Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ολυμπιακός - Άρης 87 - 64

Ολοκληρώθηκε η σειρά φιλικών αγώνων με τον Ολυμπιακό προκειμένου η ομάδα να ετοιμαστεί για τα σημαντικά παιχνίδια με τον Παοκ.

Χθες παρουσιάσαμε κάπως καλύτερο πρόσωπο κ σε συνδυασμό με τη χαλαρότητα του Ολυμπιακού φάγαμε μόλις 87 πόντους κ σκοράραμε 64.

Από εδώ κ πέρα αρχίζουν τα δύσκολα... όχι γιατί είναι δύσκολη ομάδα ο συμπολίτης (που είναι) αλλά γιατί τώρα θα πρέπει να πάρεις κ αποτέλεσμα...

Παρά τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων αλλά κ την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού ας προσπαθήσουμε να δούμε το παιχνίδι μπασκετικά.

Στο 1ο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλή άμυνα ενώ στην επίθεση είχαμε καλές επιλογές παίζοντας μέσα από τη ρακέτα κ χωρίς να εκβιάζουμε τα σουτ. Ναι είναι αλήθεια προσπαθήσαμε να παίξουμε κ pick n roll με το Κασίροφ κ πολλές φορές τα καταφέραμε!

Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιξε πιο πιεστική άμυνα με αποτέλεσμα να υποπέσουμε σε αρκετά εύκολα λάθη κ η διαφορά να μεγαλώσει. Μετά ήρθε κ η κούραση διότι μας έλειπαν αυτή τη φορά 4 παίχτες (δε συμπληρώσαμε καν 12άδα) κ η διαφορά πήγε στα γνωστά επίπεδα...

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε κ η μεγάλη αστοχία μας στα 3ποντα με 2 στα 15! Αντιθέτως ο Ολυμπιακός είχε 9/21 πράγμα που δείχνει ότι πρέπει να προσέξουμε την περιφερειακή μας άμυνα διότι ο Πάοκ είναι ομάδα που σουτάρει πολλά τρίποντα...

Παίχτες
Αυτός ο Ρώσος ο Κασίροφ είναι πολύ περίεργος παίχτης. Ενώ φαίνεται να έχει επιθετικές δυνατότητες με καλό σουτ από κοντινή απόσταση αλλά κ ευστοχία στις βολές (πολύ σημαντικό να έναν ψηλό) κάνει ώρες ώρες κάτι επιπολαιότητες που σε ξενερώνει... Δεν είναι δυνατόν ας πούμε να αστοχείς μόνος σου κάτω από το καλάθι... Δυστυχώς στην άμυνα έχει πολλές αδυναμίες όπως κ στα ριμπάουντ... Χθες πάντως πέτυχε 16 πόντους.

Ο Βεργίνης για ένα ακόμη παιχνίδι φάνηκε ότι δε μπορεί να βοηθήσεις φέτος. Ούτε στην οργάνωση, ούτε κ στο σκοράρισμα αλλά ούτε κ στην άμυνα.

Ο Κουμπούρας ήταν αρκετά ορεξάτος κ το πάλεψε το ματς, πέτυχε 7 πόντους (με άσχημα ποσοστά) έδωσε κ 4 ασίστ.

Ο Χρυσικόπουλος πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής κ έδειξε ότι έχει πάρα πολλές δυνατότητες. Έδωσε 2 μεγαλοπρεπέστατα ταπίδια κ έκανε 4 κλεψίματα κ πήρε κ 7 ριμπάουντ. Επιθετικά όμως δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Το παλικάρι πρέπει να δουλέψει κ να είναι πιο συγκεντρωμένο μέσα στο παιχνίδι.

Από τους υπόλοιπους ο Χατζηβρέττας ήταν καλός με 14 πόντους, ο Χαραλαμπίδης όχι, ο Κινγκ πολύ μέτριος, ο Μπάβζιτς μέτριος ενώ έπαιξε και 7 λεπτά ο Μποχωρίδης ο οποίος ήταν πολύ φοβισμένος...

Αφήνουμε πίσω αυτή τη σειρά κ την Πέμπτη ξεκινάνε τα πραγματικά Play Off για εμάς. Με την επιστροφή των τραυματιών η ομάδα θα δυναμώσει κάπως. Ειδικά ο Ταπούτος κ ο Σλούκας μας έλειψαν πολύ στη συγκεκριμένη σειρά αγώνων.

Για το τέλος να αναφερθώ κ στην ανακοίνωση που έβγαλε χθες ο Super3. Με λίγα λόγια απείλησε με διαγραφή όσα από τα μέλη του βρεθούν στους αγώνες τού Άρη με τον Παοκ... Μωρέ μπράβο... Ωραία χουντική συμπεριφορά... Το σύνθημα πάνω απο όλα ο Άρης μάλλον έχει αλλάξει γι'αυτούς κ έχει γίνει πάνω απ'όλα ο Super3.

Κύριοι του Super3 αυτοί που τρυπάνε τον Άρη αυτή τη στιγμή δεν είναι ούτε ο Σούμποτιτς, ούτε οι παίχτες, ούτε η διοίκηση, ούτε ο απλός ο κόσμος αλλά είστε εσείς...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 24 Μαΐου 2011 στις 10:36 π.μ.

Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα φωνές που δεν φοβούνται να εκφραστούν δημόσια.

Ο Άρης χρειάζεται αυτές τις φωνές τώρα περισσότερο από ποτέ.

Η τόσο κερδοφόρα επιχείρηση του Σαουρίδη και των υπαλλήλων του (Νέγρη κλπ)πρέπει να ξεμπροστιαστεί. Και τα μέσα είναι πενιχρά για επιτευχθεί αυτό αφού φρόντισαν να τα μαζέψουν όλα οι Γιάννηδες. Το blog αυτό είναι μια σφεντόνα μικρή αλλά ενοχλητική.

Μόνο Άρης

Χαβίτο

Ο_ΒΕΤΑΤΖΙS είπε... 24 Μαΐου 2011 στις 1:11 μ.μ.

Σε ποιον ανήκει το καινούριο 157 απέναντι από το γήπεδο?