Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...

Τέλος ΚΑΙ ο Μιχαλήτσος. Αρνούμαι να δεχθώ ότι παραιτήθηκε. Είμαι σίγουρος ότι τον έδιωξαν, γιατί απλά είναι ανύπακρτοι εκεί στη διοίκηση και δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν.

Έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Η ομάδα οδηγείται στη διάλυση και αυτοί βάζουν το κερασάκι στην τούρτα.

Είμαστε πλέον, ένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 9 Μαρτίου 2013 στις 9:48 μ.μ.

Σέβομαι τον παλιό ποδοσφαιριστή Μηχαλίτσιο, αλλά...

-Η ομάδα με αυτόν προπονητή δεν μπορούσε να σωθεί σε καμμία περίπτωση.

-Από που κι ως που πρέπει υποχρεωτικά να λουζόμαστε τους παλιούς παίκτες της ομάδας ως προπονητές, γυμναστές, scouters κτλ? Επειδή κάποτε κλωτσούσαν (καλά ή άσχημα) το τόπι σημαίνει πως έχουν τις γνώσεις και τις ικανότητες για όλα τα υπόλοιπα πόστα μιας ποδοσφαιρικής ομάδας?

Ακόμα κι ο γραφικός Αλέφαντος έφαγε τα χρόνια του πηγαίνοντας σε σεμινάρια προπονητικής στο εξωτερικό και παρακολουθώντας από κοντά με δικά του έξοδα την προετοιμασία και τις τακτικές μεγάλων ομάδων και σπουδαίων προπονητών στην Ευρώπη.

Οι δικοί μας που έμαθαν προπονητική, στο play-station?

Τί θα πει "αγνός στρατιώτης"? Ας κρατήσουν μια "σημαία" του ΑΡΗ ως γενικό αρχηγό στα αποδυτήρια κι ας παίρνουν στα άλλα πόστα ανθρώπους που ξέρουν τη δουλειά κι ας μην είναι Έλληνες, Αρειανοί ή "αγνοί στρατιώτες". Αρκεί να είναι αποτελεσματικοί στη δουλειά τους.

Αλλά ξέχασα, αυτούς πρέπει να τους πληρώνεις και κάτι.

Έλεος πια με τους άμισθους "αγνούς στρατιώτες" που κάνουν το αγροτικό τους πάνω μας!

ARIS-UK