Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

O Sergio Koke τελικά δεν επέστρεψε ποτέ...

Όταν μόλις πριν από 8 μήνες ο Σέρχιο Κόκε χαιρετούσε την ομάδα μας με δάκρυα στα μάτια, έλεγε ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψω. Στο σχετικό άρθρο για τη φυγή του που είχαμε ετοιμάσει τότε, είχαμε πει ότι στο μέλλον θα θέλαμε οι δρόμοι μας να σμίξουν ξανά μετά από χρόνια, για να κρεμάσει τα παπούτσια του ενδεχομένως στην ομάδα μας, στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε παράφορα. 


Κανείς όμως δεν περίμενε ότι ο Σέρχιο θα επέστρεφε στον Άρη τόσο γρήγορα. Σήμερα και τυπικά, πριν πέσουν οι σχετικές ανακοινώσεις από την ΠΑΕ, το ανακοίνωσε ο ίδιος... 

Λεπτομέρειες για το συμβόλαιο
Δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποια θα είναι η συμφωνία μεταξύ Κόκε και διοίκησης. Από ότι ακούμε το συμβόλαιο σε πρώτη φάση θα είναι 6μηνο και από εκεί και πέρα βλέπουμε...

Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με τα χρεωστούμενα του Κόκε στην ομάδα μας.

Δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με την αμοιβή που θα έχει ο Κόκε μέχρι το καλοκαίρι.

Και για να πω την αλήθεια, δε με ενδιαφέρει και πολύ. Για αυτό υπάρχει η διοίκηση για να περιφρουρήσει τα συμφέροντα του συλλόγου. Αν είναι τόσο ανίκανοι που θα τους κοροϊδέψει για δεύτερη φορά ο ίδιος παίκτης, τότε τι να πω...

Τι θα περιμένουμε από τον Σέρχιο
Τι άλλο? Βοήθεια στο σκοράρισμα. Αν θα μπορούσε να επιστρέψει σαν τον Κόκε των δύο πρώτων χρόνων, τότε είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει πολύ. Αν δεν έχει φυσική κατάσταση, τότε δύσκολα τα πράγματα. Ας ελπίσουμε ότι έκανε καλή δουλειά εκεί στην Ράγιο Βαγιεκάνο!


Ποια θα είναι η θέση του στην ομάδα;
Πρόσφατα άκουσα στο ράδιο ότι ο ίδιος ο Κόκε δε θέλει να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά ως δεκάρι. Δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτό, αλλά θέλοντας και μη, θα πρέπει να αγωνιστεί εκεί μπροστά... Βλέπεις δεν υπάρχει και άλλος!


Πώς θα αντιδράσουν οι οπαδοί;
Όλοι αυτοί που μπαίνουν στο προφίλ του και τον παρακαλούν να επιστρέψει, είναι και οι πρώτοι που θα τον κράξουν και θα φωνάζουν για ποιον λόγο τον δεχθήκαμε πίσω.

Μακάρι οι εμφανίσεις του να είναι τόσο ικανοποιητικές που να μη δώσει την ευκαιρία σε κανέναν να τον "κράξει".

Καλώς ήλθες πίσω σπίτι Μεγάλε Σέρχιο! Πολλά γκολ με την φανέλα που τόσο αγάπησες...

22 σχόλια:

jim είπε... 15 Ιανουαρίου 2012 στις 11:09 μ.μ.

Για τον Κόκε, είχαμε κάνει ουκ ολίγα άρθρα, την περίοδο που έφευγε. Γενικότερα, είχαμε καταθέσει όλοι μας, τις απόψεις μας.

Ο Κόκε, πρόσφερε στην ομάδα μας. Και την αγάπησε. Επίσης, ήταν ο καλύτερος παίχτης που ήρθε στον ΆΡΗ, τα τελευταία χρόνια. Το ότι, ο Κόκε ξέρει μπάλα, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και αυτό φαινόταν από τις μπαλιές που έδινε.

Όσων αφορά, την θέση του είναι είτε να παίζει με έναν ακομη επιθετικο ο οποίος είναι σαν αυτόν, δηλαδή να μπορεί να τραβηχτεί και έξω από τη περιοχή (τύπου Κάμπορα), έτσι ώστε να αλλάζουν ρόλους στο παιχνίδι είτε να παίζει μέσα στην περιοχή μόνος του, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι οι ακραίοι χαφ, θα έουν την ευκαίρια να πατούν περιοχή να σκοράρουν, να πασαρουν, να σουτάρουν..

Μιλάμε για ενα συστημα 4-6-0, στο οποίο ο Κόκε (που θα ειναι ο περιοχατος), θα τραβιεται πάνω απο την περιοχη και θα κανει παιχνιδι και ταυτόχρονα οι πλαγιοι χαφ θα πατουν περιοχη..

Αυτό φυσικά είναι τρομερα δυσκολο να γινει καθως απαιτει τρομερη φυσικη κατασταση και ομαδικο πνευμα. Πετυχε στην Ρομα και την Γιουνάϊτεντ..Με τον Τότι στην Ρομα και τον Ροναλντο να βγαινει πρωτος σκορερ στην Γιουναϊτεντ, ως πλαγιος χαφ...

Αυτό, πήγε να γίνει κάτι φεγγάρια στη ομάδα μας, αλλά απέτυχε γιατί ουδέποτε βρήκαμε αξιόλογο αριστερό εξτρεμ (και έπαιζε ο Καλβο, που χαραμιζοταν, οπως τωρα χαραμιζεται ο Ουμπιδες), γιατί ο Χαβίτο από την άλλη του κρεμούσε η γλώσσα, γιατί ουδέποτε δεν είχαμε δυο βασικά κεντρικά χαφ να παίζουν μαζι για χρονια...

Εν πάση περιπτώση, προσωπικά δεν περιμένω διαφορές στο παιχνίδι του Κόκε και του ΆΡΗ, σε σύγκριση με την επόχη που επαιζε σε μας. Θα παίζει όπως έπαιζε πριν φυγει, αυτο εννοω..Δηλαδή, δεν περιμένω, τρομερες αλλαγές στο παιχνιδι της ομαδας.

Πίστευα, πριν φύγει ότι και να εμενε στην ομαδα, θα συνέχιζε στην μετριότητα...Αυτό θελω να πω...Ότι και τωρα, θα συνεχισει από κει που σταματησε...Στην μετριότητα...

Γι' αυτό, τότε πίστευα, ότι, ο κύκλος του, στον ΆΡΗ, τελείωσε...

Όπως ακριβώς το ίδιο, πιστεύω και τώρα . . .

Skolix είπε... 15 Ιανουαρίου 2012 στις 11:17 μ.μ.

Ξαναζεσταμενο φαγητο. Ενας αθλητης σε ελευθερη πτωση. Καλυτερα να παιξουν οι κοντοι μπροστα, παρα ο περιπατητης.

Μπαλα οντως ξερει, αλλα νομιζω οτι απλα θα δουμε μερικες εκλαμψεις εδω κι εκει.

RedDragon είπε... 16 Ιανουαρίου 2012 στις 10:40 π.μ.

Μακάρι να βοηθήσει αλλά δεν το βλέπω... Σίγουρα έχει ποιότητα αλλά σε τι κατάσταση είναι αγωνιστικά είναι άγνωστο...

Ανώνυμος είπε... 16 Ιανουαρίου 2012 στις 11:46 π.μ.

Εγω δηλωνω φαν του Σερχιο και ειμαι σιγουρος οτι ακομα και κουτσος ειναι πολυ πιο χρησιμος απο κατι Σολτανιδες και κατι Καπετανους.

Ενας παιχτης που ξερει πολλα κιλα μπαλα και που ακομα και στις μετριες του μερες μπορει με μια καθετη μπαλια να σου αλλαξει την ροη ενος παιχνιδιου.

Πιστευω πως με την ελευση του θα αποφορτιστει ο Ουμπι και ο Καστιγιο απο τον εξτρα ρολο που εχουν να κουβαλανε την μπαλα δεξια και αριστερα κανοντας ασκοπες τριπλες και η ομαδα θα αρχιζει να παιζει ενα περισσοτερο συνδιαστικο ποδοσφαιρο.

Ιδανικη 11αδα μετα την ελευση του Κοκε κατα την γνωμη μου ειναι η εξης


ΒΕΛΙΔΗΣ

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΣΑΝΚΑΡΕ ΜΙΣΕΛ


ΦΑΤΙ (η Πριτας)

ΚΑΤΙΔΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣ


ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ ΚΑΣΤΙΓΙΟ

ΚΟΚΕ


Δηλαδη ενα 4-3-3 με τους 3 μπροστα να εναλλασονται στις θεσεις μιας και ειναι παιχτες γρηγοροι και με καλη τεχνικη καταρτιση.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΞΑΝΑ ΣΕΡΧΙΟ!!

Ρουκουνας

VardARIS είπε... 16 Ιανουαρίου 2012 στις 12:15 μ.μ.

Καλή η 11άδα που κατεβάζεις Ρουκούνα. Από ότι ακούμε 4-3-3 θα είναι και το σύστημα που υποστηρίζει και ο Πορτογάλος, οπότε η πρότασή σου δεν θα απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Προσωπικά θα προτιμούσα στη θέση του Παπαστεριανού ή του Φατί τον υγιή Γκαρσία. Άντε να δούμε πότε θα επανέλθει και αυτός, μια και θα χρειαζόμαστε χαφ, μετά και τον τραυματισμό του Παπαστεριανού (έναν μήνα έξω).

Ανώνυμος είπε... 16 Ιανουαρίου 2012 στις 3:32 μ.μ.

Συμφωνω Βαρδαρη. Ο υγιης Νατσο ειναι παιχτης υψηλου επιπεδου και επιπλεον ειναι μια ηγετικη προσωπικοτητα στα αποδυτηρια.

Θυμαμαι μια συνεντευξη του Πετρου Πασσαλη ο οποιος ελεγε οτι ο Νατσο ειναι ενας πραγματικος ηγετης τοσο μεσα οσο και εξω απο το γηπεδο και ελεγε ποσο μεγαλη ειναι η απουσια του....

(Κατι παραπανω θα ξερει για να τα λεει αυτα ο Πασσαλης μιας και υπηρξε συμπαιχτης του Νατσο)

Ρουκουνας

Ανώνυμος είπε... 16 Ιανουαρίου 2012 στις 5:50 μ.μ.

Εγω πιστευω και παντα πιστευα στις δυνατοτητες αυτου του παικτη. Μπορει να προσφερει στην ομαδα συν το οτι θα τα δωσει ολα για τη φανελα. Μακαρι να τον ξαναγαπησουμε οσο παλια.

Sifakis3

Dotore είπε... 16 Ιανουαρίου 2012 στις 6:46 μ.μ.

Τα καλαθια το πασχα ρε Veteran...Καλη χρονια να εχουμε ..

geokampour είπε... 16 Ιανουαρίου 2012 στις 9:16 μ.μ.

Dotore αρχ.....άκο πού είσαι ρε;;!! Καλή χρονιά με το ...... πουλέν σου!

VardARIS είπε... 17 Ιανουαρίου 2012 στις 12:16 π.μ.

Έλα ρε Dotore, λέω και εγώ δεν θα σχολιάσεις την επιστροφή του Σέρχιο???

RedDragon είπε... 17 Ιανουαρίου 2012 στις 9:56 π.μ.

Αλλαγή σκηνικού, ο Κόκε δεν συμφώνησε με τον Άρη και έφυγε για Ισπανία.

Δεν τα βρήκαν στο θέμα τον επιταγών που χρωστάει στην ομάδα...

VardARIS είπε... 17 Ιανουαρίου 2012 στις 6:58 μ.μ.

Διαβάστε τι δίνει ως εξήγηση ο Κόκε για το ότι δεν συμφώνησε με την ομάδα μας. Ήταν στα Ισπανικά, οπότε η μετάφραση από το google έδωσε τα εξής:

Δίνω καλή εκδοχή μου είναι η μία και μόνη πραγματικότητα, δεν νομίζω ότι αξίζω όλα αυτά που λέγονται, θα πρώτη αναθεώρηση λίγο το χρόνο μου κατά Άρης, που μόλις προβιβάστηκε club φτάσει στη δεύτερη κατηγορία και κατάφερε να προκριθεί Ευρωπαϊκός διαγωνισμός για δεύτερη χρονιά κάναμε ένα μεγάλο ρόλο και να παίξει σε τελικό Κυπέλλου UEFA, τρίτο έτος δεν επανεισαχθεί στο Ευρωπαϊκό μέρη να περάσει στους ομίλους, νέα κούπα τριμηνία τελικό και προσόντα για την Ευρώπη και πάλι, και το πέμπτο και τελευταίο έτος Νομίζω ότι αυτό που κάναμε ήταν όμορφο το παιχνίδι και νικήτριες ομάδες στην Ευρώπη είναι πολύ σημαντικό ... ότι ήταν ο τρόπος μου μέσω του Άρη, δεν θα μπορούσα να το κάνω μόνος, βέβαια είχε μια ομάδα που βρίσκεται πίσω και αξέχαστη χόμπι ... και αυτό θα Haro tema.VEO σημαντικό ΤΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ λέει την αλήθεια και το εννοώ, αγωνίστηκα για να επιστρέψετε στην ΑΡΗΣ, αυτό που θέλω είναι ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ εξήγησε, λέει έχω 600.000 σε ΑΡΗΣ. 15η Απριλίου του 2011 LET KOKE ΑΡΗΣ και πήγε στο Χιούστον, η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχαν χρήματα για αυτό το ARIS λειτουργία αλλά ήθελα να ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ CLUB καταβάλλων τα PAY ME 600 000 ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΠΟΤΕ, αλλά τελικά το χρόνο μου στο Χιούστον διήρκεσε μόνο ένα ΜΗΝΑ (Απρίλιος-29 του Μάη του 27) ... έχω να σας πληρώσει δεν έχετε πληρώσει; Αυτή είναι η πραγματικότητα ... η πραγματικότητα είναι ότι όταν έφυγε από τον ΑΡΗ τις 15 Απριλίου έως ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ είχε επιστήσει μόνο 200.000 από τη σύμβαση αυτή χρόνο, RSTO 800.000 συν το διετές συμβόλαιο MISSING δεν ήθελε τίποτα ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ... Και τώρα φαίνεται ότι τα κονδύλια θα KOKE ΑΡΗΣ, συγγνώμη, αλλά δεν είναι αλήθεια ... ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ να παίξει σε ΑΡΗΣ, αλλά ότι το πρόβλημα είναι οικονομικό, αλλά Δεν είναι αλήθεια, έρχομαι με πολύ χαμηλότερο μισθό από εκείνο αρκετών παικτών, έχω δώσει επιστρέψουν, αλλά ΟΛΕΣ οι άνθρωποι δεν με θέλετε, αλλά ελπίζω ότι τα λόγια μου κάνουν κακή ΤΟ CLUB, θα ήθελα απλώς ότι δεν θα λεκέ MI ΟΝΟΜΑ ... ευχαριστώ σε όλους που πιστεύουν σε μένα και ορκίζομαι Συγγνώμη, ήθελα να γυρίσω ... Ελπίζω ότι αυτό το SHIRT Γράφουν ΠΩΣ μεταφράζω ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

jim είπε... 17 Ιανουαρίου 2012 στις 8:28 μ.μ.

δεν βγαινει ασφαλές νόημα φιλε βαρδαρη...

Χειρότερο, απο τις δηλωσεις του εδεσσαιου, ειναι το κειμενο..

χαχαχα

VardARIS είπε... 17 Ιανουαρίου 2012 στις 8:38 μ.μ.

Δεν φταίει ο Κόκε για το ότι δεν βγαίνει νόημα. Η μετάφραση του google φταίει... Δεν κάνει σωστά τη δουλειά της! Πάντως ένα βασικό νόημα βγαίνει.

VardARIS είπε... 18 Ιανουαρίου 2012 στις 1:11 π.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
VardARIS είπε... 18 Ιανουαρίου 2012 στις 1:12 π.μ.

Του τα φάγαμε σαν Άρης, ή μας τα έφαγε ΚΑΙ αυτός Χαβίτο... Κανείς δεν ξέρει. Προφανώς αυτά τα 600.000 € ο Άρης δεν πρόκειται να τα λάβει πίσω. Επομένως, τώρα τι γίνεται???

RedDragon είπε... 18 Ιανουαρίου 2012 στις 10:07 π.μ.

Στο παρακάτω Link διαβάστε τη μετάφραση από αυτά που γράφει γιατί από την παραπάνω μετάφραση δεν βγαίνει νόημα

http://www.pressaris.gr/latest-news/5574-koke-giati-den-ypegrapsa-ston-ari

Συγνώμη Κόκε αν εσύ πήγες στην Αμερική κ δε μπόρεσες να μείνεις πάνω από 1 μήνα σημαίνει ότι δεν πρέπει να πληρώσεις τον Άρη;

Μαλακίες καλύτερα που δεν ήρθε. Και τα 600χιλ δεν πρόκειται να τα πάρουμε φυσικά...

salonika 3 είπε... 18 Ιανουαρίου 2012 στις 10:15 π.μ.

Στην τελική τί έγινε δλδ;Και δε γυρνάει ο παίκτης,και τα 600.000 γράφονται στο χιόνι αφού απ΄ότι καταλαβαίνω αυτά δεν πρόκειται να τα πάρουμε ποτέ!!!Άλλος ένας άψογος χειρισμός από τη διοίκηση...

Ειλικρινά δε μπορώ να σκεφτώ ούτε ομάδα Γ΄ Ερασιτεχνικής που να έκανε (και να συνεχίζει να κάνει)τόσο άστοχο και γελοίο προγραμματισμό!!Μιλάμε πως τα Jack-Pot στα λάθη διαδέχονται το ένα το άλλο!!!Ήμαρτον που λέει και ο φαφούτης....

jim είπε... 18 Ιανουαρίου 2012 στις 2:04 μ.μ.

Όπως και να έχει το πράγμα, φίλοι μου, το θέμα δεν είναι η περίπτωση κόκε.

Όπως αναφέρει και ο σαλόνικα από πάνω, τα λάθη και οι παρεξηγήσεις, διαδέχονται το ένα το άλλο.

Τα έχουμε πει αμέτρητες φορές. Η ομάδα, μου φάινεται ότι γύρισε χρόνια πίσω, πλέον. Πάνω που έκανε το μπάμ και βγήκε από τον μακροχρόνιο λήθαργο, στο οποίο βρισκόταν, πάνω που μάζεψε αρκετό κόσμο στο πλάϊ της, να σου πάλι στην μετριότητα.

Γιατί δεύτερη χρονιά χωρίς ευρώπη και μάλιστα στο τέλος του πρώτου γύρου να λέμε "αμάν να πάρουμε τα γιαννινα", είναι μετριότητα, όπως και να το κάνουμε.

Πόσο μάλλον, όταν βλέπεις άλλες ομάδες, που έχουν πολλά παραπάνω προβλήματα από εσένα (οι δύο δικέφαλοι εννοώ), να κάνουν σχετικά καλές πορείες και να φέρνουν καλά αποτελέσματα..

Η ψυχολογία του κόσμου μας είναι πεσμένη. Η διάθεση κάτω του μετρίου και η πίστη για ένα πετυχημένο μέλλον, αβέβαιη..

Αυτό φαίνεται και από την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Σ' αυτές τις περιπτώσεις, όπως λέει και ο φίλος μου ο red dragon, το ζητούμενο ειναι οι λύσεις..

Λύσεις τις οποίες, εδώ και χρόνια τις συζητάμε μεταξύ μας και ποτέ δεν εφαρμόζονται. Πάντα το πλάνο και ο στόχος χαλάει.

Γιατί, μην μου πει κανείς, ότι μετά από αυτά που είδε, πιστεύει ότι ο Μασάδο θα δουλέψει στον ΆΡΗ για χρόνια και θα βγάλει τους νέους παιχτες και θα κάνει κορμό και και και ...

Είναι το κλασσικό παραμυθάκι που το λέμε και το ακούμε χρόνια τώρα και πάντα μένει παραμυθάκι...

Όπως και στο εξωαγωνιστικό... Η μεταξύ μας φαγωμάρα και οι επεμβάσεις στην ομάδα, καλό θα ηταν να εκλείψουν. Όπως και η ΛΕΣΧΗ, θα έπρεπε να αναλάβει περισσότερο ενεργό ρόλο... Και πολλά άλλα...

Όλα αυτά και άλλα πολλά είναι μερικά από αυτα που σκέφτονται πολλοί οπαδοί μας... Αλλά, εσείς πιστεύετε ότι, θα γίνουν πράξη σε βάθος χρόνου;;;

Προσωπικά, πιστεύω, ότι η ομάδα έκανε πισωγύρισμα. Το πως βλέπουμε το μέλλον, έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του καθενός και τις εμπειρίες του, με την ομάδα.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η μετριότητα σε όλα τα επίπεδα, είναι αυτή που κυριαρχεί...