Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Για τον φούτσο Καβάλα

Ήττα με 90 - 85 από την Καβάλα.

Όσοι από εμάς νομίζαμε ότι η περσινή χρονιά ήταν ό,τι χειρότερο μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτούμε...

Φάγαμε 90 πόντους από την Καβάλα που οι παίχτες της φάνταζαν βγαλμένοι από το NBA μπροστά στους δικούς μας.

Φάγαμε 20 πόντους από τον Στεφανίδη ο οποίος έχει μέσο όρο τη φετινή χρονιά 7 (να μην πω για άλλες χρονιές που είχε κάτω από 2!!!).

Φάγαμε 15 πόντους από τον Καραποστόλου. Οι 9 από τους οποίους στην τελευταία κρίσιμη περίοδο που πήρε την ομάδα πάνω του. Ήμαρτον θεέ μου δεν το πιστεύω ότι τα γράφω αυτά...


Υποτίθεται ότι πήγαμε στην Καβάλα για να κερδίσουμε διότι ήταν πολύ κρίσιμο το παιχνίδι. Και τι κάναμε; ξεκινήσαμε το 1ο δεκάλεπτο με το εκπληκτικό 2 - 17. Φάγαμε 17 πόντους σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Στο ημίχρονο είχαμε φάει 56 πόντους. 56 πόντους από την Καβάλα. Δηλαδή την επόμενη αγωνιστική που παίζουμε με τον βάζελο πόσους θα φάμε;

Μάλλον οι παίχτες μας γούσταραν τα κούλουμα κ συνέχιζαν να πετάνε αετό. Διότι όταν με τα χίλια ζόρια μειώσαμε στους 2 πόντους κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να μην κερδίσουμε. Λάθη της πλάκας, άστοχα ελεύθερα σουτ, φάγαμε 9 πόντους από τον Καραποστόλου (ήμαρτον....). Και εσύ ρε Χατζηβρέττα βάλτο το γαμημένο το 3ποντο στο -2, ελεύθερος σουτάρεις γαμώ την πουτάνα μου....

Εκτός έδρας έχουμε γίνει οι καλύτεροι πελάτες.

Έχουμε χάσει από:
  1. Κολοσσό εύκολα
  2. από Βάζελο δεν το συζητάμε καν
  3. από τον Ίκαρο στο τελευταίο σουτ
  4. από τον γαύρο εννοείται
  5. από τον παοκ με σμπρώξιμο
  6. από το Περιστέρι για την πλάκα
  7. κ χθες από την Καβάλα σχετικά εύκολα
Κ έχουμε κερδίσει τον Ηλυσιακό στην παράταση με την ψυχή στο στόμα, τον Πανελλήνιο στην αρχή της σεζόν (πως κ έτσι...) κ την  διαλυμένη Αεκ σε ένα ματς που προσπαθήσαμε να το χάσουμε αλλά μας πρόλαβε η Αεκ.

Κ έχουμε να παίξουμε ακόμη με Μαρούσι, Ηρακλή κ Πανιώνιο. Πιστεύει κανείς ότι μπορούμε να κάνουμε κάποια νίκη σε αυτά τα ματς; Εγώ πλέον όχι.

Αν ΔΕΝ τερματίσουμε στην 7η ή στην 8η θέση φέτος θα είναι καθαρά από θέμα τύχης αν γίνει καμιά 5απλή - 6απλή ισοβαθμία κ επειδή οι υπόλοιπες ομάδες διαλύονται. Αυτό φυσικά με την προϋπόθεση να μπούμε στην 8άδα διότι το βλέπω να χλωμιάζει επικίνδυνα...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 10 Μαρτίου 2011 στις 12:12 μ.μ.

Φιλε Δρακε το ιδιο εξοργισμενος ειμαι και εγω με την παρουσια της ομαδας.

Πραγματικα σε μια χρονια που παιζεις χωρις αντιπαλο για την 3η θεση, κινδυνευεις να μην μπεις ουτε στην οκταδα.

Αυτο προκειται για κατορθωμα!

Εχουμε χασει απο το καθε προαστιο αυτης της χωρας και εχουμε γινει μαρτυρες των πιο τραγικων εμφανισεων της ιστοριας του Συλλογου.

Δεν θα πω περισσοτερα απλα ευχομαι εαν εχει μεινει εστω και ενας που να ενδιαφερεται και που μπορει πραγματικα να βοηθησει, ας κανει ΚΑΤΙ πριν το καραβι βουλιαξει οριστικα!

Ρουκουνας

Skolix είπε... 10 Μαρτίου 2011 στις 7:40 μ.μ.

Παει και ο Μποροβνιακ. Φερτε τωρα αλλο ψηλο, να φυγουν κι αλλα λεφτα και να συνεχιστει το αλισβερισι.

Εχουμε γινει περιγελος.