Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΠΑΣ Γιάννενα - ΆΡΗΣ: 0-0 (27/08/2011 1η Αγωνιστική) - video

Στραβοπάτημα, Ατυχία (ίσως και αδικία)

Η ομάδα δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε ότι η πρεμιέρα κάθε πρωταθλήματος κρύβει εκπλήξεις και με βάση αυτό το σκεπτικό ευτυχώς που δεν υπέπεσε η ομάδα σε κάποια απρόσμενη και εκτός προγράμματος ήττα. Σε καμιά όμως περίπτωση δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος με την ισοπαλία μέσα στα Γιάννενα, αν θέλεις να έχεις στόχους για να πραγματοποιήσεις πορεία πρωταθλητισμού. 

Διάταξη Ομάδας
Ο Σάκης Τσιώλης ξεκίνησε με σύστημα 4-4-2, χωρίς ρόμβο. Νέτο και Καπετάνος ήταν στο δεξί και αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, ενώ σε ελεύθερους ρόλους μπροστά τους ήταν οι Σολτάνι και Καστίγιο.
4-4-2: Σηφάκης - Βαγγέλη, Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίσελ - Νέτο, Φατί, Τόχα, Καπετάνος - Καστίγιο, Σολτάνι.

1ο Ημίχρονο
Η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά. Πίεσε πολύ ψηλά, έκλεψε μπάλες, αιφνιδίασε τον αντίπαλο που μπήκε πολύ μουδιασμένα στο γήπεδο, υποχρέωσε τους αμυντικούς του ΠΑΣ να υποπέσουν σε πολλά λάθη. Το άσχημο είναι ότι δεν κατάφερε να προηγηθεί στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα ανικανότητας, ατυχίας ή οτιδήποτε άλλο. Όσο όμως περνούσε η ώρα ήταν δεδομένο ότι δε θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Για αυτό ήταν πολύ σημαντικό να προηγηθούμε στο πρώτο μισό, ώστε στη συνέχεια να μπορούσαμε να αφήναμε τον αντίπαλο να κάνει και αυτός λίγο παιχνίδι και να χτυπούσαμε σε αντεπίθεση για να γίνει το 0-2 ή 0-3.

Συνολικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 6-7 κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Αριθμός πολύ μεγάλος για εκτός έδρας παιχνίδι. Η φάση με τα δύο δοκάρια ήταν απλά εκπληκτική και τρομερά γκαντέμικη. Ήρθαν και τα λάθη του Τριτσώνη, οπότε πήγαμε στα αποδυτήρια με το 0-0, αντί για 0-3 (χωρίς υπερβολή). Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σηφάκης ήταν απλός θεατής στο πρώτο ημίχρονο. Μπορεί μάλιστα να μην ακούμπησε καθόλου την μπάλα.

2ο Ημίχρονο
Δυστυχώς ο Άρης δεν βγήκε ποτέ από τα αποδυτήρια. Ξεκίνησε κοιμισμένος - μουδιασμένος, με αποτέλεσμα τα Γιάννενα να ανακάμψουν και να λάβουν στα χέρια τους τα ηνία του αγώνα. Μη φανταστείτε ότι δημιούργησαν φάσεις και απείλησαν την εστία του Σηφάκη, απλά ο Άρης έχασε το κέντρο. Οι παίκτες μας δεν βρίσκονταν εύκολα. Έλειψε η καλή κυκλοφορία, το τρέξιμο, η διάθεση. Ο μόνος που φάνηκε να τρέχει ήταν ο Φατί, (αν και από ένα σημείο υπέπεσε σε λάθη, καθώς κουράστηκε να κρατάει μόνος του το κέντρο).
Προσωπικά θεωρώ ότι το ματς για τον Άρη τελείωσε στο 61'. Η αλλαγή του Αγγελούδη, έφερε αλλαγή  και στο σύστημα, (γύρισε σε ρόμβο). Χάθηκε ολοκληρωτικά το κέντρο. Σολτάνι και Καστίγιο δεν μαρκάρουν. Μόνος του ο Φατί έτρεχε να συμμαζέψει ό,τι μπορούσε. Ο Αγγελούδης (αντικατέστησε τον Τόχα), δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση. Μια καλή εκτέλεση φάουλ του Νέτο ήταν η καλύτερή μας στιγμή. Τα Γιάννενα είχαν να παρουσιάσουν μόνο ένα καλό σουτ του Μπακαγιόκο που απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Σηφάκης.

Man of the Match
Με διαφορά ο Φατί...

Διαιτησία
Αν βγάλεις εκτός τη φάση του πέναλτι (που για να πω την αλήθεια από τη λήψη που μας δίνει η Nova δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη αν ο Κώτσιος παίρνει τα πόδια του Νέτο) και την απόκρουση εκτός περιοχής του τερματοφύλακα του ΠΑΣ, κατά τα άλλα τα πήγε καλά. Δεν μπορείς να πεις ότι έκανε πολλά άλλα λάθη, ή ότι ήταν εκνευριστικός. Το κακό είναι ότι και τα δύο λάθη που έκανε ήταν κατά του Άρη.

Συμπέρασμα
Είναι πολύ νωρίς για να καταλήξει κανείς σε συμπεράσματα. Το θέμα είναι ότι η ομάδα δείχνει ικανή να παίξει γρήγορο και καλό ποδόσφαιρο. Πάντως φωνάζει από μακριά, εδώ και δύο μήνες, η ανάγκη ενίσχυσης με έναν φορ τύπου Μπομπαντίγια.

Ελπίζω να μην ισχύουν τα δημοσιεύματα για Γιάκομπ. Δε νομίζω να χρειαζόμαστε έναν επιθετικό στο δικό του στυλ. Βέβαια ο Τσιώλης γνωρίζει καλύτερα.

Ο Ντίκο φαίνεται ικανός να βοηθήσει. Αν και δεν γνωρίζει ακόμη καλά τους συμπαίκτες του, φάνηκε πολύ καλός. Θα φανεί μέσα στο γήπεδο...

Μπράβο στον κόσμο που πήγε στα Γιάννενα. Δε δημιούργησε από ότι άκουσα το παραμικρό. Μπράβο στα αδέλφια που παράτησαν τις παραλίες και τραβήχτηκαν στα Γιάννενα.

Βίντεο με τις καλύτερες φάσεις

18 σχόλια:

ΝΑVAS είπε... 28 Αυγούστου 2011 στις 1:31 μ.μ.

ΑΠΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ

ΝΑVAS είπε... 28 Αυγούστου 2011 στις 1:33 μ.μ.

ΑΜΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.

Skolix είπε... 28 Αυγούστου 2011 στις 2:22 μ.μ.

Συμφωνω με NAVAS και στα 2 σχολια. Μια απο τα ιδια μου φαινεται η ομαδα. Αυτο εννοουσα οταν εγραφα οτι δε συμμεριζομαι την αισιοδοξια που υπαρχει.

Πρωτο ματς βεβαια ηταν αλλα: παιζαμε με νεοφωτιστη ομαδα. Πρεπει απο τους 3 που ανεβαινουν καθε χρονο να παιρνεις 6 βαθμους, αν εχεις βλεψεις να χτυπησεις 4αδα.

Η ομαδα περαν του πρωτου δεκαλεπτου δεν επαιξε σε κανενα σημειο καλο ποδοσφαιρο. Ειδικα στο β' μεχρι να βγει ο Τοχα και να ανεβει λιγο ο Καπετανος, δεν υπηρχαμε στο γηπεδο.

Ο Φατι ηταν μετριος για μενα και κακος στο τελος. Ο Ντικο εδειξε καλα στοιχεια. Ο Λαζαριδης πηγε καλα, τα μπακ τιποτα. Ο Τοχα ξεκινησε καλα, αλλα επεσε. Σολτανι πουθενα, Καστιγιο παλεψε αλλα για την κλαση του ηταν μετριος. Ο Σηφακης ηταν σχεδον θεατης. Καλη αποκορυση στο 89, αλλα μας λαχταρισε νωριτερα που βγηκε να μαρκαρει τον Τζανη σαν αριστερο μπακ.

Τεσπα. Η μετριοτητα των φιλικων φαινεται να μεταφερεται στα επισημα. Νομιζω η ομαδα θα μας ξεγελασει με καλα 15λεπτα ή κανα καλο ματσακι εδω και εκει. Μακρια απο Γιακομπ ευχομαι, προτιμω Μαρτιν.

Αυτα σαν πρωτη εντυπωση, συγκρατημενα παντα γιατι ηταν πρεμιερα. Προσωπικα παντως αυτα περιμενα, αλλα άλλα ηθελα. Ιδωμεν

Skolix είπε... 28 Αυγούστου 2011 στις 2:26 μ.μ.

Και ενα σχολιο για τη διαιτησια: Η φαση του Κωτσιου ειναι δυσκολ απο αυτη την καμερα, παντως η αισθηση μου ειναι οτι ειναι ανατροπη.

Η φαση ομως του τερματοφυλακα ειναι εξοφθαλμη αδικια. Ηταν ενα μετρο εξω, με τα χερια στον αερα ψηλα. Δεν κρυβοταν απο πουθενα.

Μη σταθουμε ομως εκει, οπως ο Τσαλτιδης, που συνεχιζει να με ενοχλει με τα αρθρα του. Συνεχιζει να χαιδευει αυτια, να βλεπει εχθρους και να υποσχεται παπαδες.

VardARIS είπε... 28 Αυγούστου 2011 στις 3:19 μ.μ.

Παιδιά πάντως είναι νωρίς για κρίσεις όπως γράφω και στο άρθρο. Δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε ούτε θετικά, αλλά ούτε και αρνητικά.

Τώρα υπάρχει η 15νθήμερη διακοπή, στην οποία θα γίνει μια μίνι προετοιμασία. Να δούμε επιτέλους αν θα γίνει η προσθήκη του επιθετικού. Ας επιστρέψει προς το παρόν και ο Τσέζαρεκ και βλέπουμε. Με μια μόνο εμφάνιση δεν μπορούμε να καταλήξουμε ότι η ομάδα δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Να δούμε πως θα φανούν και οι άλλοι.

ΝΑVAS είπε... 28 Αυγούστου 2011 στις 7:30 μ.μ.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΤΣΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΠΟ 25 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΤΡΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟΣ.

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΕΠΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΚΟΜΠ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΜΠΙΝΤΕΖ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ

VardARIS είπε... 28 Αυγούστου 2011 στις 8:17 μ.μ.

Ακούγεται έντονα ότι αν κλείσει ο Ούμπιντες υπάρχει η πιθανότητα να αποχωρήσει από την ομάδα ο Νέτο (για Βραζιλία).

Navas, όσο για αυτό που αναφέρεις για τον Νάτσο, δε θα μου κάνει πλέον καθόλου εντύπωση αν στο επόμενο παιχνίδι τον δω βασικό. Από την στιγμή που δεν μπορεί να φύγει με μεταγραφή, παραμένει στην ομάδα. Τώρα κάνει μια μίνι προετοιμασία με την ομάδα. Μάλιστα μετά την παρουσίαση της φανέλας, η ομάδα είχε ανοιχτή προπόνηση και φιλικό διπλό στο οποίο έπαιζε και ξεχώριζε στο κέντρο. Έχει μαγική επαφή ο π... με την μπάλα... Αν είναι να πληρώνεται, εννοείται πως θα παίζει.

geokampour είπε... 28 Αυγούστου 2011 στις 8:24 μ.μ.

Ήμασταν αρκετά καλοί στο α' ημίχρονο αλλά ήτανε σίγουρο οτι αυτό δεν θα κρατούσε μέχρι τέλους όπως είπε κ ο Vardaris.....
Δεν νομίζω ότι η ομάδα είναι μια απο τα ίδια η πίεση τόσο ψηλά και οι τόσες πολλές ευκαιρίες δεν ήτανε συνηθισμένο, άλλο τα τελειώματα.... που μονίμως πονάμε.Τώρα για τον κάθε παίχτη έχω να πώ:
Νέρι: Ξεκίνησε δυνατά αλλά κατέληξε μέτριος
Νέτο: Κι αυτός μπορούσε καλύτερα
Φατί & Καπετάνος: Αρκετά καλοί όσο για το β' ημίχρονο ήταν φυσικό να πέσουνε αφού ήτανε οι 2 που τρέχανε περισσότερο.
Σολτάνι:.........
Σηφάκης: Για σφαλιάρες, 4-5 φορές που έκανε βολέ την έστειλε στους κάμερα-μεν !! Έκανε και μια έξοδο του Μεσολογγίου.
Τόχα: Ούτε κρύο ούτε ζέστη......

Διαιτησία: Η φάση μου φάνηκε πέναλτι, αφού απο την στιγμή που δεν παίρνει μπάλα βλέπεις να πέφτει ψιλοατσούμπαλα πάνω στο Νέτο.Η φάση ήτανε αρκετά δύσκολη αλλά αυτό που με τρελαίνει είναι οτι με άλλες ομάδες θα το είχε σφυρίξει πριν φτάσει ο επιθετικός στο έδαφος....

Κατά τ'άλλα ψυχραιμία 1η αγωνιστική ήτανε ... μην αρχίζουμε απο τώρα ας ελπίσουμε για συνέχεια....

Ανώνυμος είπε... 28 Αυγούστου 2011 στις 8:28 μ.μ.

Κρατάω μόνο το 1ο ημίχρονο. Καλή κυκλοφορία, φάσεις, δοκάρι. Για το 2ο δεν αξίζει καν να συζητάμε. Έλεος. Δεν ήταν ΑΡΗΣ αυτό. Ένας Φατί να τρέχει να κλείνει τις τρύπες απ' τα λάθη των υπολοίπων. Δεν και ο Εσιέν. Και αν τραυματιστεί-τιμωρηθεί τι θα κάνουμε; Ποιος θα τρέχει; Ο Πορτίγια. Στο τέλος κουράστηκε και πααρασύρθηκε από τη γενική μετριότητα και έκανε λάθη. Πολύ καλός ο Ντίκο. Συμφωνώ με Νάβας και Σκολίξ. Για Γιάκομπ δεν αξίζει να πω κουβέντα γιατί θα παραβιάσω τους κανόνες του blog. Αλλά πρεμιέρα είναι ακόμα. 1 ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ!!!!

Sifakis3

salonika 3 είπε... 29 Αυγούστου 2011 στις 10:24 π.μ.

Νομίζω πως απλά είδαμε στα Γιάννενα αυτό που όλοι πιστεύουμε απλά είχαμε μια κρυφή ελπίδα "μπας και..."!!Δυστυχώς το ρόστερ μας είναι μικρομεσαίας ομάδας!!Έφυγαν υποτίθεται παίκτες τύπου Χαβίτο-Κάλβο-Κόκε-Νάτσο(?)γιατί δεν είχαν τίποτα παραπάνω να δώσουν και για να περάσουμε στην ομάδα νοοτροπία νικητή.

Και στη θέση τους ήρθε (αν έρθει και ο ψυχοπαθής Γιάκομπ) το μισό ρόστερ της γριάς!!!Μιας ομάδας που παλεύει τα τελευταία 5 χρόνια να σωθεί!!!Δλδ αν κατάλαβα καλά πάμε να περάσουμε τη νοοτροπία ομάδας που χαροπαλεύει;;;;

Δε λέω,λεφτά δεν υπάρχουν!!Αλλά από τη στιγμή που δεν έχει φύγει ο Νάτσο γιατί να πάρουμε τον Παπαστεργιανό;;;

Δεν βρήκαμε επιθετικό εδώ και 4 (!) μήνες και παίρνουμε τον Γιάκομπ;;;;Ρε πάμε καλά;;;;Με Νέρι,Σολτάνι και Γιάκομπ το anytime κόκκινη στα ματς του ΑΡΗ,θα δίνει 1,05!!!!

Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε και την γκαντεμιά μας,έχουμε τον κόρακα να μας απαυτώνει κι έχουμε και τους δίπλα να "κλάνουν και να βγάζουν μπαρμπούνια" που λένε και στα μέρη μου!!!!

Ας ελπίσουμε σε καλύτερη συνέχεια...

VardARIS είπε... 29 Αυγούστου 2011 στις 11:02 π.μ.

Φίλε Salonika είναι προφανές ότι ο Άρης προσπάθησε να ρίξει το budget του (και τελικά το έριξε αρκετά). Μια χαρά παίκτες ήταν αυτοί που έφυγαν. Με τα νέα δεδομένα, και χωρίς Ευρώπη, δεν ήταν δυνατό να υπάρχει περίπτωση να πληρώνουμε 800χιλ στον Κόκε, 500 στον Νάτσο και πάει λέγοντας. Αυτά βέβαια ήταν και λάθη της διοίκησης. Πώς φθάσαμε στην κατάσταση να παίρνει 800 ο Κόκε? Πως φθάσαμε στο κλειστό 5ετές του Νάτσο? Πώς φθάσαμε ο Νέτο να είναι ο δεύτερος πιο ακριβός παίκτης στο ρόστερ?

Τέλος πάντων. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι κανείς δεν θέλει τον Γιάκομπ. Χίλιες φορές Αγγελούδης, Τσέζαρεκ. Ας ελπίσουμε ότι θα φωτίσει ο Θεός τη διοίκηση και τελευταία στιγμή θα χαλάσει την μεταγραφή. Εκτός και αν έρθει τσάμπα... Αν και αυτός κανονικά θα έπρεπε να πληρώνει για να παίζει!!!

salonika 3 είπε... 29 Αυγούστου 2011 στις 11:21 π.μ.

Πορτίγια,Πρίττας,Φατί,Παπαστεργιανός,Νάτσο,Τόχα!!
6 παίκτες για την ίδια θέση δεν έχει ούτε ο γάβρος!!
Το θέμα δεν είναι που έγιναν λάθη αλλά ότι εξακολουθούν να γίνονται και σε "σφιχτούς" καιρούς!!

Ο Γιάκομπ όχι να πληρώνει πρέπει αλλά να "ξηλώνεται" κανονικά για να παίζει!!! Ποιός Γιάκομπ;;;;

Επίσης εμένα δεν μου πολυάρεσε και ο Ντίκο!!Σε ένα εύκολο παιχνίδι δεν μου έδωσε την εντύπωση της ηρεμίας στην άμυνα!!Είναι βέβαια λίγο καιρό στην ομάδα και ίσως να μην έχει δέσει ακόμα με τους πόλοιπους.Μακάρι αυτό να συμβαίνει...

Ανώνυμος είπε... 29 Αυγούστου 2011 στις 1:27 μ.μ.

Salonica, βάλε και Οικονομόπουλο, Κατίδη.

Sifakis3

Ανώνυμος είπε... 29 Αυγούστου 2011 στις 2:52 μ.μ.

Η ομαδα και εμενα δεν με ικανοποιησε στον βαθμο που περιμενα αλλα αν ο Τριτσωνης δεν ηταν γκαβος θα μπορουσαμε να ειχαμε ηδη τρεις βαθμους οσους δηλαδη εχει ηδη ο Βαζελος με το μουφα πεναλτυ που κερδισε, οπως και ο συμπολιτης τον οποιο παρολο που η Ξανθη τον επαιζε μονοτερμα εχει την τυχη να εχει ενα παιχταρα στην ομαδα του που μπορει και τους λυτρωνει (Βιερινια).

Αυτον τον παιχταρα περιμενουμε και εμεις να δουμε στο προσωπο του Νερι αλλα δυστυχως ηταν απογοητευτικος στο ματς με τα Γιαννενα.

Φετος ειναι πασιφανες πως εαν δεν τραβηξει ο Νερι ο Σολτανι και ο Καπετανος η ομαδα θα πελαγοδρομει οπως ακριβως συνεβει στο β' ημιχρονο με τα Γιαννενα.

Φατι και Τοχα δυσκολα μπορουν να δημιουργησουν, παρα μονο να κοψουν, και ετσι τον ρολο αυτον τον επομιζεται ο Νετο ο οποιος δεν ξερω κατα ποσο μπορει να τα καταφερει σε αυτο. Για αυτο πιστευω οτι εαν αποκτηθει ο Ουμπιντες μαζι με τον Φατι στα κεντρικα χαφ θα συνθεταν ενα πολυ καλο διδυμο.

Αμυντικα προβληματιστικα αρκετα απο τα παιδαριωδη λαθη που γινονται χωρις να υπαρχει καν πιεση και πολυ φοβαμαι οτι οταν αντιπαλος μας δεν θα ειναι ο Μπαμπαγιοκο αλλα καποιος αλλος τοτε θα εχουμε μεγαλο προβλημα.

Τον Ντικα δεν μπορω να τον κρινω ακομα διοτι δεν πιεστηκε και παρα πολυ. Παντως εδειξε μερικα καλα στοιχεια.

Οσον αφορα την επιθετικη ενισχυση της ομαδας με τον Γιακομπ χωρις να θελω να ειμαι καθετα αρνητικος, πιστευω οτι εφ οσον εχουμε τον Τσεζαρεκ που ειναι πανω - κατω στο ιδιο στυλ παιχνιδιου με τον Γιακομπ δεν χρειαζοταν να γινει μια μεταγραφη απλα για να γινει. Μπορει βεβαια ο τυπος να κανει γαμω της χρονιες, αλλα στα λιγα ματς που τον ειχα δει περσυ δεν μπορω να πως οτι εδειξε κατι καλο εκτος απο κατι κλωτσομπουνιδια στα αντιπαλα σεντερ μπακ και κατι αστειες δηλωσεις στα ΜΜΕ.

Κλεινοντας, ελπιζω η ομαδα να αρχισει να παρουσιαζει καλυτερο προσωπο στην πορεια και να παιξει πιο θεαματικο ποδοσφαιρο ιδιως μεσα στην εδρα μας.

Ελπιζω πως φετος θα εκμεταλευτουμε το Βικελιδης και δεν θα χανουμε ευκολα βαθμους σε ενα πρωταθλημα που εαν εξαιρεσεις την πρωτη θεση, απο εκει και περα τα παντα θα ειναι ανοικτα.

Και τελος ελπιζω η διαιτησια να σταματησει να επιρρεαζει και να διαμορφωνει αποτελεσματα κυριως εναντιων της ομαδας μας.

Καλη ποδοσφαιρικη χρονια μαγκες (Οσο αστεια και αν ειναι τα πραγματα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο εμεις παραμενουμε αρρωστακια με την καψουρα μας για την ομαδα και δεν ξενερωνουμε ποτε)

Πανω τους
Ρουκουνας

VardARIS είπε... 29 Αυγούστου 2011 στις 4:05 μ.μ.

Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις Ρουκούνα, και ειδικότερα με το τελευταίο που αναφέρεις.
Έστω και αν μας σφάζουν και δεν βγαίνουμε Ευρώπη, έστω και αν μερικοί διαιτητές είναι στημένοι, έστω και αν μερικά ματς είναι προκαθορισμένα από πριν, ακόμη και αν οι παράγοντες των ομάδων συνεννοούνται για να στήσουν ένα αποτέλεσμα, εμείς πάλι θα είμαστε εκεί (δυστυχώς) να υποστηρίξουμε την ομάδα μας. Είναι η τρέλα του οπαδού τέτοια που ότι και να γίνει πάλι θα στηρίζει την ομάδα του, πάλι θα πάρει το διαρκείας του, πάλι θα στεναχωρηθεί στην ήττα και πάει λέγοντας...

Ανώνυμος είπε... 29 Αυγούστου 2011 στις 4:25 μ.μ.

Θέλω να βλέπω γεμάτο ναό σε κάθε εντός έδρας ματς. Και τους παίκτες να το ανταποδίδουν με νίκες και καλή μπάλα. Τώρα για τον συμπολίτη το ματς δεν το είδα, μόνο το γκολ είδα και είπα ε, ρε γαμώτο έναν τέτοιο παίχτη να είχαμε μια χαρά θα ήμασταν.

Κρίμα γιατί η διακοπή καθυστερεί το εντός έδρας ματς και ανυπομονώ και όλοι πιστεύω να δούμε την ομάδα από κοντά σε επίσημο παιχνίδι μετά τις 10 Απριλίου με το Βόλο και μου 'χει λείψει πολύ το Βικελίδης.

Sifakis3

Οι πεπαιδευμένοι είπε... 30 Αυγούστου 2011 στις 1:12 π.μ.

Παιδιά η ομάδα είναι μια από τα ίδια.Πρόβλημα στο σκοράρισμα και πίσω θα τρώει εύκολα γκολ.Θέλουμε γκολτζή.Το Νιρέν τον θυμάστε...Γιατί Τζεζαρεκ τέλος...
super 3 kefalonias