Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Βέροια - Άρης (Preview)

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και αφού χορτάσαμε μπάλα με την εθνική (λέμε τώρα) , η προσοχή μας στρέφεται ξανά στον Άρη που αντιμετωπίζει την Βέροια. Με 2000+ εισητήρια που πήραμε , το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο με οπαδούς μας.




Βέροια


Οι γηπεδούχοι θα έχουν καινούργιο προπονητή τον Στέφαν Στόικα. Με βάση λοιπόν τα φιλικά , η Βέροια θα παραταχθεί με 4-4-2.

 Μετά από καιρό η Βέροια δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών , εκτός από την απουσία του  Μπάρμπα (κεντρικός αμυντικός).

Ο Μρντάκοβιτς είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται στην ενδεκάδα ενώ πιθανότερος για παρτενέρ του είναι ο Μπεν.
Ένας εκ των Μπαρκάν ή Ντα Κόστα μπορεί να μείνει εκτός ενδεκάδας για να μπεί κάποιος πιο αμυντικογενής παίκτης.

Ο μόνος που κρατάει μέρι στιγμής την Βέροια είναι ο Μρντάκοβιτς , με λίγη βοήθεια από τον Καλτσά. Αυτούς θα πρέπει να προσέξει ο Άρης. Αν καταφέρει να τους περιορίσει , τότε θα έχει μεγάλες πιθανότητες να πάρει το διπλό...




Άρης

Η νίκη στον Πανιώνιο μας έδωσε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα (και ψυχολογική) . Θα είναι μια νίκη χωρίς αντίκρισμα όμως αν δεν κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι.

Χωρίς απουσίες η ομάδα , με τον Κύργια και τον Παπαδόπουλο να επιστρέφουν μετά από τραυματισμό. 2 θέσεις παίζονται στην 11αδα μας. Ο Παπαδόπουλος θα είναι ο ένας από τους δύο αμυντικούς χαφ και δίπλα του θα έχει έναν εκ των Ηρακλή ή Οικονομόπουλο (με τον πρώτο να έχει ένα μικρό προβάδισμα).

Στα εξτρέμ επίσης θέση διεκδικεί και ο Σταυρόπουλος αντί του Ιμπέχ.

*Η Βέροια θα κιτρινίσει για άλλη μια φορά , σαν να παίζουμε στο Βικελίδης θα είναι.



** Όπου παίζει ο θεος δεν θα είναι μοναχός γιατί Άρη μου δεν γίνεται αλλιώς!









0 σχόλια: