Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Λίγες τελευταίες σκέψεις για τις Εκλογές της Λέσχης

Πέρασαν 2 μέρες από την ολοκλήρωση των εκλογών της Λέσχης Φίλων Άρη για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Άρης.

Ως γνωστό, νικήτρια των εκλογών ήταν η νυν διοίκηση της ομάδας με πρόεδρο τον κ. Αθανασιάδη. Κέρδισε με ποσοστό 74% ενώ η παράταξη "Άρης - Ενότητα" με επικεφαλής τον κ. Στεφανίδη πήρε το μικρό ποσοστό του 24%.

Στις εκλογές ψήφισαν μόνο 3418 άτομα από τα 4775 που ήταν οικονομικά τακτοποιημένα...

Αλήθεια γιατί λέμε ότι η Λέσχη έχει 9000 μέλη όταν μόνο τα 4775 μέλη είναι οικονομικά τακτοποιημένα;

Μας αρέσει να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;


Εγώ δεν είμαι γραμμένος στη Λέσχη. Ένας από τους λόγους είναι ότι δεν ξέρω αν θα μπορώ για όλη μου τη ζωή να πληρώνω τη συνδρομή στη Λέσχη. Πρόσφατα μάλιστα έμαθα ότι δε μπορείς να παραλήψεις κάποιες χρόνιες κ να μην πληρώσεις. Όταν θα πας να πληρώσεις είσαι υποχρεωμένος να εξοφλήσεις πρώτα όλες τις προηγούμενες χρονιές...

Δηλαδή αν εγώ για 4-5 χρόνια δεν έχω την οικονομική άνεση να πληρώσω τη συνδρομή μου, όταν βρω τα 100€ να πληρώσω θα πρέπει πρώτα να δώσω τα 500€ από τα προηγούμενα χρόνια κ μετά τα 100€ της τρέχουσας χρονιάς... Αυτό δεν το θεωρώ κ τόσο σωστό...

αλλά ξέφυγα από το θέμα...

Όλοι εσείς (κ εγώ ανάμεσα σας) που δεν σας άρεσε η τακτική της τωρινής διοίκησης και δεν κάνατε τίποτα για να την αλλάξετε, χάσατε κάθε δικαίωμα κριτικής κ γκρίνιας. Εφόσον αφήσατε 3418 άτομα να αποφασίσουν για το σύνολο του Άρη θα υποστείτε τις συνέπειες. Στηρίζουμε επομένως την τωρινή διοίκηση με στόχο να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η ομάδα.

Αν αρχίσουν κ έρχονται πάλι οι "καραβιές" των παιχτών, αν αρχίσει κ κάνει πάλι κουμάντο ο Κόντης αν αρχίσουν κ φεύγουν παίχτες χωρίς να έχει όφελος η ομάδα, αν εξαναγκαστεί κ πάλι ο προπονητής σε παραίτηση μην ακούσω κανέναν να γκρινιάζει. Είχατε την επιλογή να εκφράσετε την αντίθεση σας κ δεν το κάνατε.

Εύχομαι φυσικά να μην συμβεί τπτ από τα παραπάνω κ η διοίκηση να κάνει το καλύτερο δυνατό τα 2 επόμενα χρόνια ώστε η ομάδα να ανέβει επίπεδο τόσο αγωνιστικά όσο κ οργανωτικά.

Περιμένω επίσης κ την παράταξη του Στεφανίδη να βοηθήσει όσο μπορεί και αυτή για να δικαιολογήσει τον τίτλος της "Άρης - Ενότητα". Και την επόμενη φορά που θα θέλουν να διοικήσουν να κατεβάσουν μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση, εγκαίρως, όχι όπως φέτος... Όπως φυσικά θα πρέπει να κάνει ο οποιοσδήποτε υποψήφιος...

Να πέσουν επιτέλους και οι τόνοι (ήδη έχουν ηρεμήσει τα πράγματα) ανάμεσα σε νυν, πρώην, μελλοντικούς κ τους τριγύρω...

Ελπίζω στις επόμενες εκλογές να μην συμβούν τα ίδια στην προεκλογική περίοδο. Περιμένω μεγαλύτερη αντικειμενικότητα από το επίσημο ραδιόφωνο του Άρη κ όχι να είναι φερέφωνο της τωρινής διοίκησης κ ένα μέσο για να επανεκλεγεί.

Φυσικά δεν περιμένω κάτι καλύτερο από τον μεγαλύτερο σύνδεσμο του Άρη τον Super3. Η λέξη απογοήτευση είναι η πιο ήπια που μπορώ να πω...

Τέλος για όσους νομίζουν ότι το ότι βγήκε αυτή η διοίκηση σημαίνει ότι τα έκαναν όλα καλά τα 2 χρόνια που πέρασαν για δείτε λίγο τι ψήφισε ο κόσμος στις δημοσκοπήσεις που κάναμε μέσα από το blog. Όσο αναξιόπιστες κ αν είναι δείχνουν μία τάση....






5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 24 Μαΐου 2011 στις 8:43 μ.μ.

Ειλικρινά αν και είμαι ένας 20άρης στην Αθήνα και δεν έχω καμία σχέση με Θεσ/κη , μόλις άκουσα τα πρώτα ξεκατινιάσματα και τους υποψήφιους να μιλούν όπως οι πολιτικοί στα ΜΜΕ και να κατηγορούν τους αντιπάλους μονάχα χωρίς να προτείνουν και να δίνουν στοιχεία αληθινά,ξενέρωσα τόσο που δεν ενημερωνόμουν καθόλου για το τι γινόταν..Δεν με ένοιαζε πλέον!Και εγώ είμαι υπέρ της συμμετοχής/εκλογών και κατά της διαμαρτυρίας/πορείας/γκρίνιας...

allstaris

Ανώνυμος είπε... 24 Μαΐου 2011 στις 11:06 μ.μ.

Το σύστημα με τη λέσχη για να δουλέψει σωστά προυποθέτει ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ , ΠΡΟΒΟΛΗ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ από τη λέσχη την ίδια.

Είναι δυνατόν να ψηφίσει ο κόσμος κάποιον που δεν ξέρει? Μπορεί να είναι ο καλύτερος αλλά δεν τον ξερει!

Και πως θα τον μάθει? Από τα ΜΜΕ θα έλεγε κάποιος.

Ούτε καν από κει γίνεται .

Σκεφτείται τον Αθανασιάδη . Τον ήξερε κανείς ? Όχι. Άπλώς ο αυτοαποκαλούμενος θεματοφύλακας του Άρη ... Σούπερ3 είπε ότι αυτός είναι ο καταλληλος.

Και πάντα έτσι θα γίνεται. Είναι νόμος .

Ποτέ δεν θα είναι η λέσχη και το Άρης FM αντικειμενικό. Είναι σαν να βάζει ο εργοδότης τους υπαλλήλους του να τον πολεμούν. Δεν γίνεται.

Ούτε πρόκειται κάποιον που θα γνωρίσουμε από το Μετρόπολις ή το Λίμπερο να του δώσουμε μεγάλη προσοχή και να μας κερδίσει.

Διαφορετική φωνή είναι μόνο τα Αθλητικά Νέα ουσιαστικά. Και αυτά πως προέκυψαν ? Από τον Σκόρδα που ήταν πρόεδρος του Άρη. Πόσο θα αντέξει όμως και αυτός? Και μετά επιστροφή στην ...ΕΡΤ , πληροφόρηση μόνο από ένα κανάλι.

Γι αυτό και η λέσχη είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΣΑΟΥΡΙΔΗ ώστε να είναι αυτός το απόλυτο αφεντικό.

Καληνύχτα δημοκράτες.

Χαβίτο

Ανώνυμος είπε... 25 Μαΐου 2011 στις 7:22 π.μ.

Απλα να πω οτι στη λεσχη γραφτηκα το 2009 κ δεν ειχα πληρωσει συνδρομη για το 2010.Προβληματιζομουν αν αξιζε να ψηφισω κ να ανανεωσω τη συνδρομη μου,μια κ διαφωνω με πολλα απο οσα συμβαινουν στο συλλογο,κ δεν εβλεπα τι θα μπορουσε να αλλαξει.
Οταν διαβασα τις αρχικες δηλωσεις του Στεφανιδη,για το οτι θα διωξει τον Κοντη αμα αναλαβει,εσπευσα την ιδια μερα να ανανεωσω,κ να στηριξω αυτη τη διαφορετικη φωνη,που ομως μπορουσε να ταυτιστει με τοσους απο εμας.

Πιστευω κ εγω οτι αργησε το σχημα τους να κατεβει,ενω σιγουρα η προσπαθεια τους ειχε πολλα ερωτηματικα,σε σχεση με τις δυνατοτητες κ τις προθεσεις τους.Δεχτηκαν κ εναν ανελεητο πολεμο με χτυπηματα κατω απο την μεση(οτι θα διωξουν τον Τσιωλη),που στα ματια μου τους εκανε ακομα πιο συμπαθεις.Ηξερα οτι δεν ειχαν ελπιδες να εκλεγουν,αλλα θεωρησα σημαντικο να παρουν ενα μεγαλο ποσοστο ψηφων,μπας κ παρουν καποιοι τα μηνυματα που επρεπε.
Περιμενω κ εγω να δω την απο δω κ περα σταση τους κ πορεια τους μεσα στο συλλογο.
Γισ να ολοκληρωσω,να πω οτι μου ζητηθηκε να πληρωσω για το 2010,που δεν ειχα πληρωσει συνδρομη,50 ευρω κ οχι 100 οπως γραφεις.Ισως το αρχικο σχεδιο να ηταν για 100,αλλα στη πορεια να μειωθηκε.
Avenger3

RedDragon είπε... 25 Μαΐου 2011 στις 10:03 π.μ.

@Avenger3

Τώρα πια η συνδρομή ξεκινάει από την αρχή του χρόνου. Επομένως αν κάποιος είχε γραφτεί παλιότερα μήνα Μάιο κ είχε πληρώσει 100ευρώ ήταν καλυμμένος μέχρι τον επόμενο Μάιο.

Δίνοντας άλλα 50€ καλύπτεις κ τον υπόλοιπο χρόνο.

Αυτό που έκανες εσύ ήταν πολύ λογική κίνηση. Εσύ κ οι υπόλοιποι 869 + λευκά που αποδοκιμάσατε τη διοίκηση έχετε κάθε δικαίωμα κριτικής...

Όλοι οι υπόλοιποι που απλά αδιαφόρησαν ΔΕΝ έχουν...

Ανώνυμος είπε... 25 Μαΐου 2011 στις 7:03 μ.μ.

eftyxws,yparxun paidia,san ton xavito,pu den koimunte orthioi.o kosmos xypnaei,alla dystixws den exume opla na polemhsume.etsi,pame,dystixws stin apaxiwsh,pu epidiwkei ke h doihkish.tus arkun,aftoi pu yparxun.


super_aris