Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Έχει Μπάσκετ σήμερα!

Άδειο θα είναι το Παλέ σήμερα; ε;

Θυμίζω σε όλους τους Αρειανούς ότι σήμερα παίζουμε αγώνα μπάσκετ στο Παλέ.

Αντιμετωπίζουμε τη Λουκοίλ Ακαντέμικ.

Βουλγάρικη ομάδα.

Για να μπούμε στο Eurocup.

Το καταλάβατε;

Έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε από το να έρθετε να δείτε λίγο μπασκετάκι στο Παλέ;

Α, έγινε κ η κλήρωση για το κύπελλο Ελλάδας...


Καλά δεν θα σας παρακαλάω κιόλας να έρθετε στο γήπεδο. Όσοι από μας πιστεύουμε ότι πρέπει να στηριχθεί η ομάδα μπάσκετ που τόσες χαρές μας έχει προσφέρει, θα είμαστε εκεί.

Οι υπόλοιποι θα βρουν φτηνές δικαιολογίες...

Έγινε κ η κλήρωση στο κύπελλο. Θα παίξουμε (;) με το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο στις 13/10. Αν καταφέρει βέβαια κ πάρει πιστοποιητικό στο πρωτάθλημα... Και αφού προκριθούμε θα αντιμετωπίσουμε τον Νικητή του Κολοσσός - Παο. Δηλαδή θα παίξουμε με τον Βάζελο.

Για άλλη μία χρονιά οι "αιώνιοι" δεν συναντιούνται στο κύπελλο παρά μόνο στον τελικό. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που συμβαίνει αυτό... Διαβολική σύμπτωση ε; Ή μήπως ότι επαναλαμβάνεται τόσες φορές δεν είναι σύμπτωση;

Θα είχε ενδιαφέρον να βγάλει κάποιος την πιθανότητα να συμβαίνει αυτό για 5 συνεχόμενα χρόνια... Δυστυχώς έχω να ασχοληθώ με πιθανότητες από το Λύκειο... και έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε...

Και για να καταλάβετε όλοι την κατάντια του ελληνικού μπάσκετ, δείτε τι είπε η αστυνομία για το ΣΕΦ:

"... οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τις χωροταξικές συνθήκες και τις τεχνικές ελλείψεις ασφαλείας των προσβάσεων της εγκατάστασης, εκδηλώνουν βίαιες ενέργειες κατά των αστυνομικών δυνάμεων και επιχειρούν να εισέλθουν στο στάδιο, στερούμενοι εισιτηρίων."

Άρα δεν φταίει ο ολυμπιακός κ οι οπαδοί του για τα περσινά επεισόδια στο ΣΕΦ. Τα έκαναν κάποιοι "κακοί" άνθρωποι που μπήκαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο...

Χωρίς περαιτέρω σχόλια!

6 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 6 Οκτωβρίου 2010 στις 1:25 μ.μ.

Από την χαρά μου να δω το μπάσκετ είχα την εντύπωση ότι το ματς ήταν χθες. Ακύρωσα ότι δουλειά είχα και περίμενα μπροστά από το κονσερβοκούτι να δω Αρειανάρα. Το ίδιο θα κάνω και σήμερα. Ελπίζω να μην αυτοκτονήσουμε και να παίξουμε καλό μπάσκετ.

Καλησπέρες!

Skolix είπε... 6 Οκτωβρίου 2010 στις 1:47 μ.μ.

Εγω την πατησα, νομιζα οτι δεν ειχε τηλεοπτικη καλυψη και κανονισα μια δουλεια στις 19:30 (οχι οτι μπορουσα να κανω κι αλλιως!). Τεσπα, καλη επιτυχια ευχομαι, πιστευω θα περασουμε ανετα.

Για το κυπελλο, παιξουμε δεν παιξουμε με το Μαρουσι, θα παμε στους 4. Μετα φαβορι σιγουρα ο Παο, αλλα φετος δεν πολυτρομαζει. Δεν τον εχω δει, αλλα ετσι φαινεται.

Δε νομιζω παντως να μας επιτραπει να χαλασουμε το ζευγαρι της (καθε) χρονιας.

RedDragon είπε... 6 Οκτωβρίου 2010 στις 2:07 μ.μ.

Ρε σεις πείτε τουλάχιστον ότι δεν μένετε στη Θεσσαλονίκη...

Προσπαθώ να τους πείσω να έρθουν στο γήπεδο κ εσείς μου γράφετε για τηλεοπτικές μεταδόσεις...

:p :p :p

KANTHAR0S είπε... 6 Οκτωβρίου 2010 στις 2:21 μ.μ.

Αν ήμουν Σαλονίκη εννοείται ότι θα πήγαινα γήπεδο!

Skolix είπε... 6 Οκτωβρίου 2010 στις 3:19 μ.μ.

Να διευκρινισω οτι τηλεοπτικη μεταδοση στη Θεσσαλονικη δεν υπαρχει, αφορα μονο στην υπολοιπη Ελλαδα, οποτε καλο ειναι οσοι μενετε στη συμπρωτευουσα να πατε γηπεδο.

(τα μπαλωσα Red??? ;-) )