Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΆΡΗΣ - Ξάνθη και μετά πανηγύρι στο Παλέ για την πρόκριση.

Όποιος νομίζει ότι θα είναι εύκολο το ματς ή ότι έχουμε ήδη προκριθεί μετά το γκολ του Νέτο στις καθυστερήσεις του προηγούμενου αγώνα είναι πολύ γελασμένος.

Θα του θυμίσω απλώς ότι στο 1ο ματς του πρωταθλήματος την κερδίσαμε την Ξάνθη στις καθυστερήσεις με γκολ του Αμπρέου, στον 2ο ματς χάσαμε σχετικά εύκολα και στο κύπελλο τη γλιτώσαμε στο τέλος.

UPDATE: Τελικά το παιχνίδι ήταν πολύ πιο εύκολο από όσο περιμέναμε. Ανάλυση και βίντεο με τα γκολ το βράδυ μετά το μπάσκετ. Με Καβάλα στον Τελικό...πριν τον Τελικό.



Η Ξάνθη
Δεν γνωρίζω με τη διάθεση θα κατέβει η Ξάνθη μετά την ήττα από τη Λάρισα που τη βάζει σε σοβαρές περιπέτειες για την παραμονή της. Πιστεύω ότι αν φάει γκολ θα το παρατήσει το ματς. Βέβαια αν εμείς δεν είμαστε καλοί δεν θα χάσει την ευκαιρία να μας αποκλείσει.


Ο Άρης
Η σύνθεση μας λογικά θα είναι ίδια με το ματς με τον Εργοτέλη με 2 αλλαγές. Τον Κάμπορα στη θέση του Τζόνσον και του Φερναντές στη θέση του Γκαρσία. Είναι κ ο Ναφτί στην αποστολή αλλά δε νομίζω να παίξει αύριο.

Που θα κριθεί η πρόκριση;
Η πρόκριση θα κριθεί στο πώς θα τα πάει η μεσαία γραμμή του Άρη. Έχω παρατηρήσει ότι από τότε που λείπει ο Ναφτί η ομάδα δεν παίζει καλά.Κατά τη γνώμη μου ο Φερναντές ΔΕΝ είναι αμυντικό χαφ και ενώ δημιουργικά είναι πολύ καλός ανασταλτικά υστερεί. Μακάρι αύριο να πιάσει καλή απόδοση παρά τη μεγάλη απουσία του.

Δυστυχώς δεν προβλέπω να έχει πολύ κόσμο γιατί πήγαν οι ηλίθιοι κ έβαλαν το ματς στις 4 το μεσημέρι σε εργάσιμη μέρα. Επίσης ο καιρός δεν θα είναι καλός. Φάγαμε τη βρόχα προχθές μας βλέπω να την τρώμε και αύριο.

Κοντός ψαλμός αλληλούια. Θα τα δούμε όλα στο γήπεδο.
Αρειανάρα φέρε μας το κύπελλοοοοοοο....

Το Μπάσκετ

Όσο για το μπάσκετ δε μπορώ να πω πολλά πράγματα. Ακόμη δε μπορώ να χωνέψω τη προχθεσινή εμφάνιση κοροϊδία. Λογικό και επακόλουθο να μην έχει κόσμο στο γήπεδο. Εμείς οι πιστοί θα πάμε, ελπίζω να γλυκαθεί ο κόσμος από την πρόκριση στο κύπελλο και να πάει κ στο μπάσκετ.

Το είπα κ το ξαναλέω:

Η ομάδα θέλει στήριξη ανεξάρτητα από την φετινή πορεία της. Στόχος είναι να φτιάξει ο Μπλατ ομάδα του χρόνου. Είναι η μόνη μας ελπίδα για να ξεφύγουμε από τη μιζέρια μας...

0 σχόλια: