Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Αποδεσμεύσεων συνέχεια, Cristian Portilla & Γιάννης Αγτζίδης...

Άλλες δύο απομακρύνσεις είχαμε σήμερα από την ΠΑΕ Άρης, αυτές του Κριστιάν Πορτίγια και του Γιάννη Αγτζίδη. Ο Πορτίγια ήταν ένα από τα πολλά αμυντικά χαφ που είχαμε φέτος στο ρόστερ μας, ενώ ο Αγτζίδης, ήταν το μοναδικό καθαρό αριστερό μπακ της ομάδας πίσω από τον Μίσελ. 

Cristian Portilla
Μόλις έναν χρόνο έμεινε ο Ισπανός στην ομάδα μας. Να θυμίσουμε ότι είχε αρχικά υπογράψει συμβόλαιο 2,5 χρόνων. Οπότε τερματίστηκε πρόωρα η καριέρα του στον Άρη. 

Πώς τα πήγε με τη φανέλα του Άρη
Πέρυσι ξεκίνησε τραγικά, πράγμα απολύτως φυσιολογικό καθώς προερχόταν από μεγάλη αγωνιστική απραξία. Προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, πάνω που ανέβαινε η χρονιά έληξε άδοξα. Φέτος η ομάδα είχε στην κυριολεξία 8-9 αμυντικά χαφ, οπότε ήταν εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολο να αγωνιστεί. Παρόλα αυτά στάθηκε πραγματικά άτυχος καθώς τραυματίστηκε. Πλέον έχει επανέλθει, αλλά είναι αργά.
Ως παίκτης υπήρξε φιλότιμος και αν μη τι άλλο φαινόταν ότι αγαπούσε την ομάδα μια και τον είχα φίλο στο fb και "παρακολουθούσα" το προφίλ του. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι ήταν αδιάφορος. Απλά μια καλή εναλλακτική λύση, μέχρι εκεί. Καλά στημένα, καλό αριστερό πόδι που του επέτρεπε να δοκιμάζει σουτ έξω από την περιοχή. Στα αμυντικά του καθήκοντα, δεν ήταν ιδιαίτερα γρήγορος, όπως και λόγω ύψους υστερούσε στο ψηλό παιχνίδι.

Στο σχετικό γκάλοπ που είχαμε κάνει το καλοκαίρι οι περισσότεροι ήταν υπέρ της απομάκρυνσής του
- Του λύνω το συμβόλαιο και δίνω τη φανέλα στον Κατίδη. Καλύτερα να ψηθούν οι πιτσιρικάδες της Β΄ Ομάδας, παρά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής ξένοι παίκτες που αγωνίζονταν σε ομάδας της 3ης εθνικής στην Ισπανία. 56,82%.
- Από την στιγμή που έδειξε στα τελευταία παιχνίδια σημάδια βελτίωσης, θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία για να δείξει αν αξίζει να φοράει τη φανέλα του Άρη. Η θέση των αμυντικών χαφ έτσι και αλλιώς είναι νευραλγική, σίγουρα θα κληθεί να βοηθήσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς. 43,18%.


Εμείς απλά θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Μακριά από τραυματισμούς...


Γιάννης Αγτζίδης
Ο Γιάννης Αγτζίδης τελικά δεν είχε κάποιο λεπτό συμμετοχής με την πρώτη ομάδα του Άρη. Έγινε επαγγελματίας από σχετικά μικρός, καθώς οι προπονητές θεώρησαν ότι έπρεπε να πάρει ευκαιρίες και με την πρώτη, καθώς είχε δείξει καλά δείγματα με τη δεύτερη ομάδα.  

Βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας για κάποιους αγώνες, αλλά μέχρι εκεί.

Προσωπικά δεν έχω εικόνα από τον παίκτη, οπότε δεν μπορώ να τον αξιολογήσω.


Απλά θα του ευχηθώ να είναι γερός, να προσπαθήσει περισσότερο και να έχει καλή σταδιοδρομία. 

1 σχόλια:

O_BETATZIS είπε... 22 Ιανουαρίου 2012 στις 11:52 π.μ.

Το πουλέν μου ο Πορτίγια ήταν όντως μαχητικός, φιλότιμος, τίμησε το μεροκάματό του (ελπίζω να μην είναι ανάλογο του Κουλοχέρη) αλλά... ρε σεις το παιδί είχε απίστευτα κακή πάσα.

Δεν είναι δυνατό Χαφ να έχει χαμηλότερο ποσοστό στην πάσα από αυτό που έχει ο Σχορτσιανιτης στις βολές.

Καλή συνέχεια στον Πορτίγια