Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΛΕΣΧΗ ?


Αρης σε κρίση  γίνετε χαμός αρχίζει σιγά σιγά να φαίνεται το πρόσωπο αυτών που διοικούσαν τον Αρη, τα έχουμε πει όλοι κατά καιρούς και ο ίδιος καιρός  έχει δείξει ότι δεν υπάρχει  προκοπή παρά μόνο μερικές αναλαμπές τύπου Κουπερ και πολλών άλλων.....

Πως όμως θα μπούμε στον σωστό δρόμο ?


Νομίζω ότι είδη έχουμε μπει η Λέσχη μάλλον είναι η αρχή μια διαφορετικής εποχής το μόνο που ελπίζω είναι να επικρατήσουν τα σωστά στοιχειά που υπάρχουν  στον κόσμο και στην ιστορία του Αρη

Ακούω και διαβάζω καθημερινά τις κριτικές στις διοικήσεις που περάσανε  από το τιμόνι του Αρη αλλά και για αυτά που θέλουν να κάνουν στο μέλλον και λίγο πολύ όλοι μας ακούμε γνωστά πράματα.

Ευτυχώς που ακούγονται λοιπόν όλες οι γνώμες και ας γινόμαστε ρεζίλη  λίγο με ενδιαφέρει σήμερα σε μια χώρα που το ένα σκάνδαλο διαδέχεται  το άλλο, (θα είναι αφέλεια  να θεωρούμε ότι εμείς δεν έχουμε σκάνδαλα),  νομίζω άλλωστε πως αυτό είναι και το κλειδί για το αύριο του συλλόγου κάποια πράματα να ακούγονται να μην μένουν κρυφά .

Αυτό που γίνετε λοιπόν σήμερα με τα τρία σχήματα στην Λέσχη φίλων του Αρη είναι πραγματικά ευλογιά .Δεν ακούω κάτι που δεν περίμενα αλλά μένω άναυδος με αυτά που κατά καιρούς έχουμε όλοι κάνει συζήτησή είτε στο μπλοκ είτε σε καφενεία να επιβεβαιώνονται !!!!!!!!!!

Δεν μένει λοιπόν να γίνουν πράξεις όλα αυτά, αλλά η πράξη είναι δύσκολη και κατανοώ την επιφύλαξη του κόσμου και την στάση του να μένει μακριά από όλα αυτά, μάλλον η αλλαγή νοοτροπίας μας θα φέρει και αλλαγές και αυτό θέλει χρόνο .

Η λέσχη θα γιγαντωθεί μόνο όταν πείσει τον κόσμο ότι ο Αρης έχει στόχους το πρωτάθλημα η παλεύει για αυτό  και το διεκδικεί σωστά, μόνο τότε θα στηρίξει ο κόσμος μόνο τότε το γήπεδο δεν θα σταματήσει να είναι μονίμως γεμάτο.Στηρίζουμε κάτι που μας αρέσει και το γουστάρουμε .

Πρέπει να πάμε λοιπόν να γραφτούμε στην Λέσχη του Αρη ?Ναι αλλά μόνο όταν πειστούμε ο καθένας ξεχωριστά και μόνος του ότι αρχίζει κάτι που θα το γουστάρουμε ............

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 17 Μαΐου 2011 στις 7:26 μ.μ.

Γεια σας μαγκες

Ψιλομπαχαλο σε αυτη την προεκλογικη περιοδο για την ομαδα μας, με τον Σκορδα να ασκει μια αντιπολιτευση που θα την ζηλευε ακομη και βουλευτικο κομμα και ο κος Στεφανιδης να μας τα λεει μια ετσι - μια γιουβετσι.

Ετσι πιστευω πως η διοικηση Αθανασιαδη θα εχει ενα τεραστιο πλεονεκτημα στο να ξανακερδισει την θεση της προεδριας - διαχειρησης και αυτο θα το ωφειλει κατα πολυ στο 5/5 του κου Τσιωλη.

Διοτι εαν η ομαδα τερματιζε 9-10 θεση δεν νομιζω πως θα τα πραγματα θα ηταν τοσο ευνοικα για αυτην.

Αυτο που πρεπει τωρα να κανει η διοικηση Αθανασιαδη ειναι να μας αποδειξει πως το περσινο χαλι της ομαδας ηταν μια κακη παρενθεση, πως μαθανε απο τα λαθη τους και πως ειναι ετοιμοι να διοικησουν με διαφανεια και γνωμονα το συμφερον της ομαδας διοτι εμενα σαν απλο οπαδο αυτο και μονο αυτο με ενδιαφερει.

Καλο ειναι καθε διοικηση να καταλαβει πως απο την στιγμη που δεν βαζει ουτε μισο ευρω στην ομαδα και πως τα εσοδα της ερχονται κυριως απο τον λαο της ομαδας (εννοειται πως υπαρχουν και εσοδα αποχορηγιες, τηλεοπτικα, διαφημισεις κτλ) καλο θα ειναι να λειτουργουν εως τμημα του λαου και οχι ως απομακρο και ανεξαρτητο απο αυτον.

Κλεινοντας θα ηθελα να παρουσιασω και τις προτασεις μου πανω στις οποιες πιστευω πως πρεπει να κινηθει η ομαδα του χρονου.

Α. Τερμα στα καραβανια ξενων αταλαντων ποδοσφαιριστων
Β. Τερμα στα καραβανια δανεικων ποδοσφαιριστων
Γ.Στηριξη και προωθηση νεων Ελληνων ποδοσφαιριστων πανω στους οποιους θα μπορεσει η ομαδα να αποκτησει και οικονομικα ωφελη απο ενδεχομενη πωληση τους.
Δ. Διατηρηση ενος βασικου κορμου για 3-4 χρονια
Ε. Διατηρηση Τσιωλη για 3-4 χρονια ετσι ωστε να μπορεσει να χτισει την ομαδα που θελει
Ζ. Εν λευκω διαχειρηση του ποδοσφαιρικου τμηματος στον Σ.Τσιωλη και τους συνεργατες του.
Η. Περιορισμο στις δικαιοδωσιες του Γ.Κοντη.
Θ. Περισσοτερη αναμειξη του Αθανασιαδη στα κεντρα αποφασεων της ΣουπερΛιγκ

Μαγκες δεν ζηταμε μια ομαδα που να παρει το πρωταθλημα (αυτο ξερουμε πως ειναι κανονισμενο για τα επομενα 800 χρονια). Απλα θελουμε μια ομαδα που να τη γουσταρουμε μεσα στο γηπεδο και να μας κανει περηφανους.

Μονο ενωμενοι θα παμε μπροστα.

Ας βγει λοιπον οποιος ειναι να βγει γιατι μας περιμενει πολυ τρεξιμο.........

ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΘΑ ΜΑΙ ΕΚΕΙ

Ρουκουνας

Ανώνυμος είπε... 17 Μαΐου 2011 στις 10:41 μ.μ.

Απο την μια ειχαμε το μοντελο διοικησης Σκορδα,εναν προεδρο διεκδικητικο,μαχητικο,που τα βαζει με θεους κ δαιμονες(ΕΠΟ,διαιτησια,υπουργο αθλητισμου)σε σημειο που καποιες φορες να καταντουσε γραφικος κ να χανει το δικιο του.

Απο την αλλη ειχαμε το μοντελο Αθανασιαδη,ενα προεδρο χαμηλων τονων,που δυστυχως εδινε την εντυπωση ενας αορατου ανθρωπου,με καμμια συμμετοχη κ αναμιξη στα τεκταινομενα του Ελληνικου ποδοσφαιρου,πραγμα ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ για το θεσμικο ρολο του προεδρου του ΑΡΗ,κ ουσιαστικα παραχωρωντας ολες του τις αρμοδιοτητες κ εξουσιες στον Κοντη.

Με δεδομενο οτι για μενα στοχος του ΑΡΗ πρεπει να ειναι να σταθεροποιηθει σαν τριτη δυναμη πισω απο γαυροβαζελο κ μπροστα απο τους δικεφαλους,κατι που δεν πετυχε κανεις τους,κρινονται κ οι 2 διοικησεις αποτυχημενες.
Το οτι κ με τα 2 σχηματα φτασαμε σε 2 τελικους κυπελλου(με ευνοικες κληρωσεις)κ να ειχαμε πολυ καλες πορειες στην Ευρωπη με ιστορικες προκρισεις κ αποτελεσματα,δεν αναιρει το γεγονος,οτι στο πρωταθλημα αγκομαχουσαμε να μπουμε στην πενταδα με αντιπαλους την Καβαλα τον Βολο κ την Λαρισα,πραγμα αδιανοητο.

Αυτο που με ενοχλει στην ΛΦΑ,αλλα κ στον ΑΡΗΣFM,ειναι οτι δεν κρατα ισες αποστασεις απο τα 3 υποψηφια σχηματα οπως ΟΦΕΙΛΕΙ να κανει,αλλα παιρνει ξεκαθαρα θεση υπερ του ενος σχηματος χλευαζοντας κ λοιδωρωντας τα αλλα 2.Ακομα κ αν οντως ο Σκορδας ηταν προκλητικος στο Βελλιδειο αλλα κ γενικοτερα,ειναι ανεπιτρεπτο να τον αποκαλει ο Γρανουζης μπουλη.Η κριτικη που ασκησε ο Καρακαδας στη λεσχη με βρισκει απολυτα συμφωνο,κ φοβαμαι οτι εχει δικιο οταν λεει οτι με την σταση που εχει η λεσχη αποτρεπει καινουργια ατομα να εγγραφουν.

Προσωπικα στις εκλογες που ερχονται,θα ψηφισω την παραταξη του Στεφανιδη παρολο που ξερω οτι δεν προκειται να εκλεγει,χωρις αυτο να σημαινει οτι με εχουν πεισει απολυτα τοσο για τις προθεσεις τους,οσο κ για τις ικανοτητες τους.
Avenger3

Terminator είπε... 17 Μαΐου 2011 στις 11:39 μ.μ.

Γεια σου Ξα

1 : Τα ψηφοδελτια ειναι 2 κ οχι 3.Εκτος αν πιστευεις οτι ο Σκορδας μπορει να διοικησει με τον μπαμπα του κ τη γυναικα του ?

2.Αμα αυτοι οι 8.611 που ειναι μεχρι αυτη τη στιγμη στη Λεσχη περιμεναν αυτο που λες στο τελος για να γραφτουν .......
... ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ !!!!!!!!

3. Σε οποιον δεν αρεσει η σημερινη κατασταση να γραφτει στη Λεσχη κ να την καταψηφισει.

Με τα λογια στα καφενεια κ τα post στα blog δεν γινεται τιποτα.

Γραφτειτε 50.000 (minimum) στη Λεσχη κ αφηστε τις δικαιολογιες !

Σιγα το ποσο ρε αδερφια ??? 100ε το χρονο

Αλλα ετσι ειναι ...

jik είπε... 18 Μαΐου 2011 στις 12:09 π.μ.

δεν απαντάω ποτέ στα σχόλια παρά μόνο όταν προσβάλλομαι
1 υπάρχουν 3 ψηφοδέλτια είτε το θες είτε όχι το τι πιστεύεις μου είναι αδιάφορο
2 το πότε θα γραφτώ και αν θα γραφτώ είναι δικό μου θέμα ποτέ κανείς δεν θα μου υπόδειξή τίποτα συγνώμη που δεν τα παίρνουμε γρήγορα και χαζολογάμε στα καφενεία και προβληματιζόμαστε
3 δεν είναι τα χρήματα αλλά κάτι κολλημένα μυαλά που μου την σπάνε
και με κρατάνε μακριά συγνώμη αλλά δεν πείθουν.......

geokampour είπε... 18 Μαΐου 2011 στις 12:54 π.μ.

Χαλαρώστε παιδιά,

1. καλά για το αν υπάρχουν 2 ή 3 ψηφοδέλτια δεν θα σχολιάσω...... εντάξει ούτε η το να κοροϊδεύουμε βγάζει κάπου αλλά απο την άλλη κ ο Σκόρδας είπε πολλά....σε σημείο γελοιοποίησης.

2,3. Jik είναι λίγο περίπλοκο για το άν πρώτα θα μας πείσει η ομάδα οτι πάει για πρωτάθλημα ή εμείς θα πάμε να γραφτούμε έτσι αυθόρμητα στην Λέσχη.... εγώ πιστεύω οτι σε μια διεφθαρμένη εποχή και σε ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα εμείς πρέπει πρώτα να πάμε να γραφτούμε και μετά να αλλάξουμε το Αρειανό γίγνεσθαι.....έχει δίκιο ο terminator όταν λέει ας γραφτούν 50.000 κι ας έρθουν κια μαυρίσουν και τον Αθανασιάδη και τον super 3 κι ότι άλλο νομίζουν οτι χαλάει τον Άρη. Όσο για το ποσό δεν ξέρω ρε παιδιά σίγουρα υπάρχουν προβλήματα αλλά δεν πιστεύω οτι δεν μπορούμε να βάλουμε 8 Ευρώ στην άκρη το μήνα, ας μην βγούμε ένα βράδυ για ποτό συνειδητά.....