Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ 0 - 0: Συνεχίζουμε

Λευκή ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα, στο Περιστέρι για την ομάδα μας. Σε έναν αγώνα, στον οποίο η ομάδα μας, μπορούσε να πάρει την νίκη, αφού στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον Ατρόμητο.


Πλέον, στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Μασάδο και στην ενδεκάδα ο Κόκε. Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε επιθετικό στην ομάδα. Προς το παρόν, βρισκόμαστε στην μέση της βαθμολογίας και τα επόμενα 4-5 παιχνίδια θα δείξουν που βαδίζουμε.

Η ομάδα ξεκίνησε με κεντρικούς αμυντικούς, τους Λαζαρίδη και Σανκαρέ. Επιτέλους, ο επιρρεπής στα λάθη Ντίκο, έμεινε στον πάγκο. Καλή η παρουσία και των δύο σε γενικές γραμμές.

Με τρία χαφ στον άξονα η ομάδα μας, έκλεισε τους διαδρόμους για την αντίπαλη ομάδα και με τους γρήγορους Γιαννιώτα-Κατίδη-Ούμπιντες, προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα. Ο Κατίδης, πήρε προσπάθειες αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει.

Μεγάλο λάθος του, όταν σε μία από τις ενέργειές του, βγήκε από τα πλάγια αριστερα, απέναντι στον Ιτάνζ και αντί να κόψει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, που περίμενε, αμαρκάριστος ο Νέτο, επιχείρησε σούτ, το οποίο απέκρουσε ο Γάλλος τερματοφύλακας.

Θετικό το γεγονός, ότι, η ομάδα επιχείρησε πολλά σούτ. Τόσο ο Κατίδης, όσο ο Ουμπίδες, όσο και ο Μίσελ, δοκίμασαν το πόδι τους. Παρόλα αυτά, το γκολ δεν ήρθε.

Σ' αυτό το σημείο, πρέπει να τονίσουμε ότι είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανής η έλλειψη επιθετικού περιοχής για την ομάδα μας. Η ομάδα, μας έδινε την εντύπωση, ότι παρόλο που είχε κατοχή μπάλας, παρόλο που σούταρε, που έχανε ευκαιρίες, δεν θα πετύχαινε γκολ.

Να τονίσουμε, βέβαια, για άλλη μια φορά σε ματς του ΆΡΗ, την υπερ-ευαισθησία του συγκεκριμένου διαιτητή, να βγάζει κάρτες στην ομάδα μας. Ενώ σε παρόμοιες φάσεις για την αντίπαλη ομάδα, έδινε απλά φάουλ.

Μόνο στο μαρκάρισμα του Γιαννούλη, έδωσε καρτα. Που δεν μπορούσε και να μην βγάλει, γιατί θα έβγαζε μάτια το λάθος του. Απέβαλλε και τον Φατί, άδικα κατά την γνώμη μου. Θα μπορούσε να δείξει κίτρινη σε παίχτες του Ατρομητου, πάνω από 4 φορές. Και μάλιστα σε ίδια και σε ακόμη χειρότερα μαρκαρίσματα, από των δικών μας παιχτών.

Το τελικό αποτέλεσμα, αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Γλυκιά, γιατί, αφενός μεν παρακολουθουμε την σταδιακή άνοδο και βελτίωση των δικών μας παιδιών (Κατίδη-Γιαννιώτα), αλλά και των άλλων Ελλήνων νεων (Βελλίδη-Καζναφέρη), αφετέρου δε γιατί απομακρυνθήκαμε από την ζώνη.

Πικρή, γιατί όπως και να το κάνουμε, δεν υποφέρεται ο ΆΡΗΣ, να είναι στην μέση του πίνακα, 8 πόντους μακρυά από την πεντάδα και να ξέρεις, ότι δύσκολα θα μπει μέσα σ' αυτήν.

Σε κάθε περίπτωση, όπως έγραψα και στην αρχή του άρθρου, πλέον στον πάγκο της ομάδας θα κάθεται ο Μασάδο, θα προστεθεί και ένας επιθετικός (Κόκε) και τα επόμενα 4-5 παιχνίδια θα δείξουν τι μέλλει γενεσθαι. . .

Λεβαδειακός εκτός, Δόξα εκτός, Λεβαδειακός εντός και Ξάνθη εκτός και Εργοτέλης εντός είναι το πρόγραμμα των πέντε επόμενων αγώνων. Και μετά αρχίζουν τα ντέρμπι. . .

Δουλεία απαιτείται, πάθος και ότι γίνει. . .

Άλλωστε, είπαμε. Η χρονιά δεν εξελίχθηκε καλά. Τουλάχιστον, ας προσπαθήσουμε και ότι βγει. Διαφορετικά, ας ετοιμάσουμε το έδαφος για την νέα χρονιά.

7 σχόλια:

geokampour είπε... 15 Ιανουαρίου 2012 στις 9:33 μ.μ.

Όντως η ομάδα έπαιξε αρκετά καλύτερα από άλλα παιχνίδια, αλλά η διαιτησία για ένα ακόμα παιχνίδι ήτανε ............ πραγματικά αυτές οι κόκκινες, αυτό το σφάξιμο με το βαμβάκι κ αυτά τα τσογλάνια του Ατρομήτου να διαμαρτύρονται στον κουκουλάκη και να χτυπάνε βρώμικα τους παίχτες μας μένοντας στο απυρόβλητο σε βγάζουνε απο τα ρούχα σου, κάθεσαι να δείς τον αγώνα και ανεβάζεις πίεση!!!Αντε στα τσακίδια...... καλή συνέχεια στην ομάδα.




Δεν με νοιάζει ποιός είναι στην Διοίκηση ή ποια τσογλάνια παίζουνε σαν να είναι σε φιλικά (βλ. Σολτάνι) ποιοι θα φύγουνε ποιοι θα έρθουνε στην ομάδα άν κάνει κουμάντο ο Super3 αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο ΑΡΗΣ (σαν ΑΡΗΣ) μας χρειάζεται για οικονομικούς λόγους κοντά του,οι εποχές είναι δύσκολες και το βλέπουμε και από τον συμπολίτη με το αρον αρον ξεπούλημα παιχτών αλλά και την ακέφαλη αεκ του μεγάλου χρέους.Δεν νομίζω ότι είναι ώρα να χωριστούμε σε στρατόπεδα για το ποιός φταίει και ποιός όχι για την σημερινή κατάσταση του Άρη, ειδικά απο την στιγμή που τελείωσε και το κύπελλο.ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ και όταν έρθει η ώρα των εκλογών ή τέλος πάντων το καλοκαίρι και έχουνε πάει καλά τα πράγματα ξεσπαθώνουμε κ κράζουμε.Για τώρα πάμε παιχνίδι παιχνίδι και βλέπουμε......

jim είπε... 15 Ιανουαρίου 2012 στις 10:43 μ.μ.

Κάθε χρόνο, όμως, τα ίδια λέμε ρε geo και άκρη δεν βγαίνει..

Και πέρυσι τα ίδια λέγαμε. Κυρίως, μετα την φυγη του Κουπερ και τις προσθηκες του Γεναρη. Και τι εγινε..Τιποτα...

Προσωπικά, που ακούω και διαβάζω τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ σε ράδιο και ίντερνετ, όλο για αλλαγες μιλάμε και αποφάσεις και νεες αρχές και πάντα στα ίδια καταλήγουμε...

Αν το σκεφτείς και εσυ, εδω θα καταλήξεις...

Θα το δεις..

VardARIS είπε... 16 Ιανουαρίου 2012 στις 1:08 π.μ.

Προσωπικά μου άρεσαν αρκετά πράγματα στον σημερινό Άρη.
1) Ότι επέστρεψε ο Σανκαρέ στην άμυνα και έπιασε man-to-man τον Μήτρογλου, τον οποίο έσβησε...

2) Ο Κατίδης, το παιδάκι πρέπει να πάρει ευκαιρίες. Παρόλο που ο εγωϊσμός του σε 1-2 περιπτώσεις δεν ωφελεί την ομάδα, (ειδικά σε εκείνη την περίπτωση που επιλέγει να σουτάρει, αντί να σπάσει την μπάλα, είναι άσχημο), αλλά του το συγχωρώ γιατί δείχνει ποδοσφαιρικό τσαμπουκά, εγωϊσμό, και θέληση για διάκριση. Στο 2ο ημίχρονο έπεσε αισθητά η απόδοσή του, αλλά έχουμε τονίσει επανειλημμένα ότι η προετοιμασία το καλοκαίρι ήταν ελλιπής.

3) Με διαφορά MVP για εμένα ο Ούμπιδες. Απλά συγκινητικός. Έτρεχε μέχρι το 90, δοκίμασε σουτ, κινήθηκε αριστερά, αλλά και ως 10άρι. Τα έκανε όλα: μάρκαρε, σούταρε, πάσαρε, κράτησε μπάλα, έτρεξε πάρα πολύ. Απλά μπράβο του...

4) Ότι για πρώτη φορά παίξαμε με 3 χαφ στο κέντρο, αυτό που φωνάζουμε τόσο καιρό. Μπορέσαμε με αυτόν τον τρόπο και είχαμε κατοχή μπάλας, στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, δεν απειληθήκαμε σοβαρά από τον Ατρόμητο. Αν και χωρίς επιθετικό δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ. Παίξαμε χωρίς γιόμες, και ειδικά το 1ο ημίχρονο μας έδωσε λίγο αυτοπεποίθηση.

Από εκεί και πέρα για τον Κουκουλάκη δεν θέλω να αναφέρω κάτι γιατί θα βρίσω. Ας μας απαλλάξει επιτέλους ο Βασσάρας από τα άσχημα μούτρα του και ας βρει το θάρρος να παραιτηθεί. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτό το χάλι κάθε Κυριακή.

RedDragon είπε... 16 Ιανουαρίου 2012 στις 10:22 π.μ.

Εγώ θεωρώ ότι κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση φέτος μετά από αυτή με τον Βάζελο. Φάνηκε ότι χωρίς Καστίγιο κ Σολτάνι η ομάδα είναι πολύ καλύτερη. Αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί θα κερδίζαμε.

Ποιος Ατρόμητος ρε πούστη μου. Πλάκα με κάνετε; Ας μην είχαμε εμείς τα μαύρα μας τα χάλια... Άσε που τρώει προκλητικό σπρώξιμο από τη διαιτησία λόγω της γυναίκας που Βασσάρα η οποία εργάζεται εκεί!!!

Ο Κουκουλάκης είναι ΑΣΧΕΤΟΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Κάτι τέτοιοι διαιτητές προκαλούν τη βία στα γήπεδα. Έβγαζε κάρτες για ψύλλου πήδημα κ απέβαλλε τον Φατί εντελώς άδικα.

Μπράβο στον Κόντη που βγήκε στον ΣΚΑΙ και τα είπε έξω από τα δόντια. Αλλά ότι κ να λέμε δεν αλλάζει τπτ...

VardARIS είπε... 16 Ιανουαρίου 2012 στις 11:20 π.μ.

Πού το έμαθες ρε ότι εργάζεται η γυναίκα του Βασσάρα στον Ατρόμητο. Ωχ, φαντάζομαι κρεβατομουρμούρα: "πάλι δε μας έπαιξε καλά ο δικός σου, κάνε κάτι γιατί θα με απολύσουν και άντε να βρω άλλη δουλειά"...

RedDragon είπε... 16 Ιανουαρίου 2012 στις 11:23 π.μ.

Έχει βγει παρά έξω... Το είπε έμμεσα κ ο Κόντης χθες στον ΣΚΑΙ...

Ανώνυμος είπε... 16 Ιανουαρίου 2012 στις 5:51 μ.μ.

Καλη εμφανιση. Δεν εχω παραπονα. Μπραβο στα πιαδια και ιδιαιτερως στους Ουμπιντες, Σανκαρε(για ακομη μια φορα) και Κατιδη. Η διαιτησια δεν ειναι αξια λογου. Δεν θα πω περισσοτερα. Περιμενω βελτιωση και στηριξη.

Sifakis3