Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Στρώσιμο και δουλειά

Χθές, Δευτέρα 2 Ιουλίου διεξήχθησαν οι εκλογές της Κοινωνίας μελών, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Τα αποτελέσματα, έγιναν γνωστά αργά το βράδυ. Από σήμερα θα υπάρξουν οι διαδικασίες για την ακριβή ανάθεση των θέσεων του Δ.Σ. της ΚΜΑ. Και στην συνέχεια, θα παρθεί η απόφαση τόσο από το Δ.Σ της ΚΜΑ, όσο και από τον Α.Σ. όσων αφορά τους αντιπροσώπους που θα τοποθετηθούν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ.


Όπως βλέπουμε οι εξελίξεις τρέχουν, τα θέματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Τα νέα "σώματα" των φορέων της ομάδας μας που θα συσταθούν, θα έχουν πολύ δουλειά μπροστά τους και καλό θα είναι να σηκώσουν γρήγορα τα μανίκια και να πιάσουν δουλειά.



Οικονομικός Έλεγχος

Εδώ και πολύ καιρό είναι οι δύο λέξεις που ακούγονται περισσότερο από οποιεσδήποτε άλλες, από τα στόματα των οπαδών μας. Προσέξτε ! ! ! Δεν είναι μία απλή λαϊκή απαίτηση . . . Είναι μία ΑΡΕΙΑΝΗ "διαταγή". Ένα μεγάλο - ένα τεράστιο ΑΡΕΙΑΝΟ θέλημα.

Ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος κοροϊδεύτηκε και για μία ακόμη φορά είδε την ομάδα "χωμένη" μέσα στο βούρκο και το όνομά της να διασύρεται, απαιτεί Ο Ι Κ Ο Ν ΟΜ Ι Κ Ο  ΄Ε Λ Ε Γ Χ Ο. Και  Ά - Μ - Ε - Σ - Α κιόλας.

Με το που συσταθεί το σώμα του Δ.Σ. της ΚΜΑ, να αρχίσει άμεσα ο Οικονομικός Έλεγχος. Γιατί Κύριοι, το "ΛΑΕ του ΆΡΗ βάλε πλάτη και σώσε την κατάσταση", Π - Ε - Θ - Α - Ν - Ε πλέον. Δεν το δεχόματε πια.

Να γίνει Έ - Λ - Ε - Γ - Χ - Ο - Σ άμεσα, να δούμε τι κινήσεις έγιναν, να κινηθεί αναλόγως η ομάδα με βάση αυτές τις κινήσεις, έτσι ώστε να υπάρχει Δ - Ι - Α - Φ - Α - Ν - Ε - Ι - Α . . . Γιατί, χωρίς Έλεγχο, άντε να πείσεις τον κόσμο πια. 

Οπότε, Οικονομικός Έλεγχος άμεσα για το καλό της ομάδας. Είναι ΑΡΕΙΑΝΗ απαίτηση. Εσείς, δεν λέτε ότι ο ΆΡΗΣ είναι ο κόσμος του ; ; ; Άρα, θα κάνετε πράξη την απαίτηση του ΆΡΗ . . . Αφού ο ΆΡΗΣ είναι ο κόσμος του . . .

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Κ.Μ.Α.

Πρώτος σε ψήφους βγήκε ο Γρόλλιος με 533. Δεύτερος ο Ματθαίου με 527. Τρίτος ο Σκόρδας με 448. Τέταρτος ο Δεσύπρης με 432. Πέμπτος ο Αλεξανδρίδης με 274. Έκτος ο Ναούμ με 266. Και έβδομος ο Ζουμπουρίδης με 258. Αναπληρωματικοί οι Ταρνατώρος - Γαβριηλίδης - Ηλιάδης.

Το ποιος θα αναλάβει ποιο πόστο, δεν μας ενδιάφερει. Αυτό που μας ενδιαφέρει προτίστως είναι:
  
να κάνετε την Κοινωνία Μελών ζωντανό κύτταρο της ομάδας,
  
πλήρως ενεργοποιημένη στα θέματα της ομάδας

άκρως ενημερωτική και υπεύθυνη απέναντι στα μέλη της και γενικότερα στον κόσμο της ομάδας,

να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του κόσμου μέσω πράξεων δημιουργώντας διαφάνεια, τοποθετώντας τον κάθε έναν στην θέση του

και βάζοντας ένα τέλος στο ξεκατίνιασμα.

Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία για να προχωρήσει ο θεσμός και ο σύλλογος, γενικότερα. 

Να είστε δραστήριοι και ενεργητικοί.  Όχι αδρανής και παθητικοί.  

Να επεμβαίνεται όταν βλέπετε ότί το "τρένο εκτροχιάζεται". Και όχι να τηρέιτε σιγή ιχθύος. 

Να ενημερώνεται τον κόσμο τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, παρουσία των μελών για τα δρώμενα στον σύλλογο. Και όχι να σιωπείτε. 
  
Να βάλετε όρια και να κλεισετε τα "στεγανά". Και όχι να υπάρχει ξεκατίνιασμα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΟΣΜΟΣ

Ο κόσμος, όχι απλά θέλει, αλλά απαιτεί αν δεί τα παραπάνω πράγματα που έγραψα. Είναι λαϊκή απαίτηση. Σε περίπτωση που δεν τα δει, θα γυρίσει πλάτη. Νομίζετε, ότι με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθε ένας στον τόπο αυτό, έχει όρεξη να ασχοληθεί με θέματα - που σε περίπτωση που δεν γίνουν τα παραπάνω που έγραψα και γίνει ότι γινόταν ως τώρα - που τον στενοχωρούν περισσότερο ; ; ;

Όταν οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης κρυβόταν και οι μεγαλοστομάδες του Θ Α απείχαν, ο κόσμος ακόμα κι τώρα που είναι εξαπατημένος, μάζεψε 80.000 Ευρώ για τους παίχτες και άλλα πόσα από τα διαρκείας και πληρώθηκε η δόση για το 44.

Ποια ομάδα έχει τέτοιο κόσμο ρε παράγοντες του ΆΡΗ ; ; ; Σας ρωτάω ρεεεε ! ! ! Ποια ρε ; ; ; Που ακόμα και τώρα, που αποδεδειγμένα εξαπατηθήκαμε και νοιώσαμε μαλάκες, είμαστε εκεί. . . .

Όταν μιλάτε για μας, τον κόσμο του ΆΡΗ, όλοι σας εκεί πρώην και νύν θα πλένετε το στομά σας, όχι με ανθόνερο αλλά με αγιασμό. Που κάποιοι πρώην μας την είπαν κιόλας... Δεν ντραπήκατε ρε ; ; ;

Φάγαμε δυο βητα εθνικες στο κεφαλι στην καλύτερη ηλικίας μας, δεν είδαμε την ομάδα ποτέ μας από την τρίτη θέση και πάνω, είμαστε άτιτλοι από τότε που γεννηθηκαμε, εξαπατημένοι από τότε που ασχολούμαστε και παρόλα αυτά ο ΆΡΗΣ για μας είναι ιδανικό. Και έχουμε γραμμ ένους και ασπρόμαυρους και ερυθρόλευκους και πρασινόασπρους και δεν συμμαζεύεται. Γιατί εμείς αισθανόμαστε και είμαστε ανώτεροι.

Απαιτούμε Σ - Ε - Β - Α - Σ  - Μ - Ο και υπευθυνότητα από τα νέα σώματα των φορέων της ομάδας μας. 

ΈΣΟΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Η ομάδα χρειάζεται έσοδα. Ο κόσμος, μπορεί να βάλει πλάτη όπως ακούγεται μέχρι ενός σημείου. Δεν μπορεί να βγάλει το 100%. Είναι αδύνατο, με βάση την τραγική κατάσταση στο οικονομικό. 

Όσο οι επιφανείς ΑΡΕΙΑΝΟΙ μένουν στο Θ Α ή όσο αρνούνται να συμμετάσχουν η ομάδα θα παραπαίει, οικονομικά.

Καλά τα 80.000 Ευρω, καλή και η δόση που πληρώθηκε, αλλά χρειάζονται πολλά παραπάνω. Χρήματα, τα οποία ο κόσμος από μόνος του, δεν μπορεί να βάλει.

Και το καυτό ερώτημα, που μας απασχολεί όλους είναι το εξής: Εφόσον η ομάδα είναι μέσα 15-20 Εκατομμύρια, πρέπει να βρεθούν έσοδα . . . Πως θα βρεθούν ; ; ;

Ερώτημα που θέλει απάντηση. Και γρήγορα κιόλας. Σίγουρα, θα γίνουν καποιες περικοπές και ρυθμίσεις, όμως αναμφισβήτητα η ομάδα χρειάζεται έσοδα.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ

Δεν τα βρήκαμε με τον Αναστόπουλο. Πάμε παρακάτω.

Ακούγονται διάφορα ονόματα, μεγάλων και μικρών σε ηλικία παιχτών. Όταν υπάρξουν ανακοινώσεις θα ασχοληθούμε.

Το σίγουρο είναι ότι θα δωθούν ευκαιρίες στα παιδιά από τα τμήματα υποδομης μας. Και σε κάποια άλλα παιδιά ως 24 ετών

Κατά την γνώμη μου, η ομάδα πρέπει προτίστως να θωρακίσει την αμυνα της. Γενικότερα, πρέπει να έχει μία ασφαλή και σίγουρη αμυντική λειτουργία, γιατί η άμυνα πλεόν δίνει στόχους και νίκες.

Επιθετικά, με τον Γιαννιώτα δεξιά, τον Ακόστα που μάλλον θα αποτελέσει τον έναν από τους τρείς στα αριστερά και τον Τριανταφυλλάκο κορυφή, φάσεις θα βγαίνουν.

Την Παρασκευή στις 20:00 είναι η πρώτη προπόνηση της ομάδας. 

Πρέπει να πάρει και το αγωνιστικό, επιτέλους το δρόμο του . . .

2 σχόλια:

Unknown είπε... 3 Ιουλίου 2012 στις 4:00 μ.μ.

Όταν ιδρύθηκε η λέσχη είχαμε όνειρα και λέγαμε ότι ο σύλλογος γύρισε σελίδα. Όμως, κατέστρεψαν τα οράματά μας κάποιοι ανίδεοι και κάποιοι καινούργιοι καλούνται τώρα να μας δώσουν το δικαίωμα τα να ξαναέχουμε με τις πράξεις τους.

Προσωπικά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Δεσύπρη, καθώς φαίνεται καλλεργημένος άνθρωπος, που αγαπά την ομάδα και έχει βάσιμες απόψεις.

Εμείς θα πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα μέσω διαρκείας, δεν μπορούμε να κάνουε κάτι άλλο. Τουλάχιστον να ανταποκριθούμε αυτή τη δύσκολη στιγμή και να κάνουμε το καθήκον μας.

Για το αγωνιστικό, θα αναφερθώ μέσω άρθρων με το πέρασμα του χρόνου.

Για τα έσοδα, έχω απορίες (δεν είναι ρητορικές, για ενημέρωση ρωτάω): Τα χρήματα από ΟΠΑΠ και nova δόθηκαν, θα δοθούν, και αν ναι, πότε; Επίσης, η ομάδα θα πρέπει να βρει λύσεις μέσω χορηγών, πράγμα δύσκολο.

Η εποχή των επιχειρηματιών-σωτήρων έχει περάσει ανεπιστρεπτί στην Ελλάδα, και τώρα όλοι σιγά σιγά (βλ. Παναθηναική Συμμαχία, προτάσεις Μαύρου) στρέφονται στη λύση του κόσμου.

Γιατί, όπως αποδείχθηκε, μόνο με τον κόσμο πάει μπροστα η ομάδα.

Γιατί μόνο ο κόμσος την αγαπάει πραγματικά. Κανένας παράγοντας, κανένας αθανασιάδης και κανένας κόντης και κανένας σκόρδας κανένας... γράντας αγαπάει την ομάδα περισσότερο από τον κόσμο.

Ελπίζουμε να βρεθεί μία λύση σύντομα και να ξημερώσει μία νέα ημέρα για τον ΑΡΗ.

jim είπε... 3 Ιουλίου 2012 στις 8:25 μ.μ.

Οι εξελίξεις τρέχουν.

Μετά την εκδίκαση των προσφυγών των Καστίγιο-Ντίκο-Φατί-Σακναρέ η ομάδα μας καλείται να πληρώσει 3.870.000 Ευρώ. Φυσικά με διακανονισμούς θα πέσει το ποσό. Όμως, όσο και να πέσει το πρόβλημα είναι μεγάλο.

Αύριο Τετάρτη θα διεξαχθεί το Δ.Σ. της Κ.Μ.Α., για την ανάδειξη του Προέδρου. Γρόλλιος, Δεσύπρης, Ματθαίου και Σκόρδας βάζουν υποψηφιότητα.

Και τέλος, θα υπάρξει επαφή με τον Κωστένογλου για να αναλάβει προπονητής μας.