Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΟ - ΑΡΗΣ 90 - 56

Από το σκορ καταλαβαίνουμε ότι το ματς δεν είναι για πολύ κριτική. Η ομάδα παιδική χαρά δεν το πίστεψε ούτε στιγμή οτί μπορεί να διεκδικήσει κάτι από αυτό το παιχνίδι, ούτε καν την αξιοπρέπεια της...

ΟΚ το ματς αυτό δεν ήταν μέσα στα πλάνα μας ειδικά μετά τα κλαρίνα του βάζελου στην Ευρώπη αλλά όχι κ τέτοιος διασυρμός. Σε κάποια φάση μας είχαν κάνει 19-0 τα δεύτερα του βάζελου.



Η χρονιά φέτος θα είναι δύσκολη και θέλει γερά στομάχια αλλά πρέπει να στηριχτεί η ομάδα διότι η έλευση του Μπλατ μας δίνει όραμα για του χρόνου.

Ελπίζω τώρα που το πρόγραμμα γίνεται πολύ πιο εύκολο να ανακάμψουμε βαθμολογικά και να τερματίσουμε σε μια από τις θέσεις 4,5,6 ώστε να μην τελειω΄σει προώρα η σεζόν. (ο 7ος και ο 8ος πέφτουν μέ γαύρο κ βάζελο στα play off).

Υ.Γ. Δεν κάνω κανένα σχόλιο για την διαιτησία διότι η έκταση του σκορ είναι τέτοια που δεν μου το επιτρέπει αλλιώς είχα πολλά να πω....

Υ.Γ. Μέτρησε κανείς πόσες φορές ο εκφωνητής (Μπατής) αποκάλεσε τον βάζελο "Πρωταθλητή Ευρώπης"; διότι εγώ έχασα το μέτρημα...Είπαμε όταν τα πράγματα δυσκολεύουν όλοι βοηθούν να κρατηθεί το ηθικό ψηλά....

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 14 Φεβρουαρίου 2010 στις 10:30 μ.μ.

Αστα να πάνε. Δεν το πίστεψαν το ματς. Μεταξύ μας δεν το πολυπίστεψε και ο Μπλατ. Το πρόγραμμα στη συνεχεια ειναι ευνοϊκό για εμάς για να κυνηγήσουμε την 4,5 ή 6 θέση.

Pansofix είπε... 15 Φεβρουαρίου 2010 στις 3:03 π.μ.

τι γινεται δε μπορω να καταλαβω απο τη μια απογοητευση στην αλλη...σα να επαιζε ο παο με νηπια ηταν!!! και ποιος αυτος ο παο!!!