Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Το είδαμε και αυτό...

Διακόπηκε αγώνας σε βάρος μας επειδή πετάχτηκε ένα μπουκαλάκι νερό!!!

Απίστευτο!!

Στην Ευρώπη κάτι τέτοιο είναι συνηθισμένο αλλά στην Ελλάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ!

Για άλλη μία φορά εμείς στον Άρη είμαστε πρωτοπόροι...



Πρώτα απ'όλα να ξεκαθαρίσω ότι δεν αθωώνω τον ΜΑΛΑΚΑ που πέταξε το μπουκάλι και τα προκάλεσε όλα αυτά.

Αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε. Στην Ελλάδα ζούμε. Έχουμε δει και βρεθεί σε ματς που έχουν συμβεί τα χειρότερα. Ακόμη και στο Βικελίδης έχουν συμβεί παλιότερα πολύ χειρότερα. Έχουν κινδυνέψει ζωές. Έχουν πέσει κροτίδες, πυρσοί, πέτρες, μαλαματίνες, έχει μπει κόσμος στο γήπεδο έχουν συμβεί τα όσα.

Στο 99% των παιχνιδιών δεν έχει γίνει οριστική διακοπή αγώνα. Αλλά στον Άρη εφαρμόζονται οι νόμοι στο ακέραιο. Διακόπηκε το ματς για ένα μπουκαλάκι νερό.

Το γήπεδο σήμερα ήταν εκκλησία. Και δεν υπερβάλλω.

Αρχικά ζήτησαν να εκκενωθεί το κομμάτι της θύρας 2 πίσω από τη συγκεκριμένη επόπτρια για να συνεχιστεί ο αγώνας. Αυτό το αίτημα από μόνο του είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Βάλανε χιλιάδες κόσμου ανάμεσα τους και μικρά παιδιά να μετακινηθούν για να μην ενοχλούν την επόπτρια!!!

Όταν τελικά συνέβη αυτό δήλωσε η επόπτρια αδυναμία να συνεχίσει τον αγώνα ενώ μάλιστα την εξέτασαν οι γιατροί του αγώνα και δεν διαπίστωσαν ότι έχει κάτι. Η ίδια μάλιστα αρνήθηκε να πάει σε νοσοκομείο για να εξεταστεί!!!

Τι μπορεί να πάθει κάποιος από ένα πλαστικό μπουκαλάκι νερό που τον βρήκε στην κοιλιά;

Τίποτα. Από ότι λένε τα ρεπορτάζ η επόπτρια είπε ότι δεν έχει κάτι ιατρικά αλλά δε μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα για ψυχολογικούς λόγους!!!!!

Η κυρία αυτή καταδικάζει μία ομάδα γιατί δεν είναι ικανή να κάνει τη δουλειά της.

Φυσικά όλοι οι ουδέτεροι θα βάλλουν στην ίδια μοίρα τα διάφορα επεισόδια που γίνονται στα γήπεδα με ένα πλαστικό μπουκαλάκι νερό που πέτυχε την επόπτρια.

Πραγματικά πιστεύει κανείς ότι θα συνέβαινε ποτέ τέτοια διακοπή στο Καραισκάκη ή στην Τούμπα;

Και για να μην έχουμε αυταπάτες είναι σίγουρο ότι θα χάσουμε το ματς στα χαρτιά (για 3η φορά τα τελευταία χρόνια), θα φάμε -3 και πολύ πιθανό -2 από την επόμενη χρονιά, 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων και κανα 200χιλ χρηματικό πρόστιμο.

Άρης είσαι...






3 σχόλια:

VardARIS είπε... 8 Απριλίου 2012 στις 10:54 μ.μ.

Τίποτα δε θα συμβεί Red, δε φοβάμαι. Διοίκηση Αθανασιάδη, με αντιπρόεδρο Κόντη έχω!!!

Θα πάμε να χτυπήσουμε τη γροθιά στο μαχαίρι. Όχι μόνο δε θα φάμε πρόστιμο, αλλά θα κατοχυρωθεί υπέρ μας το ματς. Θα πάμε την υπόθεση στο CAS και θα δικαιωθούμε, οπότε θα παίξουμε εμείς στην Ευρώπη.

Orestis είπε... 12 Απριλίου 2012 στις 3:53 μ.μ.

Ε όχι και συμβαίνουν τα ίδια στην ευρώπη.

http://www.sport24.gr/football/Spain/ouna_fatsa_allh_ratsa.1731263.html

Έχεις δίκιο, δεν παθαίνει κάποιος κάτι όταν του πετάς ενα πλαστικό μπουκάλι. Αν εσύ εκει που περπατάς στο δρόμο σου πετάξει κάποιος ενα μπουκάλι μην αντιδράσεις. Είναι πολυ φυσιολογικό. Ότι συμπεριφερονται πολλοί στο γήπεδο σαν πίθηκοι είναι πολύ φυσιολογικό.

Εν πάσει περιπτώσει, εδω ο κόσμος καίγεται και ασχολείστε με τον Άρη. Λες και αμα πάρει ο Άρης καλύτερη θέση ή και πρωτάθλημα εσένα θα αυξηθεί ο μισθός σου η θα γίνει κάτι καλύτερο στη χώρα.

Και μια απορία είχα πάντα. Όχι μόνο για τον Άρη αλλά και για όλες τις ομάδες. Πως γίνεται να φανατίζεται κάποιος με μια Ανωνυμη Εταιρία που έχει σκοπό το κέρδος και οι πιο πολλοί παίκτες δεν εχουν σχέση και με τον τόπο της ομάδας. Πόσοι του Ολυμπιακού είναι Πειραιώτες, πόσοι του Άρη ή του ΠΑΟΚ Θεσσαλονικείς ποσοι του ΠΑΟ Αθηναίοι. Ούτε καν Έλληνες δεν είναι οι περισσότεροι.

Κερδίζει μια ομάδα και λένε οι οπαδοί κάναμε καλές μεταγραφές. Δηλαδή αγοράζεις καλούς ακροβάτες στο τσίρκο σου, πληρώνονται τα κέρατα τους απο τα δικά σου τα λεφτά, εσυ ζεις στην πείνα, την αμορφωσιά και τη μιζερια και χαίρεσαι. Πάσο

RedDragon είπε... 12 Απριλίου 2012 στις 4:06 μ.μ.

Φίλε Ορέστη εγώ είπα ότι στην Ευρώπη διακόπτουν τους αγώνες για τέτοιες περιπτώσεις.

Το έχω διαβάσει το άρθρο του Κρεκούκια αλλά υπάρχει μία μικρή διαφορά: στον Άρη δεν τραυματίστηκε κανείς.

Επίσης στην Ευρώπη που μας την παρουσιάζουν ιδανικοποιημένη δες τι γίνεται έξω από τα γήπεδα. Ψάξε να δεις στην Αγγλία τι γίνεται έξω από τα γήπεδα...

Το γιατί κάποιος να ασχολείται με το ποδόσφαιρο και να υποστηρίζει μία ομάδα είναι θέμα προσωπικό.

Κάποιοι απο εμάς το κάνουν γιατί η ομάδα αυτή εκπροσωπεί κάποιες αρχές, κάποιοι επειδή απλά μεγαλώσαμε έτσι, κάποιοι επειδή η ομάδα αυτή βγαίνει πάντα πρώτη.

Οι περισσότεροι από εμάς υποστηρίζουμε την ιδέα ΆΡΗΣ κ όχι την ομάδα αυτή καθαυτή.

Εσένα σου φαίνεται περίεργο αυτό εμένα μου φαίνεται ακόμη πιο περίεργο να ασχολείται και να πορώνεται κάποιος με τα κόμματα κ την πολιτική...