερόλεπτο πιο πριν... Μεγάλη μαλακία αυτό...

Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση μου έχει χειροτερέψει! Δε πανηγυρίζω πλέον ούτε τις νίκες! Θα πανηγυρίσω όταν κ αν σωθούμε... Και δυστυχώς δεν εξαρτάται από εμάς...

Για το σημερινό ματς πρώτα απ'όλα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ατρόμητο και τον Αναστόπουλο...

Πρώτα απ'ολα να πω δυο λόγια για την αποβολή του Αγκάνθο. Εγώ πραγματικά άμα ήμουν στη θέση του θα τον είχα φυτέψει τον Στυλιάρα στο έδαφος. Μπείτε λίγο στο θέση του Αγκάνθο:

Φέτος έχει φάει κάρτα κ αποβλήθηκε επειδή σήκωσε τη φανέλα του για ένα 16χρονο παιδί που πέθανε, έφαγε κάρτα την περασμένη αγωνιστική που δεν του βγήκε ποτέ και δεν την είδε κανείς στο γήπεδο κ σήμερα τρώει κάρτα αφού έχει φάει ύπουλη αγκωνιά από τον αντίπαλο.

Ε πως να μην ξεσπάσεις ρε φίλε; Πραγματικά θα τον είχα φυτέψει τον διαιτητή...

Σήμερα πήραμε ένα παιχνίδι που έτσι όπως εξελίχτηκε με την άδικη αποβολή του Αγκάνθο κανείς δε το περίμενε. Οι εικόνες με τους παίχτες μας να κλαίνε είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Ο Ατρόμητος ήταν πολύ κακός σήμερα. Ύποπτα κακός. Δεν το ενδιέφερε τόσο πολύ το ματς τουλάχιστον όχι όσο εμάς. Αυτό δε σημαίνει ότι αν έβαζαν γκολ στις φάσεις που είχαν θα τους χαλούσε κιόλας.

Στο 2ο ημίχρονο άρχισαν να δημιουργούνται κάποιες ελπίδες. Αλλά 2 καλές ευκαιρίες τις πετάξαμε στα σκουπίδια. Κάπου εκεί είπα ότι μας δίνουν το ματς κ δε μπορούμε να το πάρουμε. Τελικά ήρθε το γκολ του Τάτου και μαζί η λύτρωση...

Η αλήθεια είναι ότι οι παίχτες μας έβγαλαν μεγάλο πάθος στο γήπεδο. Και σε άλλα παιχνίδια είχαν βγάλει αλλά ατομικά λάθη, λάθη της άμυνας κ άλλοι παράγοντες δεν έφερναν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν δεν έρθει η νίκη το πάθος μπαίνει σε 2η μοίρα.

Αλλά ππσσσσστττ δεν σωθήκαμε ακόμη. Δεν ξέρω αν κάποιοι από εσάς νομίζετε το αντίθετο. Αλλά η σημερινή νίκη δεν θα έχει κανένα νόημα αν δεν κερδίσουμε τα επόμενα 2 ματς. Ελπίζουμε να ξηγηθεί και ο Τσιώλης όπως ξηγήθηκε ο Ανάστο και τελευταία αγωνιστική να ξηγηθεί και ο paranoid Πανόπουλος.

Επίσης δεν θα έχει κανένα νόημα ακόμη κ αν κερδίσουμε τα επόμενα 2 ματς και ΔΕΝ σωθούμε.

Λέτε τελικά ο Σκόρδας να καταφέρει το ακατόρθωτο;

Υ.Γ. Μην ελπίζετε στο αυριανό ματς του Πανθρακικού με τον Οφη. Ο Όφη πάει με 8 απουσίες... Το 1.65 που πληρώνει ο 1 είναι το στάνταρ της αγωνιστικής.

Υ.Γ. Κερδίσαμε και στο μπάσκετ κ εξασφαλίσαμε την 8άδα! Εύγε...

Υ.Γ. Μπορεί να θέλαμε νίκη του Τούρκου με τη Βέροια αλλά το πέναλτι που δεν δίνει στη Βέροια μετά από τράβηγμα του Κατσουράνη δεν υπάρχει... 

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 6 Απριλίου 2013 στις 11:02 μ.μ.

Eνα μεγαλο ευχαριστο στον Σκορδα ξεχασες Ρεντ..

Εγω πιστευω πλεον σωθηκαμε..φυσικα και υπαρχουν ελπιδες μετα την ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ..

Η Δυσκολια που ειχε το σημερινο ματς απο 19' την συγκρινω με αυτην που χαμε με Ατλετικο στην Μαδριτη

ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΝΑΙ ΡΕ ΕΥΡΩΠΗ-ΤΟ ΒΟΛΕΙ..ΠΑΜΕ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ

ΜΑΡΑΟΥΝΤΕΡ-3

Αυριο εχουμε κρισιμο ματς και στο βολει..

Ανώνυμος είπε... 6 Απριλίου 2013 στις 11:12 μ.μ.

Ρεντ μεταξύ μας και στο Πανθρακικος-Ξάνθη ειχες μιλήσει για τον πιο στάνταρ άσσο ολόκληρου του πρωταθλήματος..Ελπίζω σε ίδια κατάληξη και σε αυτό το ματς..(Μήπως το κάνεις για γούρι πλέον?) :)

Οσο για το ματς συγχαρητηρια σε όλη την ομάδα..

Όπως είπες και σε και άλλα ματς έχουν δείξει οι παίκτες μας αλλά δεν τους δικαίωσαν τα αποτελέσματα..

Πλέον με 2/2 είμαστε κατα 90% σωμένοι...

Να και ένα ωραίο Σ/Κ...Νικη στο μπασκετ...Νικη παραμονης στο Ποδοσφαιρο..ελπιζω να νικησει και το βολει αυριο...

ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ

ΝΑVAS είπε... 6 Απριλίου 2013 στις 11:22 μ.μ.

RED ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

1)ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΤΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ.Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΤΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

2)Ο ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

3)ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΣΗΜΕΡΑ

4)ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ

ΑΡΕΙΝΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΡΕ...ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΟΛΕΣ

Ανώνυμος είπε... 6 Απριλίου 2013 στις 11:38 μ.μ.

Εν το μεταξυ κατι το οποιο δεν εχει τονιστει ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ!!!

Φίλε Νάβας δεν μπορούμε να πούμε ότι έκατσε να χάσει ο Ατρόμητος αλλά είναι..περίεργο το αποτέλεσμα..Δλδ τοτε γιατι φωναζουμε για το Ξανθη-Βεροια που εδω που τα λεμε η διαφορα των ομαδων δεν ηταν οση η δικια μας σημερα....

ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ

RedDragon είπε... 6 Απριλίου 2013 στις 11:39 μ.μ.

Μαράουντερ-3 ευχαριστώ στον Σκόρδα θα πω αν σωθούμε.

Υπολοχαγέ η αλήθεια είναι ότι στο Πανθρακικός-Ξάνθη έγινα ρόμπα με αυτό που έλεγα. Μακάρι να γίνω κ αύριο αλλά δε το πιστεύω...

Navas δεν είπα ότι έκατσε να χάσει απλά ότι δεν το ήθελε το ματς τόσο πολύ όσο εμείς. Φυσικά αν έβαζε γκολ στις φάσεις του θα κέρδιζε.

Επίσης για τον Παπαζαχαρία ποτέ δεν είπαμε ότι είναι κανένα αρχίδι ή ότι δεν πονάει την ομάδα. Απλά δεν μπορεί το παλικάρι...

Φαίνεται ότι ο Σπανός διώχνει τον Ανάστο. Ρε μήπως στο Ανάστο πρέπει να πούμε ευχαριστώ;

Ανώνυμος είπε... 6 Απριλίου 2013 στις 11:48 μ.μ.

Κανείς δεν το πίστευε..αλλά πλέον αύριο άμα δεν πάρει βαθμό ο όφη..σε συνδυασμό ότι έχει να παίξει με Ατρόμητο που δεν το παιρνει (κυριως λογω κλιματος) αλλοα και Αστερα που μαλλον θα ερχεται απο ήττα από εμάς και δεν πολυχαρίζεται την έχει πολύ δύσκολη..

Το κίνητρο (ειδικά όταν παίζεις στον ΑΡΗ) σε τέτοια ματς είναι καθοριστικό.

ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ

Skolix είπε... 7 Απριλίου 2013 στις 1:07 π.μ.

Απίστευτες σκηνές σήμερα, με τους παίκτες να κλαίνε. Νομίζω ότι αυτό το βιντεάκι θα το κοιτάμε για χρόνια όπως το βίντεο του Βελώνη. Σήμερα η ομάδα έβγαλε μαγκιά και πάθος και έπαιξε και σχετικά καλά. Ο Ατρόμητος δεν νομίζω να έκατσε να χάσει. Μας το χρωστάει; Έχει βάλει 1 γκολ στα τελευταία 8 ματς, σήμερα τι θα ήταν, Μπαρτσελόνα; Παραπαίει εδώ και καιρό.

Ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, αλλά εξαρτώμαστε και από άλλους. Πάντως η κατάσταση στην ουρά έχει μπλέξει πάρα πολύ κ ίσως αύριο να γίνεται μακελειό.

Και κάτι για τον Αγκάνθο: δέχεται αγκωνιά, οκ. Αντιδρά κατ εμέ θεατρινίστικα και δίνει το δικαίωμα να κιτρινιστεί. Η αγκωνιά του άλλου ήταν μουλωχτή και δεν την είδε ο διαιτητής. Μετά όμως ρε Αγκάνθο, τι είναι αυτά που κάνεις; Τόσο έμπειρος παίκτης, καμένος από κάρτες όλο το 2ο γύρο, δεν έχεις βάλει μυαλό; Απαράδεκτος κατά τη γνώμη μου, όλο νεύρα και κακό. Έχει χάσει το μισό δεύτερο γύρο από ψευτοτσαμπουκάδες. Περιμένω από έναν παίκτη της κλάσης και της εμπειρίας του να μπορεί να συγκρατείται. Και ως απόδοση, από τους χειρότερους από τότε που υπέγραψε την ανανέωση.

Πάμε δυνατά μέχρι το τέλος. Την Κυριακή πρέπει το γήπεδο να είναι γεμάτο!

jim είπε... 7 Απριλίου 2013 στις 4:21 π.μ.

Χαιρετώ την παρέα.

Το μόνο που κρατάμε είναι η νίκη. Τίποτα άλλο.

Πραγματικά, οι εικόνες των δακρυσμένων παικτών μας θα μείνουν στην ιστορία. Από τις 10-15 κορυφαίες στιγμές της ιστορίας μας ποδοσφαιρικά.

Δάκρυα πόνου, αγανάκτησης, νεύρων.. Και γω τέτοια δάκρυα τα θεωρώ αντρίκια...

Ο Αγάνθο, Νίκο, είναι αδικαιολόγητος. Δεν γίνεται στο παιχνίδι που αποτελεί το τελευταίο σου χαρτί, να αντιδράς έτσι. Έστω κι αν έκανε λάθος ο ρέφερι, σήκω κάνε ένα κατοστάρι πάνω κάτω το γήπεδο από τα νεύρα σου και τέλος... Όχι έτσι. Παίκτης είσαι...

Ήμουν και είμαι από αυτούς που στην ομάδα δεν μου αρέσει τίποτα. Ούτε η επιστροφή του Σκόρδα. Παρόλα αυτα, παραδέχομαι ότι η επιστροφή του συνδυάστηκε με ένα θετικό και απρόσμενο αποτέλεσμα.

Το γήπεδο την Κυριακή, όχι απλά πρέπει να είναι γεμάτο... Ακόμα και τα κόκαλα των πεθαμένων πρέπει να είναι παρών εκεί...

Όχι συνθήκες Μποκα, Ατλέτικο, Μαν Σίτυ πρέπει να έχει... Αλλά κάπου στις 50.000 κόσμο. Δεν έχει σημασία αν είναι ο κόσμος μέσα ή έξω απο το γήπεδο. Σημασία έχει η παρουσία και η στήριξη πάνω από όλα στο σήμα, την κίτρινη φανέλα και το όνομα της ομάδας.

Ανώνυμος είπε... 7 Απριλίου 2013 στις 12:07 μ.μ.

Τελικά ήταν παλικαρίσιο το διπλό όπως γράφεις στον τίτλο σου η μας το χάρισε ο σπανός, ο αναστό κ οι καθόλου κομπλεξικοί παίκτες του περιστερίου με τον ΑΡΗ, όπως γράφεις τελικά στο κείμενο σου.

Φίλε κάνε μια παύση, πάρε μια βαθιά ανάσα και καλύτερα να σκεφτείς περισσότερες φορές αυτά που θέλεις να γράψεις και να δημοσιεύσεις.

Άδικα εκτίθεσαι και βγάζεις κακία από τη στεναχώρια σου.

RedDragon είπε... 7 Απριλίου 2013 στις 1:33 μ.μ.

Φίλε ανώνυμε, μια χαρά γνωρίζω τι γράφω.

Γράφω την προσωπική μου άποψη με την οποία μπορείς φυσικά να διαφωνείς όπως κάνουν κ τα υπόλοιπα παιδιά.

Επίσης επειδή ξέρω ότι αυτά που γράφω είναι δημόσια προσέχω τι λέω. Θα μπορούσα να πω πολλά περισσότερα πράγματα...

Αλλά φίλε μου η αλήθεια είναι ότι ο Ατρόμητος χθες δεν το διεκδίκησε το ματς με φοβερό πάθος.

Θες επειδή δεν είχε το κίνητρο επιβίωσης μας; Θες επειδή είναι ντεφορμέ τις τελευταίες αγωνιστικές; Θες επειδή επηρεάστηκαν από τα κλάματα των παιχτών μας;

Η αλήθεια είναι αυτή.

Το ότι δεν κυνήγησε το ματς όπως εμείς ΔΕ σημαίνει ότι η νίκη δεν ήταν παλικαρίσια.

jim είπε... 7 Απριλίου 2013 στις 2:16 μ.μ.

Παιδιά ότι να αισθάνεται ο κάθε ένας, όπως και να το γράφει ότι και να θέλει να πει η ουσία είναι ότι αγαπάει αυτήν τη ομάδα. Πονά με την κατάντια και χαίρεται με τα καλά.

Και να σας πω και κάτι ; ; ; Που ξαναείπα... Ότι κι αν γράψει ο κάθε ένας δεν έχει άδικο. Γιατί γίναμε μπουρδέλο όλο αυτόν το καιρό..

Αλλά, δεν θα πλακωθούμε τώρα μεταξύ μας. Όχι τώρα. Εδώ, ενώθηκαν σουπεράδες και ιερολοχίτες που πριν λίγα χρόνια υπήχες διχόνια. Θα τα χαλάσουμε τώρα ; ; ;

Τη Κυριακή 50.000 στην κυριολεξία. Και ας μην παιζεις με την Ατλέτικο και την Μαν Σίτυ...

Και το γράφει αυτό ένας από τους πλέον αηδιασμένους (εγώ δηλαδή)..

Ανώνυμος είπε... 7 Απριλίου 2013 στις 4:27 μ.μ.

Ο Αγκάνθο ξέρει 100 κιλά μπάλλα (ακόμα χαζεύουν οι συμπολίτες και τρελαίνονται το πως βγήκε στην πλάτη του...πανμέγιστου Κατσουράνη στο ντέρμπι του ΑΡΗ μας με τους σιχαμένους γείτονες-γενίτσαρους-εχθρούς των Ελλήνων).

Αν είχε και λίγο μυαλό ή σοβαρότητα, δεν θα έπαιζε εδώ. Ούτε μυαλό έχει και μας κάνει και πλάκα εδώ πέρα.

Αυτό το κλάμμα για τον ΑΡΗ μας θα το θυμόμαστε για χρόνια, έχω να νοιώσω έτσι από τις μπασκετικές σφαγές στο Μιλάνο και στο Πέζαρο όπου έσπασα μέσα στα κλάμματα το δωμάτιό μου και ο πατέρας μου με έσπασε με τη σειρά του στο ξύλο.

Να είστε όλοι καλά παιδιά και να λέτε όλοι ελεύθερα τη γνώμη σας.

Προσωπικά, δεν νομίζω πως οι Περιστεριώτες έκατσαν και τον έφαγαν, προτιμώ να έχω στο μυαλό μου ότι ήταν μια αντρίκια νίκη από 10 παλικάρια που έδωσαν ότι είχαν για να μην σηκωθεί αυτή η ιερή φανέλα στο λαιμό τους και τους πνίξει.

Μπορεί να είμαι ρομαντικός, αλλά έτσι θέλω εγώ να έχω τον ΑΡΗ μου στο μυαλό μου.

Να είστε καλά όλοι αδέλφια και καλή συνέχεια να έχουμε!

ARIS-UK

jim είπε... 7 Απριλίου 2013 στις 4:46 μ.μ.

Δεν υπάρχει παίκτης Κατσουράνης φίλε. Κάποτε υπήρχε...Και όταν υπήρχε κάποτε ήταν μέσα στα καλύτερα 30-40 κεντρικά χαφ της Ευρωπης... Τωρα, πάπαλα..

Όλοι μας φίλε, θα προτιμούσαμε να έχουμε στο μυαλό μας κάτι άλλο από αυτά που περνάμε, αλλά, άλλο τι προτιμάμε να εχουμε στο μυαλο μας και άλλο τι γίνεται στα αλήθεια...

Ανώνυμος είπε... 7 Απριλίου 2013 στις 4:46 μ.μ.

Φίλε Red Dragon φυσικά κι εσύ κι εγώ θα είχαμε αρπάξει τον Στυλιάρα από το λαιμό και θα τον είχαμε φυτέψει στο έδαφος, γιατί μεγαλώσαμε έχοντας την αφίσα του Κούη πάνω από το κεφάλι μας και γιατί έχουμε πονέσει και κλάψει για αυτήν την ομάδα περισσότερο και από το θάνατο πατέρα μας.

Πριν κάτι χρόνια μετά το 1-1 με τον Εθνικό Αστέρα στο Χαριλάου άκουσε τόσα καντήλια χωρίς λόγο από τα νεύρα μου η κοπέλα μου, που έτσι απλά χάλασε μια σχέση 3 χρόνων.

Ο Αγκάνθο και ο κάθε Αγκάνθο όμως, από που κι ως που?

Να είστε όλοι καλά.

ARIS-UK

Ανώνυμος είπε... 8 Απριλίου 2013 στις 10:18 π.μ.

μη λετε μαλακιες για στημενο ατρομητο και αναστοπουλο θα μας τρελλανετε?αυτα τα ακουνε και οι τουρκοι και τα πιστευουνε!απλα αυτος που καιγοτανε ηταν ο ΑΡΗΣ τελος!οσο για τον αγκανθο συμφωνω για την λαθος αντιδραση 100% αλλα αν λεγοταν γκαρσια και επαιζε στους βρωμικους απο διπλα μια χαρα θα ηταν και θα εκανε και τους τσαμπουκαδες του και τις μπουνιες του.το θεμα ειναι οτι παιζει στον ΑΡΗ και σε μας εχει κυνηγι-σφαγες απο την πρωτη αγωνιστικη και δεν σηκωνει το κλιμα ουτε κιχ!
ας τελειωνουμε με 2χ2 νικες και θα σωθουμε δεν μπορει ολοι να κερδισουν ολους


wrathchild

jim είπε... 8 Απριλίου 2013 στις 1:41 μ.μ.

Γραφεις μία παράφραφο και αναφερεις Τουρκοι, γκαρσια, βρωμικοι... Αστους αυτους και ασχολησου με τους δικους μας τους τραχαναδες..

2) αν αρχισει ο καθε ενας να λεει στον αλλον οτι λεει μαλακιες ζητω που καηκαμε.. Οπότε, αυτό το μαλακίες που είπες κρατα το για σενα...

3) η ουσια ειναι η νικη και όχι το πως ηρθε αυτη...

VardARIS είπε... 8 Απριλίου 2013 στις 2:12 μ.μ.

Jim o wrathchild μπορεί να βρίζει αλλά έχει δίκιο. Όλες οι δικές μας νίκες είναι στημένες. Των άλλων είναι παλικαρίσιες. Γιατί αλήθεια μπαίνουμε σε αυτό το τριπάκι? Και μάλιστα οι ίδιοι οι Αρειανοί?

Ήταν μια παλικαρίσια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που περνούσε τη δική της κρίση (8 αγωνιστικές με μόλις 1 γκολ αν θυμάμαι καλά), για αυτό και μετά τον αγώνα υπήρξε η απόλυση προπονητή.

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Προχωράμε παρακάτω.

Ανώνυμος είπε... 8 Απριλίου 2013 στις 2:39 μ.μ.

Παιδια οπως κατηγορουμε τους αλλους..να λεμε και ταδικα μας..ΔΛΔ ΑΜΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Η ΑΕΚ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ???
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΑΝΘΗ-ΒΕΡΟΙΑ Κ.Λ.Π..
ΜΑΡΑΟΥΝΤΕΡ-3

VardARIS είπε... 8 Απριλίου 2013 στις 3:50 μ.μ.

Εγώ Marauder-3 δεν άκουσα κανέναν να πει κάτι για το παιχνίδι Βέροια-Άεκ 0-4, ή για το Πάοκ - Ξάνθη 0-1. Εκείνα ήταν πεντακάθαρα. Και γιατί να είναι το χθεσινό στημένο και να μην είναι το Βέροια - Άρης δηλαδή?

Kαι κάτι τελευταίο: αν το είχε στήσει ο Σπανός δε θα έδιωχνε τον Αναστόπουλο αφού θα ήξερε τι είχε γίνει, ούτε θα είχε βάλει γενική εισοδο 5 €.

Αν το είχε στήσει ο Αναστόπουλος, τότε είναι χαζός, αφού ήξερε ότι παιζόταν η θέση του. Τον Λαζαρίδη δεν τον έβαλε για αυτόν τον λόγο.

Ανώνυμος είπε... 8 Απριλίου 2013 στις 4:07 μ.μ.

αυτο ακριβως φιλε jim η ουσια ειναι οι 3 βαθμοι οχι οπως ηρθαν ΑΛΛΑ:
οταν οι αλλοι της σαπιας λιγκας τα στηνουν ολοι μουγκα γινοντε και μη ξεχνας οτι ολοι μα ολοι τους εχουν την πληρη υποστιριξη των δημοσιογραφων αντιθετων με μας που πεφτει θαψημο και λασπομα τουλαχιστον για φετος!
οποτε δεν θελω να μιλαμε για στημενα και αλα τετοια γιατι οι αλλοι αυτα τα εχουν για αφορμη!
εμεις κερδισαμε και παμε για το επομενο ετσι απλα.


φιλικα παντα wrathchild

jim είπε... 8 Απριλίου 2013 στις 5:00 μ.μ.

Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες και σε αγωνες ονομαστικά. Το ποιόν του πρωταθλήματος είναι γνωστό, υπάρχουν έρευνες που κατέληξαν σε συμπεράσματα...

Στην Ελλάδα ο κάθε ένας κοιτάζει το πέος του και η κάθε μία το αιδοίο της. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Παραδείγματα ουκ ολίγα. Νομίζω ότι, λίγο - πολύ όλοι συμφωνούμε εν τέλη αλλά καταλήγουμε εκεί από διαφορετικούς δρόμους..

Ότι κι αν λέμε πάντα θα καταλήγουμε στο εξης: Από αποτελέσματα "εκπλήξεις" την πατήσαμε (2009,2011,2005) και απο αποτελέσματα "εκπλήξεις" θα σωθούμε...

RedDragon είπε... 8 Απριλίου 2013 στις 5:44 μ.μ.

Ποτέ δε μιλήσαμε για στημένο ματς.

Αλλά είναι μεγάλη διαφορά κινήτρου όταν μία ομάδα παίζει την επιβίωση της κ μία ντεφορμέ ομάδα παίζει για την Ευρώπη κ ενώ έχει κ μία διαφορά ασφαλείας.

Λογικό είναι η 2η ομάδα να μην καίγεται για το ματς όσο η πρώτη.

Ούτε στημένα ούτε αβαβά. Απλά είχαμε πολύ μεγαλύτερο κίνητρο...Είναι απλά τα πράγματα...

Ανώνυμος είπε... 9 Απριλίου 2013 στις 2:14 π.μ.

Παιδιά πρώτη φορά γράφω αλλά παρατήρησα κάτι στα σχόλια, μιλάμε για το ματς με την Τρίπολη σαν να είναι δεδομένο...Το ματς με Πανθρακικό μου έχει γίνει εφιάλτης και δεν θέλω να την ξαναπατήσουμε.Ειδικά στον ΆΡΗ ο κόσμος παίζει μεγάλο ρόλο καθώς είναι αυτός που δημιουργεί το κλίμα στον αγωνιστικό χώρο πολλές φορές.Αν πάμε στο ματς με διάθεση για πόλεμο, αυτό θα περάσει και στην ομάδα, αν όμως πάμε όπως με Πανθρακικό δηλαδή στο χαλαρά με τη λογική ότι εύκολα-δύσκολα θα το πάρουμε τότε μπορεί να αντιμετωπίσουμε προβλήματα

RedDragon είπε... 9 Απριλίου 2013 στις 2:54 π.μ.

Φίλε μου έχεις 100% δίκιο δε αυτό που λες.

Με αυτό τον εφησυχασμό την πατήσαμε και στη Βέροια και στα Γιάννενα και με τον Πανθρακικό.

Πρέπει να αλλάξει εντελώς το κλίμα.