Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Περιστέρι - ΆΡΗΣ 78 - 63

Κύριοι όταν κάνετε 5 μέρες αποχή και κανένας δεν σας κατηγορεί κ σας στηρίζει τότε θα έπρεπε να δώσετε τα πάντα για να κερδίσετε και να μην χάσετε το δίκιο σας.

Με τη σημερινή σας εμφάνιση το χάσετε.

Καταφέρατε να ηττηθείτε  με κατεβασμένα τα χέρια από μία ομάδα υπό διάλυση χωρίς κανέναν στόχο ενώ εμείς κυνηγούσαμε την τιμητική 6η θέση...

Το ξέρουμε πως είστε απλήρωτοι πολλούς μήνες αλλά το ίδιο κ πολλοί από εμάς. Και εμείς όχι μόνο δεν παίρνουμε τους μισθούς τους δικούς σας αλλά συνεχίζουμε πηγαίνουμε στις δουλειές μας και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν ξεφτιλιζόμαστε.

Όσο για σένα κύριε Δαμιανίδη μπορείς να μας πει γιατί δεν φεύγεις τώρα κ περιμένεις να ολοκληρωθεί η σεζόν;

Καταφέρατε ΌΛΟΙ σας να μικρύνετε πάρα πολύ αυτή την ομάδα. Φτάνει πια.

3 σχόλια:

jim είπε... 12 Απριλίου 2012 στις 1:16 π.μ.

Η τελευταία σου φράση Red, είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης.

Μετά την προσπάθεια του 2000 να κρατηθει ζωντανη η ομαδα και το σταδιακό χτίσιμο της, αλλά και το σημείο κορυφής που φτασαμε με τον τελικό του uleb cup το 2006 και την συμμετοχη μας στη euroleague μετα απο 15 χρονια (τοτε), είπαμε ο ΆΡΗΣ επαναρχέται..

Μπορεί να μην χτυπησαμε πρωτάθλημα, με την συμμετοχη μας στον τελικό των Play off, αλλά ήμασταν η νούμερο ένα ομάδα που έδειχνε, τότε ότι μπορεί αν χτυπήσει Παναθηναϊκο και αργότερα Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα μας, έπιασε ταβάνι παραγοντικά - διοικητικά - αγωνιστικά (πες το όπως θες) τον Μάϊο του 2008. Μετά τον πρώτο αποκλεισμό από το Μαρούσι.

Απο κει και μετα - κυρίως μετα το πέρας της σεζόν 2008-2009 ξεκίνησε το μπάχαλο σε όλα τα επίπεδα. Οικονομικο-διοικητικο-αγωνιστικο-οπαδικά . . .

Όλοι φταίνε. Παράγοντες πρώην και νυν, παίχτες, οπαδοί και όσοι ασχοληθηκαν με την ομαδα μας.

Η ομάδα ξέπεσε εκ νέου, όπως και το 2000 που δώθηκε μάχη για να κρατηθεί. Τόσο οικονομικα οσο και αγωνιστικα.

Τα λάθη για τα οποια κατηγορηθηκαν τοτε καποιοι, έγιναν αργότερα και από αυτούς οι οποίοι κατηγορούσαν τότε αυτούς τους κάποιους.

Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ, ότι χρωστούσαμε 76 χιλιάρικα στον Μάϊλς που έπαιζε πριν 2 χρονια και σε άλλους παιχτες. Και μεχρι περυσι χρωστουσαμε και στον Σαββα και για όλα αυτα έφταιγε η μη καταβολη των τηλεοπτικων η των εταιριων συνεργασιας κλπ...

Και αυτά βεβαια ειχαν ενα μεριδιο ευθυνης, αλλα οχι καθολικο. Οι επιλογες και οι συμπεριφορες των παραγοντων μας και των ανθρώπων που ασχολήθηκαν με την ομάδα, έχουν μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης.

Και το χειροτερο απ' όλα είναι ότι κανεις δεν βγηκε να εξηγησει και να πει τι γινεται πραγματικά. Πως, γιατί, ποια λύση κλπ...

Τίποτα... Απογοήτευση , πικρία, θυμός για την ομάδα που μας έκανε να ζούμε σε όνειρο όταν ημασταν μικροί...

Δεν ξέρω αν έχω την δύναμη - το κουράγιο ή ακόμα καλύτερα την διάθεση - την θέληση να γράψω πάμε όλοι μαζί να βγάλουμε το καρο από την λάσπη..

Δεν ξέρω αν έχει αξία πια ! ! !

ΑΡΕΙΑΝΗ ΨΥΧΗ είπε... 13 Απριλίου 2012 στις 10:33 π.μ.

Καλημέρα σας!

Είναι αλήθεια μεγάλη καφρίλα να χάνεις από το φετινό Περιστέρι. Αλλά να πούμε και κάτι άλλο. Το δίκιο το έχουν οι εργαζόμενοι.

Όσο πήγαιναν καλά δεν ανταμείφθηκαν. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν για να πληρωθούν. Δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο που να απαιτεί νίκες. Προφανώς μια σοβαρή επιχείριση απολύει τον εργαζόμενο που τεμπελιάζει. Αλλά δε μιλάμε για τεμπέληδες.

Μιλάμε για ανθρώπους γίγαντες, που δέχθηκαν να ταξιδεύουν 500 χιλιόμετρα σε λεωφορεία που κουράζουν εμάς που είμαστε κάτω του 1.90. Για ανθρώπους, που όντως παίρνουν πιο πολλά από μας όταν πληρώνονται (αλλά αυτοί δεν πληρώνονται).

Τόσα χρόνια αρειανή δεν ένιωσα ποτέ την ομάδα μου μικρή. Ούτε τώρα τη νιώθω. Μόνο λυπάμαι που χρησιμοποιείται το όνομα του Άρη μας για να δικαιολογούνται επιχειρηματικά εγκλήματα.

Δεν ξέρω τι δουλειές κάνουν οι κύριοι που ασχολούνται με τον Άρη αλλά ελπίζω να μην κάνουν τα ίδια και με τους εκεί εργαζόμενούς τους.

Ευχαριστώ για το βήμα και συγχαρητήρια για τη σελίδα

RedDragon είπε... 13 Απριλίου 2012 στις 12:44 μ.μ.

Αρειανή Ψυχή εγώ είμαι απλήρωτος από τη δουλειά μου 5 μήνες κ αν κάνω αποχή όπως κάνουν αυτοί θα με απολύσουν.

Το ξέρω πως έχουν δίκιο για το ότι είναι απλήρωτοι αλλά είναι ξεφτίλα να χάνουν από το διαλυμένο Περιστέρι και τον Ίκαρο με 15 πόντους.

Εμένα μου δείξαν ότι δεν τους ένοιαζε καν αυτό το παιχνίδι και η χρονιά έχει ήδη τελειώσει γι'αυτούς.

Κανείς μας δεν νοιώθει την ομάδα μικρή αλλά η αλήθεια είναι ότι την μίκρυναν πολύ.

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια κ για τη συμμετοχή σου.