Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Σαααααακη, Σααααακη

Με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη στον Άρη, πολλοί Αρειανοί περιμένουν να βγάλει το μαγικό του ραβδί κ να μεταμορφώσει την ομάδα.

Δυστυχώς παίδες αυτά γίνονται μόνο στα έργα. Ο Τσίωλης λίγα πράγματα μπορεί να αλλάξει στην ομάδα φέτος. Μάλλον προετοιμασία για του χρόνου θα κάνει. Φέτος του πουλάκι της Ευρώπης πέταξε. Του χρόνου πάλι.

Ο στόχος της ομάδας έχει αλλάξει και είναι πλέον να μην κινδυνεύσει. Αν δει κάποιος τη βαθμολογία θα καταλάβει... Ξυπνήστε εκεί στην ΠΑΕ κ μη θεωρείτε δεδομένα κάποια πράγματα γιατί θα την πατήσουμε όλοι μας.

Διότι ΑΝ γίνει η στραβή την Κυριακή κ χάσουμε από την Κέρκυρα τότε αρχίζουν τα πανηγύρια...


Πολλοί στον Άρη φοβούνται να προφέρουν τις λέξεις Β Εθνική (Football league πλέον). Στον Aris Fm, στον Super3, στην διοίκηση ακόμη μιλάνε για 5 στις 5 νίκες κ έξοδο στην Ευρώπη.

Καλά ρε είστε τρελοί; Η ομάδα έχει κάνει 8 νίκες όλη τη χρονιά κ θα έκανε 6 στα 6 κ τώρα 5 στα 5; Καλά βλέπετε ποδόσφαιρο ή πάτε στο γήπεδο κ κοιτάτε αλλού;

Ξυπνήστε κ δείτε την πραγματικότητα. Η ομάδα θέλει 2 νίκες για να μην κινδυνεύσει. ΤΕΛΟΣ. Και όσο πιο γρήγορα τις πετύχει τόσο καλύτερα. Διότι αν χάσουμε από την Κέρκυρα την Κυριακή κ έρθουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα στραβά μπορεί να μείνουμε 4οι από το τέλος σε απόσταση αναπνοής από τον υποβιβασμό. Και με την Τρίπολη να μας έχει στην έδρα της.

Και μη μου πείτε ότι είναι απίθανο να χάσουμε από την Κέρκυρα διότι φέτος έχουμε χάσει από τον κάθε πικραμένο. Σώσαμε τον Ηρακλή με τους 6 πόντους που του δώσαμε,  έχουμε χάσει από πανιώνιους, ξάνθες, πανσεραικούς...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ κ δείτε την πραγματικότητα... πριν να είναι αργά...

Σάκης Τσιώλης
Εννοείται πως είμαι υπέρ της πρόσληψης του Τσιώλη στην ομάδα, αρκεί να τον αφήσουν τον άνθρωπο να δουλέψει.

Είμαι της άποψης ότι δεν χρειάζεται προπονητής 1 εκατομμυρίου για να πας καλά στην Ελλάδα. Το έχουμε δει άλλωστε το έργο. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ολυμπιακός που έχει πάρει πρωτάθλημα με όποιον καημένο κ αν έχει κάτσει στον πάγκο του...

Ο Τσιώλης είναι γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας, έχει δείξει πετυχημένο έργο, φαίνεται να έχει ήθος (για μένα είναι σημαντικό αυτό) αλλά ΔΕΝ έχει ξαναδουλέψει σε μεγάλη ομάδα. Άλλη η πίεση στον Θρασύβουλο κ στον Βόλο κ άλλη στον Άρη.

Ελπίζω λοιπόν τόσο η διοίκηση όσο κ ο κόσμος να δώσουν χρόνο στον Τσιώλη να δουλέψει. Στηρίξτε τον όχι μόνο στα λόγια αλλά κ στην πράξη. Αφήστε αυτόν να αποφασίζει για τις μεταγραφές, αφήστε αυτόν να σχεδιάσει την ομάδα κ κυρίως δώστε του χρόνο.

Κ όλοι εμείς οι προπονητές της κερκίδας ας βάλουμε τα πτυχία μας λίγο στο ντουλάπι κ ας σταματήσουμε την κριτική. Κάτι που δεν το κάναμε με τον Μιχαλήτσιο. Τον κάψαμε τον άνθρωπο. Λες κ αυτός έφταιγε για τα πάντα ενώ στην πραγματικότητα δεν έφταιγε σχεδόν για τίποτα.

Ας κρατήσουμε επιτέλους έναν προπονητή στην ομάδα για μία ολόκληρη σεζόν... Η ειρωνεία είναι ότι την τελευταία φορά που το κάναμε αυτό η ομάδα έπεσε κατηγορία αλλά το ξεπερνάμε αυτό...

Τη φάγαμε την τιμωρία μας
Μπράβο παιδιά. Εύγε. Και σε ανώτερα.

ΜΑΛΑΚΕΣ ε ΜΑΛΑΚΕΣ

Τι γλυτώσαμε με τα Τρίκαλα την πατήσαμε με τις γριές. Για 20-30 κωλόπαιδα που έχουν το μυαλό πάνω από το κεφάλι τους θα στερηθώ εγώ την ομάδα κ θα την δω από την τηλεόραση.

Και βγαίνουν στον Super3 κ λένε ιστορίες για αγρίους ότι τιμωρηθήκαμε άδικα. Ότι να'ναι...
Σε μία χρονιά που έχουν φάει τιμωρίες ΟΛΟΙ οι μεγάλοι θα την γλίτωνες εσύ όταν μπήκανε τα τσογλάνια κ παίζανε ξύλο με τα ματ;

Αλλά τι να κάνεις; Όσο υπάρχει ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ αυτά δεν θα σταματήσουν. Μάζεψε τα τσογλάνια κ χώστα μέσα. Και μην τα αφήνεις να ξαναπατήσουν στο γήπεδο. Απλά πράματα...

Αλλά μετά θα έχουμε πορείες για λευτεριά στους οπαδούς... Όχι φίλοι μου τέτοιους οπαδούς δεν τους θέλουμε. Η ίδια η ομάδα θα έπρεπε να τους απαγορεύει να μπαίνουν στο γήπεδο. Αλλά είπαμε Ελλάδα είσαι...



8 σχόλια:

salonika3 είπε... 11 Μαρτίου 2011 στις 2:32 μ.μ.

Αδερφέ είναι σα να έγραψα εγώ ο κείμενο!!Με μια μόνο διαφωνία.Τον Μιχαλήτσο ναι μεν τον φάγανε αλλά κι αυτός έκανε ότι μπορούσε για να τον φάνε!!Έδειξε σε μένα τουλάχιστον πως δεν κάνει για 1ος προπονητής σε μεγάλη ομάδα.

Και φυσικά δε φταίει ο Μιχαλήτσος για το φετινό μας χάλι!!Ναι μεν φταίει αλλά ίσως λιγότερο απ΄όλους.Αλλά αυτή η μανία να ρίχνει τα πάντα στον Κούπερ και να κάνει τόσο σκληρή κριτική στον προκάτοχό του λες κι είναι ο Μουρίνιο,τον έκανε να μην τον γουστάρει πια ο κόσμος!!Στην συνέντευξη μάλιστα μετά το ματς με τη γρια δεν είπε καν το όνομά του!!!"Ο προκάτοχός μου" τον αποκαλούσε!!

Δε θα μπω σε τεχνικά θέματα αφού προπονητής δεν είμαι!!Διαφωνούσα σε πολλές από τις επιλογές του αλλά τεχνικά μπορεί να ήταν σωστές!!Ήταν και γκίνιας βέβαια!ΑΝ έμπαινε το δοκάρι του Καστίγιο με τον Ατρόμητο,ΑΝ κρατούσαν για ένα λεπτό στο "ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ",ΑΝ έμπαινε το δοκάρι του Κόκε στο ματς με τη γριά,ΑΝ,ΑΝ,ΑΝ....Όμως με τα ΑΝ,τίποτα δε γίνεται!!Φεύγει αναλαμβάνοντας την ομάδα 6η και την αφήνει 10η!Και σίγουρα δεν φταίει και γι΄αυτό ο "προκάτοχός του"!!!

pavvou είπε... 11 Μαρτίου 2011 στις 2:37 μ.μ.

RedDragon 2-3 πραγματάκια για όσα είπες:
- Σίγουρα ο στόχος πρέπει να είναι η παραμονή κ όχι η έξοδος στην Ευρώπη. Άλλη η πίεση στο να κερδίσεις και άλλη στο να μην χάσεις. Και που ξέρεις, παίζοντας για το δεύτερο μπορεί να έρθει το πρωτο.
- Εχουμε ξαναδιαφωνήσει για τα πόσα φράγκα πρέπει να παίρνει ο προπονητής του ΑΡΗ. Γιατί τα λεφτά αναλογούν κ στην αξία του. Τέσπα. Συμφωνώ σε όλα όσα λες για τον Σάκη, αλλά να ξέρεις ότι αυτό που λες "Αφήστε αυτόν να αποφασίζει για τις μεταγραφές", ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γίνει.
- Σωστός για τους μαλάκες. Τα ίδια και εμείς...για 10-20 μαλάκες που στην τελικη δεν τους έχουμε ανάγκη.

RedDragon είπε... 11 Μαρτίου 2011 στις 3:00 μ.μ.

@salonica3

Ο Μηχαλίτσιος δεν τα πάει καλά επικοινωνιακά. Σε αυτά που είπε για τον Κούπερ έκανε μαλακία αλλά ίσως δεν τα εννοούσε κ έτσι που ακούστηκαν.

Στην ουσία έφαγε αυτός όλο το κράξιμο για λάθη της διοίκησης όπως η αποδυνάμωση της ομάδας στις μεταγραφές του Γενάρη.

Αγωνιστικά πάντως, είχε ΠΟΛΥ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του κ όπως είπες ήταν κ λίγο άτυχος...

@pavvou
Δεν έχει νόημα να έχεις ακριβό προπονητή κ φτωχό μπάτζετ. Δεν βγαίνει πουθενά.

Ξέρω ότι δεν πρόκειται να αποφασίσει ο Τσιώλης για όλες τις μεταγραφές. Άλλωστε σε ποια ελληνική ομάδα γίνεται αυτό;
Ελπίζω τουλάχιστον να ρωτάνε τη γνώμη του κ να του παίρνουν παίχτες στις θέσεις που ζητάει...

jim είπε... 11 Μαρτίου 2011 στις 3:07 μ.μ.

Η ομάδα μας. είναι πιο κοντα στην ζώνη του υποβιβασμου, παρα στις θεσεις που οδηγουν στα play off.

2 νίκες θέλουμε, για να τελειώνουμε, με αυτη τη κουραστικη, στα εντός συνόρων μάτς..

Ο Τσιώλης, πρέπει να στηριχτεί..Πρέπει να τον αφήσουμε να δουλέψει..Να μην μουρμουρίζουμε και να μην έχουμε μεγάλες απαιτησεις, από την αρχή..Θελει υπομονή και χρόνο...

Τα πεσίματα στους παίχτες, προσωπικα, με εχουν κουρασει..Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια..Φετος, φαγαμε και 37.000 ευρω και μια αγωνιστικη...Τσαμπα ποινες...Ευθυνες για αυτο εχουν ολοι...Πως μπορεσαν να μουν μεσα, όσοι μπηκαν...;;; Και πως μπορούν παντα οι 100-150, να περνουν το δικο τους και να μην μ πορουν να περασουν το δικο τους, οι περισσότεροι...;;

Όσων αφορά, για αυτα που λες για το ραδιο...εδω, ρε συ Red, λέχθηκε χθες, ότι, αναμεσα σε ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ασπρόμαυρο, είμαστε η τεταρτη ομαδα σε μεταγραφες απο το 2006 ως τωρα..

Δεν βλέπουν τους 4 προπονητες που αλλαξαμε τα τελευτααια 2 χρονια και τις 35 μεταγραφες που καναμε (25 προσθηκες + 10 δανεισμοι), τις 27 αποδεσμευσεις όλων των παραπανω και το ότι έχουμε κρατησει μόνο 7 παιχτες ίδιους από περυσι και τα προηγουμενα χρονια (σηφακης-κουλουχερης-βαγγελη-πριττας-κοκε-νετο-γκιαρο) και λενε όσα λενε..

Και πάλι, όμως, ως απάντηση, ξέρεις τι θα παρω;;; Τι θα ακούσω;;;

Ότι στους 7 που εγραψα ότι εμειναν απο περυσι και τα προηγουμενα χρονια, ξεχασα να βάλω τον όγδοο, που είναι ο Αραβίδης...

Αυτό θα ακούσω....

Ανώνυμος είπε... 11 Μαρτίου 2011 στις 11:29 μ.μ.

eixa xanapei,oti kalos proponhths,eine aftos pu pistevei o kosmos oti eine.o tsiolis eine xamhlon tonon ke makari na krathsei t apodynthria.o mixalitsios sto xortari,htan kata thn gnomi mu,oti kalhtero exo dei edo ke para polla xronia(me vash panta to yliko pu eixe).dystixos,den xerei epikinoniaka pexnidia,eine afthormytos ke me ligo eparsh eine h alithia.kati mesa mu,mu leei pos o tsiolis eirthe gia ta 5 match ke thn exothen kalh martyria,makari na kano lathos(alhthia,pos ypegrapse gia 1.5,otan h dioikish eine gia 2 mhnes akoma?).klinontas,na po,oti akomh den exo xeperasei,ap ton agona me thn gria,ena pragma.o koke htan o kalyteros tu ghpedu,mazi vevea me ton pitu(kaneis den mas eipe,GIATI efyge aftos),etrexe,markarize,kynhguse to goal me mania,sutare,dokimaze,mexri ke taklin ekane!!ARA,leo ego,toso kero,BORUSE,ALLA DEN ITHELE.


SUPER_ARIS

Ανώνυμος είπε... 12 Μαρτίου 2011 στις 11:25 π.μ.

Red καλά τα λές μακάρι να τον αφήσουν να δουλέψει ο άνθρωπος μακάρι...

geokampour

Ανώνυμος είπε... 12 Μαρτίου 2011 στις 9:55 μ.μ.

auti tin stigmi ta apotelesmata mas exoun erthei kouti(opws fysika k stis alles agwnistikes).....oxi gia na swthoume alla gia na vgoume...an kerdisoume aurio tous pame stous 5 vathmous(kavala kai volo)....k tin alli agwnistiki paizoun metaxi tous......an kerdiaoume omws, pou fysika auto einai to provlima mas fetos....dimitris filos mermiga...xaxaxaxaa

Ανώνυμος είπε... 3 Ιουνίου 2011 στις 5:45 μ.μ.

kiomos paidia...tokane o tsiwlhs to 5x5...metamorfose tn arh...ekanes la8os