Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Κριτική Παικτών 2010-2011: Κώστας Καζναφέρης

Ο Κώστας είναι γεννημένος στις 22 Ιουνίου του 1987. Ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2010 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ηπείρου και έτσι ήρθε στην ομάδα μας.

Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Δηλαδή μέχρι το τέλος της περιόδου 2012-2013.

Αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια, στα 3 ως βασικός και στα 13 ως αλλαγή. Σε 11 ματς τον χρησιμοποίησε ο Κούπερ (9 ως αλλαγή και 2 βασικό), 2 φορές τον χρησιμοποίησε ο Μιχαλήτσος (και τις 2 ως αλλαγή) και 3 φορές ο Τσιώλης ( μία βασικό και 2 ως αλλαγή).

Η αλήθεια είναι ότι πήρε τις ευκαιρίες του αλλά δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο φέτος.

Το παράλογο με τον Καζναφέρη είναι ότι ενώ δεν έπαιζε στην Ελλάδα τον χρησιμοποιούσε ο Κούπερ στην Ευρώπη. Θα έχει να το λέει...

Σε κάποια παιχνίδια ο Τσιώλης, κυρίως λόγω απουσιών, τον χρησιμοποίησε κ ως δεξί μπακ για να παίξει ο Νέτο στην επίθεση.

Σε κανένα σημείο της περιόδου δεν έδειξε ότι είναι σε θέση να κερδίσει φανέλα βασικού. Φαινόταν σαν ψαρωμένος. Του έλλειπε ο τσαμπουκάς και η "μπούκα".

Παρόλα αυτά, είναι παίχτης πειθαρχημένος που φαίνεται, ότι θέλει να δουλέψει. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους παίχτες της ηλικίας του που χαρακτηριζόταν παιχταράδες και τα μυαλά φούσκωσαν.

Πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά, τις θυσίες και τις εντολές του προπονητή του, αν θέλει να σημειώσει πρόοδο.Υ.Γ. Το κείμενο είναι του Jim αλλά το δημοσίευσα εγώ γιατί αυτός υπηρετεί τη Μαμά πατρίδα...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 31 Μαΐου 2011 στις 3:35 μ.μ.

Όντως είναι ταλαντούχος. Ας του δώσουμε μια ακόμα ευκαιρία κι αν δείχνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ΑΡΗ έφυγε.

Sifakis3

Ανώνυμος είπε... 31 Μαΐου 2011 στις 3:41 μ.μ.

Στην Ευρώπη έπαιξε στα 2 παιχνίδια με Ατλετικο, στο εντός με Ροζεμποργκ και στο Σίτι οφ Μάντσεστερ. Για να έχει να λέει ''εγώ είμαι μάγκας και έπαιξα στις 3 μεγαλύτερες νίκες του ΑΡΗ στην ιστορία του και σ' ένα ιστορικό παιχνίδι όπου αντιμετώπισα παίκτες πολλών εκατομμυρίων παραπάνω αξίας από μένα''. :P

Sifakis3

The Terminator είπε... 31 Μαΐου 2011 στις 4:48 μ.μ.

Ας τον δώσουμε δανεικό, σε κάποια άλλη ομάδα, να πάρει περισσότερους αγώνες και να ψηθεί