Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Μπορεί και να είμαι Ολυμπιακός! (vid)

Επειδή πέρασε λίγο στα ψηλά κ πολλοί από εσάς μπορεί να μην το είδατε αφιερώνω ένα ολόκληρο post στο άρθρο που πρωτοδιάβασα στο gazzetta.gr.

Για όσους δεν γνωρίζετε, Ο Ηλίας Μαζαράκος είχε καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της εφημερίδας ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ για δημοσίευμα στο οποίο υπήρχε φωτογραφία του με κόκκινο σαρίκι του Ολυμπιακού...


«Δεν ήταν πέναλτι αυτό που σφύριξα, έκανα λάθος», φέρεται να δήλωσε ο γνωστός διαιτητής αναφερόμενος στη «βουτιά» του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στον αγώνα των Ερυθρολεύκων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο Καραϊσκάκη, που τελείωσε 1-0 υπέρ των γηπεδούχων με αυτό το πέναλτι.

Μάλιστα, σε ερώτηση του ποινικολόγου Δημήτρη Τσάκου για το αν είναι Ολυμπιακός, απάντησε «μπορεί και να είμαι…», αφήνοντας άναυδους όλους τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η δικαστής, που φαινόταν να μη γνωρίζει πολλά για τα του ποδοσφαίρου αναρωτήθηκε «Τι σημαίνει μπορεί να είστε Ολυμπιακός; Είστε ή δεν είστε;». Ο Μαζαράκος απάντησε: «Μπορεί και να είμαι, μπορεί και να μην είμαι» και η δικαστής εξερράγη: «Είναι σοβαρά πράγματα να τα λέτε αυτά ενώπιον του δικαστηρίου;»

Η πλευρά του Μαζαράκου υποστήριξε μάλιστα ότι η τοποθέτηση της εφημερίδας έπαιξε ρόλο στη διαγραφή του διαιτητή από τους πίνακες, καθώς «ήρθε ο Πατέρας στη Σούπερ Λίγκα και αμέσως τον έβγαλαν διότι ήταν χαρακτηρισμένος Ολυμπιακός».

Ο εισαγγελέας στη δική του ετυμηγορία κατέληξε ότι «αποδεικνύεται ότι ο κύριος Μαζαράκος είναι όχι απλά Ολυμπιακός, αλλά βαμμένος Ολυμπιακός» κι έτσι πρότεινε την αθώωση των κατηγορουμένων.

Τελικά έπειτα από διαδικασία 4 ωρών το δικαστήριο αθώωσε τους εκδότες, τον διευθυντή και τους δημοσιογράφους της εφημερίδας. Εκκρεμεί στο αστικό δικαστήριο η απόφαση για την πρωτόδικη ποινή που είχε επιδικάσει στον Μαζαράκο ποσό 20.000 ευρώ, ωστόσο μετά την απόφαση της Δευτέρας, όλα δείχνουν ότι και αυτή θα μπει στο αρχείο...

Βέβαια μετά από όλα αυτά βγήκε ο Δικηγόρος να διαψεύσει τις δηλώσεις...

Αφιέρωσα ολόκληρο Post γιατί κάποιοι άνθρωποι μας κατηγορούσαν τότε ότι κυνηγούσαμε φαντάσματα. Ότι το φανταζόμαστε ότι ο Άρης αδικείται. Θυμάμαι χαρακτηριστικά δημοσιογράφους(;;;;) της πόλης να κατηγορούν τον Καράμπελα γιατί βρισκόταν σε εκείνη τη θέση κ άπλωσε το πόδι!!!

Έπρεπε λέει να γνωρίζει ο Καράμπελας ότι ο Κοβάσεβιτς θα βουτήξει οπότε να μην τον μαρκάρει... έλεος...

Α κ κάτι θετικό από τα χθεσινά μειώθηκε η ποινή του Μίσελ κατά μία αγωνιστική. Τι δηλαδή τώρα να χαρούμε; Πλάκα με κάνετε ρε; Καραγκιόζηδες....

9 σχόλια:

pavvou είπε... 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 1:35 μ.μ.

Άκουσα μία ιστορία αυτές τις μέρες για αυτό το πέναλτυ.
Με το που το σφύριξε ο Σκόρδας λέει: "κάτσε να το δούμε στο ριπλέι" και του απαντά ο Πετράκης ο Κόκκαλης "δεν χρειάζεται ριπλέι, εδώ μέσα όλα είναι πέναλτυ":):)

RedDragon είπε... 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 1:44 μ.μ.

Χαχα

Βρε τον Πετράκη... πέρυσι κάναμε μαζί rafting στα ζαγοροχώρια..

Skolix είπε... 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 1:51 μ.μ.

Δεν περασε στα ψιλα, Red. Τουλαχιστον εδω στην Αθηνα στα ραδιοφωνα επαιξε αρκετα το θεμα. Βεβαια οχι γιατι αδικηθηκε τοτε ο Αρης, αλλα γιατι βγηκαν οι "αμεμπτου παρελθοντος και ηθικης" Παναθηναικοι, αλλα και οι Αεκτζηδες που ζητουσαν να τους απονεμηθει το τοτε πρωταθλημα!

Pavvou, το σχολιο σου με διχαζει: Απο τη μια γελαω και μονο που φανταζομαι το σκηνικο, απο την αλλη θλιβομαι για την καταντια του ποδοσφαιρου μας.

Skolix είπε... 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 1:53 μ.μ.

Εγω τον Πετραν τον ειχα πετυχει παλια ενα καλοκαιρι στη Ναξο. Ημουν μικρος τοτε ρε γμτ και ελεγα "μπαμπα, κοιτα, ο γιος του Κοκκαλη"

RedDragon είπε... 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 2:00 μ.μ.

Το θέμα είναι Skolix ότι τη νοοτροπία "Ε καλά στο Καραισκάκη έπαιζες τι περίμενες" την έχουν κ πολλοί οπαδοί των μεγάλων ομάδων αλλά κ πολλοί δημοσιογράφοι...

pappa είπε... 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 2:55 μ.μ.

την εχω ακουσει κ εγω αθτή την ιστορία...απο εμπιστη πηγή...οτι ο σκορδας είπε οτι μπορει να μην είναι κ ο κοκκαλης με τους παρευρισκομένους είπε οτι "τετοια πέναλτυ εδω μεσα σφυρίζονται θες δεν θες...τι περίμενες?"

KANTHAR0S είπε... 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 4:59 μ.μ.

Τι με νοιάζει αν έγιναν μηνύσεις, αν έγιναν δικαστήρια, τι είπε ο ένας και τι είπε ο άλλος.

Το ότι δεν ήταν πέναλτι το ξέρουν και οι πέτρες. Αυτό είναι αρκετό.

Μου φαίνεται ότι πολύ αξία δώσαμε σε αυτόν τον Μαζαράκο.

jim είπε... 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 5:50 μ.μ.

Προβλήματα αναφορικά με τα σφυρίγματα και με τετοιες νοοτροπίες έχουν οι περισσότερες χώρες στην Ευρώπη..

Και κυρίως αυτές τις νοοτροπίες, τις συναντουμε σε ομάδες οι οποίες κάνουν πρωταθλητισμό...

Προφανώς, για κάποιους "οι επενδύσεις τους πρέπει να προστατευθούν"...

Αν λάβουμε υπόψην μας και τα τεράστια ποσά που δίνονται στο champions leauge, τότε λίγο δύσκολο να περιμένουν χωρίς να πράξουν...

Για μένα από την μία πλευρά, τα ποσά του champions leauge, κάνουν κακό γενικότερα σε κάποια θέματα...

Θεωρείται τυχαίο ότι πριν καθιερωθού αυτα τα τεραστια ποσα στο champions leauge, υπήρχαν πολλές περισσότερες εκπλήξεις στην 1η και 2η θεση παντού σε όλα τα πρωταθληματα...

Η νοοτροπία αυτη καθιερώθηκε ισχυρα απο τοτε που αρχισαν να δινονται τεραστια ποσα...

Λίγο-πολύ πάντα υπήρχε βέβαια, αλλα πολύ παραπάνω με τα τεραστια ποσα του champions leauge...

Λύσεις υπάρχουν θεωρητικά πολλές...Πρακτικά , όμως , καμμία....

Οπότε οι περισσότερες ομάδες θα βολεύονται με πορείες στην ευρωπη και τον θεσμό του κυπελλου...

VardARIS είπε... 9 Δεκεμβρίου 2010 στις 6:51 μ.μ.

Πω, τη φωτογραφία τι την ήθελες? Χαλκιάς, Αουρέλιο, Γιάχιτς και Νεμπεγλέρας...