Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Η πλημμύρα της πλημμύρας

Αυτός ο αγώνας είναι ο καθρέφτης του τι επικρατεί στον Άρη δηλαδή ένα χάος που ευτυχώς έτυχε και στην κακή Κέρκυρα και με αρκετή τύχη πήρε ένα διπλό απίστευτο…

Και ευτυχώς κερδίσαμε και γλιτώσαμε ένα αγχωτικό και χωρίς θεατές αγώνα ζωής και θανάτου την ερχόμενη Κυριακή με τον Πανσερραϊκό στο Βικελίδης !



Ο αγώνας έδειξε αρκετά πράγματα, πρώτα από όλα ότι για τον νέο προπονητή δεν τίθεται θέμα κρίσης του, είτε θετικά είτε αρνητικά. Φάνηκε καθαρά ότι και ο ίδιος έψαχνε λύσεις με τις αλλαγές των παικτών πράγμα που φανερώνει ότι δεν γνωρίζει την ομάδα.

Ο Φατί και Ντανίλο έδειξαν στο πρώτο ημίχρονο ότι και οι δυο δεν είναι τα λεγόμενα ’’σκυλιά ’’ του γηπέδου δεν μαρκάρουν όσο πρέπει δεν τρέχουν όπως ο Ναφτι ο Ντεμπε ο Νατσο ακόμα και ο Βιτολο και είναι αρκετά μέτριοι στην δημιουργία του παιχνιδιού ενώ είναι μικρή η βοήθεια τους στην επίθεση.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η άμυνα να μπάζει ο Ρονάλντο να είναι ο μόνος που παλεύει, τα ίδια περίπου προβλήματα είχαν και τα πλάγια μπακ μια και δεν υπήρχαν καλύψεις από τους αμυντικούς μέσους κάπως έτσι εξηγείται και η κακή λειτουργία της άμυνας .

Όλα τα παραπάνω λίγο τα βοηθά και η φιλοσοφία του καινούργιου προπονητή που είναι αρκετά επιθετική, αυτό όμως μας βοήθησε να κερδίσουμε με τον συνδυασμό της κακής Κέρκυρας που αυτές είναι οι δυνατότητες της.

Επιθετικά ο Μενδρινός βοήθησε στην κατοχή της μπάλας αλλά κατάφερε ταυτόχρονα να μην είναι καθόλου επικίνδυνος έτσι ο Σακάτα ήρθε να τον αντικαταστήσει αλλά παρ όλες της εσωτερικές αλλαγές που έκανε ο Τσιώλης από αριστερά αρχικά μετά στα δεξιά το αποτέλεσμα ήταν το χειρότερο ευτυχώς βοήθησε λίγο στην άμυνα!

Μέσα σε αυτό το χάος ο Τόχα μάλλον κατάλαβε ότι καλύτερα να παίζει αμυντικός μέσος, ο Νέτο μας εκπλήσσει διαρκώς αυτή την φορά ως επιτελικός μέσος ο Καστίγιο αρχίζει να ανεβαίνει και είναι ένα καλό στήριγμα για τον Κόκε, αυτοί οι δυο χτες ήταν από τους πιο θετικούς παίκτες μαζί με τον Νέτο.

Στα θετικά ότι σωθήκαμε από τα χειρότερα και ότι ο Τσιώλης είναι ένας λογικός άνθρωπος...

0 σχόλια: