Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Κέρκυρα - Άρης: 1-0, (04/01/2012), 15η αγωνιστική

Τραγική εμφάνιση όλων ανεξαιρέτως και
1η νίκη της Κέρκυρας επί του Άρη για 1η φορά στην ιστορία!
Ναι τα καταφέραμε, αναστήσαμε και την Κέρκυρα φέτος. Ξεκίνημα με το αριστερό για το 2012. Αλλά δεν είναι κάτι άγνωστο για τους οπαδούς του Άρη. Αν μη τι άλλο μας είχε προϊδεάσει η ομάδα από το καλοκαίρι ακόμη για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός του Άρη θα περίμενε αυτή την πορεία.


Καταφέρνουμε να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ φέτος.
Δεχθήκαμε γκολ από τη 2η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, η οποία είχε να σημειώσει γκολ εδώ και 5 παιχνίδια. Το τελευταίο που είχε πετύχει ήταν αυτογκόλ, ενώ το πρότελευταιο ήταν από πέναλτι!!!

Επίσης η Κέρκυρα είχε και μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος, καθώς δεχόταν (μέχρι σήμερα), σχεδόν 2,5 γκολ!!! Εμείς δεν καταφέραμε να σημειώσουμε ούτε ένα...

Για το ματς δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι ιδιαίτερο. 
Έτσι και αλλιώς τι να πούμε. Δεν κάναμε και κάποια ευκαιρία για να σχολιάσουμε. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο ειλικρινά προσπαθώ να θυμηθώ αν ο Γκαλίνοβιτς έπιασε την μπάλα. Πρέπει να πέρασε από τα πιο εύκολα απογεύματα.

Όταν τελείωσε το πρώτο ημίχρονο η Κέρκυρα είχε κερδίσει 6 κόρνερ, ενώ ο Άρης κανένα...

Και η Κέρκυρα όχι ότι έκανε κάτι ιδιαίτερο, αλλά κυκλοφορούσε πιο ορθολογικά την μπάλα, και ήταν γενικότερα πιο επικίνδυνη. Έκανε και μια-δύο ευκαιρίες. Κάποιος Αγρίτης έκανε άνω - κάτω τη δεξιά μας πλευρά. Ο Μαρτίν κατάφερνε επανειλημμένα να σπάσει μπάλες δεξιά - αριστερά και να δημιουργούνται ελεύθεροι χώροι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ. Πολλαπλά λάθη στην άμυνα, και τελικά επήλθε το μοιραίο. Ο Βελλίδης ο άνθρωπος έκανε ό,τι μπορούσε αλλά δεν γινόταν. Άλλη μια φορά τον πρόδωσε η άμυνα. Από εκεί και πέρα, αντί ο Άρης να πιέσει για να ισοφαρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, μας πίεζε περισσότερο η Κέρκυρα!

Δύο μήνες στον πάγκο μας ο Προμπίερζ
Και πλέον μπορούμε να του κάνουμε κριτική καθώς γνωρίζει την ομάδα.
1) Για ποιον λόγο έχει φάει κόλλημα με τους Παπαστεριανό, Πορτίγια, Πρίττα?
2) Μήπως θα ήταν καλύτερο να παίξει ο Παπαστεριανός στο δεξί άκρο αντί του άρρωστου (που ο καημένος σήμερα έβλεπε εφιάλτες) Κασναφέρη? Ή θα μπορούσε να παίξει ο Νέτο ως δεξί μπακ και να αγωνιστεί ο Γιαννιώτας ή ο Σολτάνι από δεξιά ή αριστερά. Γενικότερα επιλογές υπήρχαν.
3) Πότε επιτέλους θα δούμε στον πάγκο τους Φατί, Τόχα? Δεν γίνεται αυτό το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Δεν αντέχει να τους βλέπει ο κόσμος. Ειλικρινά τρελαίνομαι με τα κοντρόλ του Φατί και δεν μπορώ να βλέπω τις πίσω πάσες του Τόχα.
4) Χαραμίζεται ο Ούμπιδες στην αριστερή πτέρυγα.
5) Δεν βλέπουμε κάποιο σύστημα στην ομάδα, μια στοιχειώδη βελτίωση στην κυκλοφορία της μπάλας.
6) Από την στιγμή που έχουμε πρόβλημα στο κέντρο, δεν είναι εξόφθαλμο το ότι θα πρέπει να παίζουμε με τρία χαφ στο κέντρο?

Ευθύνες των παικτών
Τα έχουμε πει επανειλημμένα για τους παίκτες. Αν δεν είχαν κάνει την εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό θα λέγαμε ότι τόσο μπορούν, τόσο παίζουν. Γιατί δε δείχνουν τον ίδιο ζήλο? Γιατί βλέπουμε πάθος να βγάζουν μόνο μερικοί, και άλλοι κάνουν αγγαρεία?

Διοίκηση
Όσκαρ χειρότερης διαχείρισης με διαφορά... Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να κάνεις τόσα μαζεμένα και τέτοια τραγικά λάθη...

Κόσμος
Χαρά στο κουράγιο αυτών που τραβήχτηκαν μέχρι Κέρκυρα, για να δουν αυτά τα χάλια.

Μοναδικός Στόχος
Ένας και μοναδικός ο στόχος που έμεινε. Η πεντάδα έχει φύγει. Την ξεχνάμε. Κύπελλο και μόνο Κύπελλο. Δεν ξέρω τι θα κάνουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο, αλλά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι τελικός. Δεν θέλω να σκέφτομαι την περίπτωση αποκλεισμού. Δεν ξέρω ποιοι θα την πληρώσουν πρώτοι...

3 σχόλια:

RedDragon είπε... 4 Ιανουαρίου 2012 στις 10:12 μ.μ.

VardAri συμφωνώ 100% σε αυτά που γράφεις για τον Πρόμπιερζ.

Η ομάδα δεν έχει δείξει καμία βελτίωση από τότε που ήρθε. Αυτός ζητάει χρόνο για να δείξει το έργο του αλλά τον Πρίττα τον έκρινε κατευθείαν χωρίς καν να του δώσει ευκαιρία.

Τον Παπαστεριανό τον έβαλε σε 3 ματς σε άλλη θέση από αυτή που παίζει και τον απαξίωσε και αυτόν.

Όσο για τον Πορτίγια ούτε τον έχει δει.

Αυτό που έχει κάνει με Α και Β ομάδα είναι εντελώς γελοίο. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος.

Ανώνυμος είπε... 4 Ιανουαρίου 2012 στις 10:25 μ.μ.

tus pextes,den borw na tus kakologhsw.gia mena,prospathun ke malista poly.aftes eine oi dynatotites tus.o proponhths,panta proswpika,eine kalos.allazei pragmata,kata thn diarkeia tu match,diaxeirizete swsta to roster.afto me ta 3 xaf eine swsto,alla 3o xaf pu na markarei,den exume.twra,an nomizete,oti o proponhths paragwnise ton pritta s ena apogevma,ton portiyia,pu den ton eide katholu ke ton papasteriano,dikewma sas.swthria den yparxei.meta apo 5 xronies pu h omada xepuluse sta entos edras,mathame oti xrwstame ke malista polla ke oti den yparxei refsto giati ..........plhrwnume thn eforia(!!!) ke to f.p,a.(!!!!!!!!!!!!!).as mhn koroidevomaste.gia na fygun oloi aftoi(oi pextes)thelun 2-3 ek.se apozhmiwseis.lysh den yparxei.ellhnes ke oi mikroi ke se 2-3 xronia vlepume.poly fovame vevea,oti mexri tote den tha meinei tipota orthio,ap aftus pu allazun kathe xrono cayen.



super_aris

VardARIS είπε... 4 Ιανουαρίου 2012 στις 10:33 μ.μ.

Κουίζ: ποιος παίκτης του Άρη πριν μερικές μέρες οδηγούσε μεθυσμένος, με αποτέλεσμα να τρακάρει με το αμάξι του σε άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα? Και μάλιστα την "έκανε" για να μην τον πιάσουν???