Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Πάμε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ . .

Γειά σας. Φτάσαμε, λοιπόν, στην περιβόητη και πολύκροτη, έναρξη του πρωταθλήματος μας. Αύριο, Σάββατο, η ομαδάρα μας, αγωνίζεται, στην όμορφη Πόλη των Ιωαννίνων, με τον τοπικό ΠΑΣ. Στόχος μας, η νίκη και τίποτα άλλο.

Σε κάθε αγώνα, ο ΆΡΗΣ, αγωνίζεται για την νίκη. Είτε, στην Ευρώπη, είτε στην Ελλάδα. Συνήθισα, να γράφω, άρθρα πριν, από τους αγώνες που δίναμε. Δεν μπορούσα, πριν την φετεινή έναρξη,να μην γράψω.

 Η ομάδα, ο προπονητής, η διοίκηση δούλεψαν, εμείς "δείξαμε" υπομονή όπως πάντα και τώρα, αναμένουμε τα αποτελέσματα, της δουλειάς του καλοκαιριού.




Αυτό που οφείλουμε, να κάνουμε, είναι να κοιτάζουμε, την δική μας δουλειά - "γειτονιά" μόνο και καμμία άλλη. Μόνο, έτσι θα πάμε πραγματικά μπροστά και θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Τα έχουμε πει, πάμπολλες φορές. Στην Ελλάδα, μεγάλη ομάδα είναι, αυτή που δεν παίζει Ευρώπη και αυτή που υποβιβάζεται.

Όσων αφορά, την έναρρξη του Πρωταθλήματος, θα έλεγα ότι, πρεπει να δείξουμε την γνωστή αγωνιστική μας ταυτότητα. Ποια είναι αυτή; Ποια άλλη; Το κυνήγι της νίκης. . .

Έχουμε, έξι αγώνες που είναι στα μέτρα μας. Και στον έβδομο, παίζουμε,  με το κολλητάρι μας, στο σπίτι μας.

Ο κόσμος, από ότι κατάλαβα, είναι επιφυλαχτικός. Και για τις διάφορες καταστάσεις που επικρατούν, αλλά και για οικονομικούς λόγους.

Θα δει, όμως, ότι, η ομάδα παλέυει για την νίκη. Γιατί, αυτή είναι η αγωνιστική ταυτότητα του ΆΡΗ. Είτε παίζει, μέσα στο Καλδερόν, με την Ατλέτικο, είτε με ομάδα μικρότερων κατηγοριών, στο Βικελίδης.

Ο ΆΡΗΣ, δικαιούτε την συμμετοχή του στην Ευρώπη, δικαιούτε την Ευρωπαϊκή αναγνώριση, δικαιούτε πολλά πράγματα. Όμως, αγωνιζόμαστε, εδώ. Οπότε, βάση καταστάσεων, η απάντηση έρχεται, από μόνη της. . .

Δεν ξέρω, αν πήραμε εισιτήρια, για τα Γιάννενα, δεν ξέρω ούτε καν πόσοι θα είμαστε. Άλλωστε, η φάση που περνάω,δεν μου δίνει την δυνατότητα να ακούω ή να ενημερώνομαι όποτε θέλω. Άλλο και τούτο πάλι ! ! !

Αυτό που ξέρω είναι, ότι, έντεκα παίχτες, θα παλεύουν για την νίκη. Και ακολουθούν, δύο μάτς με Εργοτέλη και Ατρόμητο, στο σπίτι μας, εκεί που μπάλα παίζει και ο κόσμος. Και ξέρουμε, όλοι, ότι, με την κατάλληλη ώθηση, απόκτούμε περισσότερους παίχτες, μέσα στο γήπεδο.

Προσωπικά, το έγραψα, ότι, δεν θα μπορώ, να βρίσκομαι, όποτε παίζουμε, στο σπίτι μας, λόγω ξέρω γω και λοιπά φάσης. Οι περισσότεροι, έχετε περάσει από την θέση μου και καταλαβαίνετε. Με στενοχωρεί αυτό, αλλά θα περάσει. Να πηγαίνεται στο γήπεδο ή να ακολουθείτε την ομάδα εκτός, όσοι μπορείτε και έχετε την δυνατότητα.

Είπαμε. . . Ο ΆΡΗΣ, είναι πολλά παραπάνω από μία ομάδα, από ένα σύλλογο.

Καλή αγωνιστική Χρονιά, λοιπόν, να έχουμε με υγεία και πολλές νίκες.

Υ.Γ. 1. Χάρηκα, που είδα - διάβασα, σχόλια των υπόλοιπων φίλων, μετά από καιρό. Έτσι, να επανερχόμαστε όλοι σιγά - σιγά.

Υ.Γ 2. Περιμένω κι άλλους φίλους, οι οποίοι έχουν χαθεί από το blog. Για παράδειγμα, τον Λόντσαρ. Δεν εχει σημασία, η όποια παρεξηγηση, που ουτε καν ξερω τι εγινε. Σημασία έχει η παρεα και η επικοινωνία που υπήρχε.

Υ.Γ 3. Η υπομονή είναι αρετή. Άλλο να το καταλαβαίνεις στην θεωρία και άλλο να το βιώνεις στην πράξη. Που θα πάει όμως. Θα γυρίσει ο τροχός. . .

Α Ρ Ε Ι Α Ν Α Ρ Α  Μ Η Ν  Σ Τ Α Μ Α Τ Α Σ  Ν Α  Μ Α Σ  Τ Ρ Ε Λ Α Ι Ν Ε Ι Σ. . . Ό Π Ο Υ  Κ Ι  Α Ν  Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε  Κ Α Ι  Ο Π Ω Σ  Κ Ι  Α Ν  Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε. . .

Και ένα βιντεάκι πολυπαιγμένο, πλην όμως διαχρονικό. . .



Τους χαιρετισμούς μου σε όλους τους φίλους. Να είστε καλά και πολλά γκόλ για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ. . .

6 σχόλια:

Skolix είπε... 26 Αυγούστου 2011 στις 6:59 μ.μ.

Γεια σου ρε Jim! Χαιρομαι που ξαναγραφεις.

Σημαντικη η πρεμιερα παντα, μακαρι να ξεκινησουμε καλα και να αποκτησουμε μια καλη δυναμικη και ψυχολογια.

Είναι δυσκολος ο αγωνας και η αληθεια ειναι οτι η ομαδα δε φαινεται να παταει καλα. Επειδη ομως παγια τακτικη μου ειναι να μην στηριζομαι στα φιλικα, περιμενω να δω την ομαδα να τα δινει ολα και να κερδιζει. Δυσκολη εδρα οι Ζωσιμαδες, αλλα πρεπει να περνας ευκολα ή δυσκολα αν θελεις να εχεις βλεψεις για κατι υψηλοτερα.

Καλη χρονια να εχουμε, σε ενα πρωταθλημα ξεφτιλισμενο και βιασμενο απο καθε αποψη. Πεποιθηση μου ειναι οτι δε θα επρεπε να ασχολουμαστε καν με τη Σουπερλιγδα, αλλα η καψουρα για την Αριαναρα ειναι μεγαλη.

Jim, αν εχω καταλαβει καλα, υπηρετεις τη μαμα πατριδα. Οταν παρουσιαστηκα το Νοεμβρη του 2009, παιζαμε στην Τουμπα, το πρωτο ματς του Εκτορα. Το αποτελεσμα το θυμασαι φανταζομαι. Φαντασου τωρα την πικρα μου! Πρωτες μερες στο στρατοπεδο και τεσσαρα απο τα κοτοπουλα! Ελπιζω να εισαι πιο γουρλης!

jim είπε... 26 Αυγούστου 2011 στις 7:08 μ.μ.

Γεια σου φίλε μου skolix.

Καλά κατάλαβες. Υπηρετώ, την πατρίδα. Υπομονή,θέλει, αλλά άντε να την συγκροτήσεις. Περνάει ο καιρός, όμως.

Η υπόθεση πρωτάθλημα, καντάτησε γελοία, με όλα όσα συμβαίνουν.

Παρόλα αυτά, ελπίζω και πιστεύω να αποδειχτώ γουρλής. Και αν νικάμε συνέχεια, θα κάνω αίτηση να κάτσω ως τον Ιουνιο. . . Χα χα χα χα...Τρομάρα μου . . .Φτυνω μεσα απο το μπλουζάκι μου.

Για να δούμε...Αυριο στις 21:30. Να ακούσω εγώ δηλαδή. .

KANTHAR0S είπε... 26 Αυγούστου 2011 στις 7:12 μ.μ.

Γεια σου Jim. Καλώς ή κακώς η σεζόν ξεκινάει. Εμείς πρέπει να κάνουμε το χρέος μας. Ας σταθούμε δίπλα στην ομάδα και δεν θα χάσουμε.

jim είπε... 26 Αυγούστου 2011 στις 7:21 μ.μ.

Γεια σου φίλε Kanthare.

Εξαρχής, είχα μια αισιοδοξία, ότι, η ομάδα μας, θα πάει καλά την φετεινή περίοδο.

Δουλέψαμε με χαμηλά το κεφάλι, χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες και λόγια.

Ο κόσμος, Ε Π Ι Β Α Λ Λ Ε Τ Α Ι, να Σ Τ Η Ρ Ι Ζ Ε Ι, την ομάδα, όντας κοντάς της. Ειτε εντός, είτε εκτός. Ο ΆΡΗΣ, δεν εινι απλη ομαδα. Τουλάχιστον, προσωπικά, αυτό, καταλαβαίνω από τον εαυτό μου.

Χαίρομαι, που μιλάμε, μετά από καιρό.

VardARIS είπε... 26 Αυγούστου 2011 στις 9:41 μ.μ.

Τα εισιτήρια που λάβαμε για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι 780. Εύχομαι στα παιδιά που θα ταξιδέψουν καλό ταξείδι. Μακάρι να φέρουν το διπλό, ψηνόμουν πολύ για να πάω, αλλά δυστυχώς δεν το κανόνισα έγκαιρα και έμεινα απέξω. Ποιος αλήθεια να πρωτοπάει?

Απλά να τονίσω ότι τα μέτρα φέτος θα είναι πιο αυστηρά (αυτό θα φανεί, όπως θα φανεί αν ισχύουν για όλους). Οπότε προσοχή στα αδέλφια. Αν και οι Γιαννιώτες είναι από τους λίγους με τους οποίους δεν έχουμε κόντρα, εύχομαι να μην συμβεί το παραμικρό.

Πάμε, καλή τύχη αρειανάρα!!!

Υ.Γ. Jim ελπίζω να καταφέρεις τουλάχιστον να το δεις. Σάββατο βράδυ, δε νομίζω να έχεις να κάνεις κάτι καλύτερο στο στρατόπεδο!

Ανώνυμος είπε... 27 Αυγούστου 2011 στις 2:20 μ.μ.

Πάμε για τη νίκη ρε. Jim είσαι γνήσια αρειανή ψυχή.

Sifakis3