Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι αλλά πέσαμε

Όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι βαθιά νυχτωμένος.

Εγώ το πήρα απόφαση μετά την ήττα από τον Πλατανιά και διασφάλισα την ψυχική μου ηρεμία. Οι περισσότεροι συνέχισαν κ συνεχίζουν να ελπίζουν. θα κάναμε το 6/6, το 5/5 τώρα το 4/4. Ξυπνήστε κ δείτε την πραγματικότητα.

Όσο πιο νωρίς το πάρετε απόφαση τόσο πιο εύκολα θα το χωνέψετε. Και δεν μιλάμε για μία απλή πτώση αλλά στην ουσία για αφανισμό της ομάδας ποδοσφαίρου...



Πέσαμε μόνοι μας
Δεν είναι δυνατόν να παίζεις για την επιβίωση σου ως σύλλογος και να χάνεις με κατεβασμένα τα χέρια παιχνίδια "τελικούς" όπως αυτό με τον Όφη και τον Πλατανιά.

Με την Κέρκυρα πήρες με το ζόρι το χ αν κ προηγήθηκες.

Για το παιχνίδι με τη Βέροια δεν έχω λόγια. Αν κ προηγήθηκες από τύχη όχι μόνο δεν κράτησες το χ αλλά έφαγες 2 γκολ στις καθυστερήσεις και έχασες κ την ισοβαθμία. Κανένας σεβασμός για τους χιλιάδες οπαδούς που κουβαλήθηκαν στη Βέροια.

Για το σημερινό με τα Γιάννενα μία από τα ίδια. Εύκολη ήττα. Θα σταθούν κάποιοι στα δοκάρια. 13 δοκάρια να είχαμε πάλι θα χάναμε. 14 γκολ να βάζαμε στο αβαβά ματς με τον ύποπτα αδιάφορο Λεβαδειακό πάλι 3 βαθμούς θα παίρναμε.

Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να ανέβουμε πάνω από τη ζώνη κ να καθορίζουμε εμείς τη τύχη μας αλλά για άλλη μία φορά σε έναν "τελικό" είμασταν πολύ λίγοι. Δυστυχώς δεν είναι όλα τα ματς αβαβά ούτε όλοι οι πρόεδροι σαν τον Κομπότη. Ο νοών νοεί το...

Χειρότερη άμυνα δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει ποτέ
Πως γίνεται να παίζεις την επιβίωση σου κ να κάνεις τέτοια τραγικά λάθη στην άμυνα;

Και επιτέλους κάποιος να κόψει τη μπάλα στον Παπαζαχαρία. Δεν παλεύεται. Το 2ο γκολ που τρώμε είναι σεμινάριο στο πως να φας γκολ από το πουθενά. Αντί να πάει στη μπάλα κοιτάει να δει που είναι ο αντίπαλος! Δείτε μετά κ το 2ο γκολ που φάγαμε στη Βέροια και θα καταλάβετε γιατί πέσαμε...

Τσάμπα η ρετσινιά
Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με τις απελπισμένες κινήσεις της διοίκησης.

Πέρα από τις 6 (ή μήπως έχασα το μέτρημα) αλλαγές προπονητή πάνε και προσλαμβάνουν τον Πολατιάν! Έναν διαιτητή υπέρβαρο που έπαιζε τόσα χρόνια με μέσο. Τον πήραμε για να μας προστατέψει διαιτητικά κ στο 1ο ματς δε μας δίνουν μαρς πέναλτι (όσοι λένε ότι δεν είναι πέναλτι ας διαβάσουν τους κανονισμούς πρώτα).

Συγνώμη αλλά τόσα χρόνια εμείς δεν ανεβαίναμε σε άρματα τώρα τι έγινε κ αλλάξαμε τακτική;

Πήγαμε πήραμε 3 δανεικούς από τον Γαύρο (κ εγώ συμφώνησα) για να μας βοηθήσουνε να σωθούμε και η προσφορά τους είναι ελάχιστη. Φυσικά ξεκινάν πάντα βασικοί... μάλλον ήταν έτσι η συμφωνία...

Διώχνουμε τον Μιχαλήτσιο και τρώμε πόρτα απο τον Χατζηνικολάου. Και πάμε κ παίρνουμε τον Σούλη Παπαδόπουλο; Και προσλαμβάνουμε τον χοντροΠολατιάν κ τρώμε πόρτα από τον αεκτζή Δημητριάδη! Ρε μήπως βλέπω κάποιο σουρεάλ όνειρο;

Ένας ακόμη τελικός αυτή τη φορά με τον Πανθρακικό.
Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα παίξουμε έναν ακόμη τελικό για φέτος αυτή τη φορά με τον Πανθρακικό που θυμίζω ότι μας έριξε 4άρα στον 1ο γύρο!

Θα σας πω από τώρα το αποτέλεσμα. Διπλό και όχι απλά διπλό αλλά 0-3 διότι το παιχνίδι δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ. Και μη νομίζετε ότι το παίζω απαισιόδοξος. Αυτό πραγματικά πιστεύω ότι θα συμβεί κρίνοντας από όσα έχω δει μέχρι τώρα.

Εκτός αν αλλάξουμε τον Παπαδόπουλο 2 μέρες πριν το ματς κ πάρουμε τον 8ο προπονητή μας για φέτος για να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας...

Υ.Γ. Και κάτι για το μπάσκετ: Τι είδε η διοίκηση στον Αγγέλου και θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο για του χρόνου;

12 σχόλια:

jim είπε... 17 Μαρτίου 2013 στις 1:53 π.μ.

Την τύφλα της, την μάυρη είδε η διοίκηση μας στο μπάσκετ και θέλει να κρατήσει τον Αγγέλου.. Στο πρώτο δεκαλεπτο, έδειξε διαβασμένη η ομάδα αλλά ήταν οι συγκιρίες απλά και όχι ότι είχε πλάνο ο προπονητής...

Στο ποδόσφαιρο, Νίκο εγώ το έχω πάρει απόφαση από τον Ιούνιο ότι θα πέσουμε. Άλλωστε και να σωθούμε ο βραχνάς των οικονομικών θα μας θερίσει. Και πέρα από αυτό, με το υπάρχον υλικό και του χρόνου πάλι θα παλέυουμε όπως φέτος.. Στασιμότητα δηλαδή..

Κανείς δεν νοιάστηκε για το αγωνιστικό εξαρχής. Άρπα κόλα, έγινε και η πρόσληψη του Κατσαβάκη στις αρχές Ιουλίου.. Και για ποδόσφαιρο αρχίσαμε να μιλάμε τον Αύγουστο...

Όλα τα βλέμματα στραφηκαν στο οικονομικο-διοικητικό και το εξωαγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Με αποτέλεσμα, η ομάδα να χτιστεί και να δουλευτεί με τον χειρότερο τρόπο...

Από την άλλη, όταν πήγαμε να φτιάξουμε τις δημόσιες σχέσεις μας ήταν πολύ αργά...

Οι παίκτες, πλέον δεν έχουν και ηθικό. Πίστευα, για διάφορους λόγους ότι στα Γιάννενα θα κερδίζαμε. Αλλά που...

Αυτό που λες με το 0-3 και την μη ολοκλήρωση του αγώνα με τον πανθρακικό, δεν είναι απίθανο. Κάθε άλλο...

Κρίμα φίλε..Πραγματικά κρίμα. Πρώτα απ' όλα για την ιστορική και βαριά αυτή κίτρινη φανέλα, το σήμα και για εμάς τους οπαδούς.. Όχι για τίποτα άλλο...

skarabaios είπε... 17 Μαρτίου 2013 στις 7:55 π.μ.

Πράγματι το παραμύθι τελείωσε από την περασμένη αγωνιστική, μην πω νωρίτερα, τώρα απλά βλέπουμε τους τίτλους τέλους...
Αυτό συμβαίνει όταν αποφασίζεις να παίξεις τη χρονιά, στους τελευταίους 5-6 αγώνες. Με τον Τσιώλη μας βγήκε, αλλά δεν είναι κάθε μέρα Πασχαλιά. Με τον Τσιώλη είχαμε και υλικό τουλάχιστον.

Οι όποιες μαθηματικές προβλέψεις δεν έχουν πλέον κανένα νόημα. Από την επόμενη αγωνιστική που τα πράγματα ξεκαθάρισαν για όλους, θα αρχίσει το μαγείρεμα και οι..."εκπλήξεις"...

Για τον Πολατιάν θα το καταλάβαινα αν είχε γίνει από την αρχή της σεζόν. Στο βρωμερό αυτό πρωτάθλημα που παίζεις, ή θα φύγεις να κάνεις άλλη λίγκα ή θα γίνεις κι εσύ πόρνη για να επιβιώσεις. Τώρα αν περιμένεις να φας πόλεμο από τα κοράκια και στη Β'...

Για τους παίκτες δεν νομίζω ότι μπορούμε και πρέπει να πούμε κάτι. Δεν είναι ότι ξέρουν μπάλα αλλά δεν παίζουν. Τόσα έχουν, τόσα δίνουν.

Μεγάλο το κρίμα αν αυτή η ομάδα γιορτάσει τα εκατόχρονα της στη Β'. Γι αυτό ας κρατήσει ο κόσμος την ψυχραιμία του και ας γίνει ότι είναι να γίνει με τη διοίκηση εξωγηπεδικά. Δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσουμε στη Β' με κεκλεισμένων και βαθμούς μείον...

Siagito είπε... 17 Μαρτίου 2013 στις 12:11 μ.μ.

mas les kai ta egrapsa egw..etsi einai ta pramata sinfono 1000000000000000000000%

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 17 Μαρτίου 2013 στις 2:59 μ.μ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ RED.ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.
Υ.Γ. ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ;ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ;ΤΑ ΕΞΩ ΜΑΤΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ.ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ.ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Σωτήρης είπε... 17 Μαρτίου 2013 στις 6:23 μ.μ.

Red καλά τα λές και τα γράφεις αλλά όλοι δεν σκέφτεστε κάτι πολύ απλό. Η ομάδα πέφτει ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ, είναι οργανωμένο σχέδιο όλων των λαμόγιων που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από τις διοικήσεις και κάποιοι από αυτούς κάνουν ακόμα κουμάντο στην ομάδα. Έχουν οργανώσει το σχέδιο ώστε να σβηστούν οι λαμογιές που κάνανε όλα αυτά τα χρόνια και τα λεφτά που φάγανε.
Από κει και πέρα πρέπει επίσης να καταλάβουμε όλοι ότι πτώση του Αρη δεν σημαίνει μια χρονιά στην Β και όλα καλά μετά. Σημαίνει πτώχευση διάλυση της παε και συμμετοχή στα ερασιτεχνικά. Θα σημαίνει ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ όπως βοηθητικά, εγκαταστάσεις κτλ και φυσικά ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ. Όταν το καταλάβουμε αυτό θα αντιδράσουμε επιτέλους. Θα κάνουμε ότι έκαναν κάποιοι συναρειανοί πέρσι όταν συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της λέσχης και ανάγκασαν σε παραίτηση όλους όσους κάνανε γαργάρα τα εγκλήματα των γιαννηδων και των αχυρανθρώπων τους.
Η ευκαιρία που μας δίνεται με την διακοπή είναι να μαζευτούμε όλοι να απαιτήσουμε την παραίτηση ΟΛΩΝ των καταστροφέων του ΆΡΗ και να σχηματιστεί μια διοίκηση σωτηρίας από 4-5 ανθρώπους που έχουν εμπειρία και τρόπους να σώσουν την ομάδα.
Δυστυχώς ο κόσμος είναι για άλλη μια φορά η μοναδική ελπίδα αυτής της ομάδας και πιστεύω ότι για άλλη μια φορά πρέπει να μπούμε μπροστά για να την σώσουμε.

Unknown είπε... 17 Μαρτίου 2013 στις 7:19 μ.μ.

Ολοι εχετε δικιο παιδια. Δεν εχω κατι να πω. Ας τελειωσει αυτη η χρονια. Παντως, πιστευω πως αν νικησουμε τον Πανθραξ εχουμε καποιες ελπιδες. Δεν μπορει να τελειωσαμε απο τωρα παιδια!

Σωτηρη, τι αλλο να κανει ο κοσμος φιλε;;;

VardARIS είπε... 17 Μαρτίου 2013 στις 8:53 μ.μ.

Καλησπέρα και από μένα. Ανείπωτες πίκρες μας κέρασε και φέτος η ομάδα. Κάθε ΣΚ και άλλη μια πίκρα έρχεται να προστεθεί στον ήδη χάλια ψυχολογικά λαό του Άρη.

Παρόλα αυτά υποχρέωσή μας είναι να στηρίξουμε μέχρι τέλος την ομάδα μήπως και καταφέρει το ακατόρθωτο.

Δυστυχώς έχει αποδειχθεί και παλαιότερα ότι σε αντίστοιχες καταστάσεις η ομάδα είναι ανυπεράσπιστη διοικητικά για να πάρει μερικά "βρώμικα" αποτελέσματα. Σε αντίθεση με άλλες ομάδες που βλέπουμε πως "τσιμπάνε" βαθμούς χρυσάφι με αδιάφορους αντιπάλους.

@Σωτήρης: είναι γνωστό ότι αν η ομάδα πέσει ταυτόχρονα θα σημάνει και η διάλυση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μια όμως διευκρίνιση: αυτό δε σημαίνει ότι θα χάσουμε και τα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου. Τα πάντα ανήκουν στον ερασιτέχνη, όχι στην ΠΑΕ, από ότι ξέρω.

Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα ας μας ενημερώσει.

Skolix είπε... 17 Μαρτίου 2013 στις 11:54 μ.μ.

Αν δεν κερδίσει ο Πάνθρακας αύριο, έχουμε ακόμα ελπίδες. Λιγοστές...

RedDragon είπε... 18 Μαρτίου 2013 στις 12:04 π.μ.

Αύριο ο Άσσος του Πανθρακικού είναι το πιο στάνταρ αποτέλεσμα του πρωταθλήματος.

Σωτήρης είπε... 18 Μαρτίου 2013 στις 5:26 μ.μ.

@ Nick Natsidis
έγραψα ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε φίλε, συγκεντρωνόμαστε όλοι έξω από το γήπεδο και τους αναγκάζουμε σε παραίτηση όπως έγινε και πέρσι.
@Vardaris
Στο ερασιτέχνη ανήκει μόνο το Χαριλάου τίποτα άλλο, για αυτό άλλωστε πολλοί πιστωτές έχουν κινηθεί με κατασχέσεις εναντίον του ρυσίου. Από κει και πέρα αν διαλυθεί η παε τι θα κάνουμε? Θα πάρουμε αφμ?? Ποιάς ομάδας? Και αξίζει να ξεφτιλίσουμε την ιστορία μας για να ανεβούμε μια κατηγορία??

Ανώνυμος είπε... 25 Μαρτίου 2013 στις 12:38 π.μ.

Τελικά ρε παιδιά ο άσσος του Πανθρακικού στην Ξάνθη ήρθε όπως λέει και ο φίλος?