Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Διαγωνισμός Basket 3η αγων: ΆΡΗΣ - Κηφισιά

Μετά το στραπάτσο του περασμένου Σαββάτου με τον Παοκ καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στο 2ο σερί αγώνας μας στο Αλεξάνδρειο την ΑΕΝΚ Δημούλας ή με απλά λόγια Κηφισιά.
Θα επιστρέψουμε στις νίκες ή θα κάνουμε άλλη μία αναπάντεχη ήττα που θα ρίξει την ψυχολογία όλων, αθλητών κ κόσμου στα τάρταρα;

ΆΡΗΣ

Το πως παίζουμε εμείς το ξέρουμε. Παίζουμε δυνατή άμυνα και τρέχουμε σε κάθε ευκαιρία στον αιφνιδιασμό. Αν δεν αποδώσουμε στην άμυνα έχουμε πρόβλημα. Επιθετικά στηριζόμαστε κυρίως στα μακρινά σουτ και στο μεγάλο ταλέντο του Πελεκάνου.
Στα 3 επίσημα παχνίδια μας έχουμε βάλει: 71, 66 και 68 (75 στην παράταση)
Ενώ έχουμε δεχτεί: 63, 58 και 68 (79 στην παράταση)

Κηφισιά

Η Κηφισιά ιδρύθηκε το 1994 παρακαλώ κ συμμετέχει για 1η φορά στην Α1. Αυτό από τη μία δείχνει ότι αν πιστεύεις κάτι μπορείς να το πετύχεις από την άλλη δείχνει πόσο έχει αποδυναμωθεί το ελληνικό μπάσκετ.
Στο ρόστερ της έχει 2 πρώην κιτρινόμαυρους τον Δημήτρη Τσαλδάρη και τον Νίκο Μπάρλο. Ενώ από τους υπόλοιπους παίχτες αναγνώρισα τον Βασίλιεβιτς.
Στο 1ο της παιχνίδι κέρδισε εκτός έδρας τα Τρίκαλα 64-69 ενώ στο 2ο έχασε εντός έδρας από τον Καοδ 84-95.
Παίζει κυρίως από την περιφέρεια (έχει σουτάρει περισσότερα 3ποντα από εμάς!!) κ στηρίζεται κυρίως στους Αμερικάνους της. Από αυτούς το κουπί στο σκοράρισμα το τραβάει ο Τόνι Κρόκερ ενώ οι άλλοι 2 είναι center. Εκτός από αυτούς κ τους 3 που ανέφερα πιο πάνω θα πρέπει να προσεχθεί επίσης και ο Λιακόπουλος. Αυτά.

Πρόβλεψη

Για να κερδίσουμε πρέπει να παίξουμε σκυλίσια άμυνα. Θέλω να πιστεύω ότι θα το κάνουμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα τους περιορίσουμε κάτω από τους 65 πόντους.
Προβλέπω: Νίκη Άρη
Διαφορά: πάνω από 11 πόντους
Ακριβές σκορ: 74-62
Πρώτος σκόρερ: Βεζένοκφ
Επειδή διαπίστωσα ότι για τον 1ο σκόρερ συμφέρει να διαλέγεις πάντα τον Πελεκάνο προχώρησα στην παρακάτω αλλαγή έτσι ώστε να αξίζει κάποιος να ρισκάρει να ποντάρει σε άλλον παίχτη.

Πως βγαίνει η βαθμολογία

Προσοχή οι κανόνες άλλαξαν λίγο σε σχέση με την 1η και την 2η αγωνιστική.
  1. Για κάθε σωστό αποτέλεσμα (νίκη ή ήττα):  1 βαθμός
  2. Για τη διαφορά πόντων:  από 1 ως 5: 3 βαθμοί, από 6 ως 10 2 βαθμοί, από 11 κ πάνω 3 βαθμοί
  3. Για τον 1ο σκόρερ του Άρη:   1 βαθμός αν ανήκει στο Γκρουπ 1, 3 βαθμοί αν ανήκει στο Γκρουπ 2 και 5 βαθμούς αν ανήκει στο Γκρουπ 3.
    Γκρουπ 1: Πελεκάνος
    Γρουπ 2: Βεζένκοφ, Μποχωρίδης, Αθηναίου, Χαντ, Ασημακόπουλος, Γκίκας
    Γκρουπ 3: Τσακαλέρης, Χαρίσης, Πουλιανίτης, Λαρεντζάκης, Σαρικόπουλος, Μούρτος, Μήτογλου
  4. Για το ακριβές σκορ:  πόντοι Άρη: 5 βαθμοί, πόντοι αντιπάλου 5 βαθμοί, κ τα 2 σωστά 15 βαθμοί.
Για τον 1ο σκόρερ διαλέγετε παίχτη κ όχι γκρουπ. Οι βαθμοί που θα πάρετε σε περίπτωση που βρείτε τον 1ο σκόρερ εξαρτώνται από το γκρουπ που ανήκει. Αντιθέτως με το ποδόσφαιρο βαθμούς για τον 1ο σκόρερ παίρνετε ακόμη κ αν δεν πετύχετε το σωστό αποτέλεσμα.
Δε μπορείτε να προτείνετε αποτελέσματα που αντικρούονται μεταξύ τους. Π.χ. Ήττα του Άρη και στο ακριβές σκορ να κερδίζει ο Άρης. Ή να δώσετε διαφορά 1-5 και στο ακριβές σκορ να είναι μεγαλύτερη η διαφορά. Σε αυτή την περίπτωση θα ακυρώνονται τα σημεία αυτά.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 25 Οκτωβρίου 2013 στις 2:16 μ.μ.

ΝΙΚΗΝ ΤΗΣ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ ΜΕ 73-66

ΠΕΛΕΚΑΝΑΡΟΣ

ΝΓ3

jim είπε... 25 Οκτωβρίου 2013 στις 2:28 μ.μ.

Αυτή την φορά προβλέπω ότι θα κερδίσουμε. Παίζουμε εντός έδρας, έχουμε δουλέψει μέσα στην εβδομάδα, οι παίκτες ήδη έπαιξαν τρία παιχνίδια.

Πάντως, περιμένω ένα ματς με εναλλαγές στο σκορ μέχρι κάποιου σημείου. Αλλά δεν περιμένω να χάσουμε.

Προβλέπω λοιπόν:

Νίκη ΆΡΗ

από 6 ως 10 πόντους διαφορά

με πρώτο σκόρερ τον Πελεκάνο

και τελικό σκορ: 74-67

Vamos_G1 είπε... 25 Οκτωβρίου 2013 στις 5:50 μ.μ.

Πιστεύω το σημερινό ματς θα είναι λίγο πιο ανοιχτό, οπότε θα "δούμε" υψηλότερο σκορ γενικά. Θέλει προσοχή πάντως, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Λέω λοιπόν νίκη Άρη με 6-10 πόντους, σκορ 79-72, ενώ για 1ο σκόρερ είμαι μεταξύ Μποχωρίδη/Πελεκάνου (ιδίως μετά κ την αλλαγή με τα γκρουπ). Παρόλ'αυτά διαλέγω Πελεκάνο, εμπιστευόμενος για μια ακόμα φορά την εμπειρία του.

Ανώνυμος είπε... 25 Οκτωβρίου 2013 στις 6:34 μ.μ.

Νίκη Άρη με 11+ πόντους 73-62.
Χαρίσης πρώτος σκόρερ.

necon

Skolix είπε... 26 Οκτωβρίου 2013 στις 3:44 μ.μ.

Νικη Αρη, 68-62, με Μποχω πρωτο σκορερ

Unknown είπε... 26 Οκτωβρίου 2013 στις 4:26 μ.μ.

στην κατάσταση που είμαστε δεν υπάρχουν εύκολα ματς, αλλά η κηφησιά είναι μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας από πλευράς ταλέντου, προσόντων, εμπειρίας. αν είμαστε σοβαροί δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα απέναντι σε μια ομάδα που το σημαντικότερο που έχει να επιδείξει είναι το ρεκόρ του μενουδάκου!

http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/item/352375-Nea-Kifisia-To-monadiko-istoriko-rekor-toy-Menoydakoy

ωραία μέρα έχει, πάμε να πιούμε καφέ στο γήπεδο!