Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Στήριξη και υπομονή μέχρι το τέλος

Βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπής Πρωταθλήματος λόγω Εθνικής Ομάδας. Η προετοιμασία και οι καθημερινές προπονήσεις της ομάδας μας όμως συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Όπως γνωρίζουμε, όλοι απομένουν τρία πάρα πολύ σημαντικά ματς για το τέλος της χρονιάς τα οποία και πρέπει να κερδίσουμε ! !


Η περίοδος αυτή, όπως επίσης και η περίοδος που η ομάδα θα προπονείται και θα δίνει αυτά τα τρία ματς, πρέπει να χαρακτηρίζεται από υπομονή και στήριξη από την δική μας πλευρά. Από την πλευρά των οπαδών δηλαδή. Μέχρι να δούμε που τελικά θα τερματίσουμε και μαθηματικά καλό είναι να στηρίξουμε και να είμαστε υπομονετικοί.

Με χαρά μας πληροφορηθήκαμε ότι λάβαμε 1.000 εισιτήρια για τον καθοριστικό αγώνα της Τρίπολης με τον τοπικό Αστέρα. Είναι σημαντικό στο πιο κρίσιμο μέχρι τώρα ματς του Πρωταθλήματος οι παίχτες μας να έχουν τους οπαδούς στο πλευρό τους ! ! !


Θα αγωνιστούν με περισσότερο πάθος και με άλλο αέρα βλέποντας τις κερκίδες κατακίτρινες από ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ. Όποιος συνοπαδός μας έχει την οικονομική δυνατότητα αλλά και την πολυτέλεια του χρόνου πρέπει να ταξιδέψει εκεί γιατί είναι ξεκάθαρο ότι το ματς της Κυριακής είναι το "ματς της χρονιάς"...

Η ομάδα μας πριν την διακοπή "ανέβασε στροφές" πετυχαίνοντας δύο σερί νίκες με 7 γκολ ενεργητικό μάλιστα. Επίσης φάνηκε ότι οι προσθήκες του Γενάρη αρχίζουν να αποδίδουν. Ήθελαν τον χρόνο τους όπως λέγαμε τότε.

Προσωπικά θεώρησα κακό που το πρωτάθλημα διακόπηκε γιατί όταν μια ομάδα φορμαρίζεται δεν πρέπει να σταματά τα παιχνίδια.

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι ο Σάκης Τσιώλης είχε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουλέψει περισσότερο με τους παίχτες και να καταλήξει σε κάποια πλάνα...

Τα νέα της ομάδας μας "λένε" ότι ο Μπόμπα ακολουθεί πλέον κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα είναι ετοιμοπόλεμος την Κυριακή. Σε αντίθεση με τον Σηφάκη και τον Πρίττα που όπως όλα δείχνουν δεν θα τους "έχουμε" σ' αυτά τα τρία ματς.

Αρνητικό θεωρώ το γεγονός ότι θα λείψει στην Τρίπολη ο πρώτος μας σκόρερ για φέτος και ένας από τους καλύτερους μας παίχτες στο Πρωτάθλημα ο Νέτο. Λόγω τιμωρίας θα εκτίσει ποινή.

Εν πάση περιπτώσει, για να μην λέμε πολλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οι 11+3 που θα αγωνιστούν στην Τρίπολη την Κυριακή πρέπει να τα δώσουν όλα και να δουν το ματς με τον πραγματικό του χαρακτήρα. Ως τελικό δηλαδή. Γιατί είναι ένας τελικός.

Και έπειτα αν έρθει η νίκη το ματς με τον βόλο θα το πάρει ο Λ Α Ο Σ με την υγιή του παρουσία την μοναδική φωνή του που τρυπάει αυτιά και το χειροκρότημα του...

Ο αντίπαλος παλεύει να σωθεί και θέλει απεγνωσμένα την νίκη. Αυτό είναι καλό για μάς γιατί είναι αναγκασμένος να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο με συνέπεια να αφήσει κενούς χώρους στην άμυνα του.

Επίσης, το κλίμα μεταξύ τους δεν είναι και το καλύτερο δυνατό καθώς προχτές πλακώθηκαν δυο παίχτες μεταξύ τους (ο Αρίας και ο Μπαστία αν θυμάμαι καλά)... Βέβαια, αυτό μπορεί να είναι και παραπλανητικό και οφείλουμε να μην "τρώμε" από τέτοιες ειδήσεις...

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο των τριών νικών από την πλευρά των παιχτών σε συνδυασμό με στήριξη και υπομονή από την πλευρά των οπαδών μέχρι να δούμε τι θα γίνει στο τέλος...

Μετά το τέλος, ο καθένας θα "κρίνει" και θα αποφασίσει να διαμορφώσει την γνώμη του για όλα. Ή θα πορευτεί με την ήδη διαμορφωμένη του γνώμη... Προς το παρόν αφήνουμε τις όποιες γκρίνιες και αρνητικότητες και στηρίζουμε την προσπάθεια των παιχτών μας- της ομάδας μας μέχρι το τέλος...

4 σχόλια:

VardARIS είπε... 30 Μαρτίου 2011 στις 1:55 π.μ.

Όλα για όλα την Κυριακή...

Ο Αράς Jim ήταν από τα καλύτερα αριστερά χαφ που πέρασαν από το Χαριλάου! Στο τέλος μάλιστα αντάλλαξε με κάποιον δικό μας φανέλα, και έφυγε φορώντας τη φανέλα του Άρη στα αποδυτήρια... Λες του χρόνου να τον δούμε?

Ψήνομαι δυνατά για εκδρομή στην Τρίπολή... κανείς άλλος? Wackena, Red, Dotore, Jim τι λέτε???

Dotore είπε... 31 Μαρτίου 2011 στις 1:56 μ.μ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΘΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ...

Ανώνυμος είπε... 31 Μαρτίου 2011 στις 7:58 μ.μ.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!
VAMOS ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!!!