Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Μην σταματήσετε εδώ, θέλουμε άλλους 3!

Καλησπέρα σε όλους. Έπειτα από δύο πολύ σημαντικές (και οι πρώτες 2) νίκες στις 2 τελευταίες αγωνιστικές, εκτός έδρας με Πανιώνιο και Βέροια, ήρθε η ώρα η ομάδα να πάρει την πρώτη της νίκη και στο σπίτι της.

Την Κυριακή 15:00 λοιπόν ο ΆΡΗΣ φιλοξενεί τον Πλατανιά και φυσικά μόνο ζητούμενο είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί. Ας δούμε αναλυτικά παρακάτω τα πάντα για το αυριανό ματς και ας κάνουμε και τις προβλέψεις μας.



Μην ξεχνάμε ότι ο ΆΡΗΣ θα παραταχθεί στο γήπεδο χωρίς 2 πολύ σημαντικούς παίκτες, τον Αγκάνθο και τον Πουλίδο, και έναν που έχει παίξει σε πολλά ματς μέχρι τώρα, τον Οικονομόπουλο, εξαιτίας του ανεκδιήγητου διαιτητάκου στη Βέροια, και ίσως και χωρίς τον Τάτο που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όλη τη βδομάδα.

Ο ΆΡΗΣ θα έχει την πίεση του κόσμου, η οποία όμως πρέπει να λειτουργήσει θετικά στους παίκτες, οι οποίοι θα παίρνουν δύναμη από αυτόν. Να μην πανικοβληθούν, να κάνουν το παιχνίδι τους και να παίξουν καλή άμυνα.

Οι γραμμές πρέπει να είναι κοντά, οι αντεπιθέσεις να γίνονται κυρίως από τα πλάγια, ενώ θα ήταν καλό να συνεχιστεί η εκμετάλλευση των στημένων φάσεων που είδαμε στα 2 τελευταία παιχνίδια (Αγκάνθο στη Ν. Σμύρνη, Ουντότζι στη Βέροια).



11αδα

Για την αυριανή 11άδα θα ήθελα να δω 3 ή 4 αλλαγές (ανάλογα με Τάτο):

Γιαννίτσης αντί Πουλίδο: Ο Πουλίδο με την ανέκδοτη δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε... μετά το τέλος του προηγούμενου ματς, δεν θα παίξει. Ο Έλσνερ είναι δεδομένα ο ένας των στόπερ. Για το ταίρι του έχουμε να διαλέξουμε από Κύργια, Καρασαλίδη και Γιαννίτση, και εγώ προσωπικά επιλέγω τον τελευταίο, ώστε να πάρει κι αυτός την πρώτη του ευκαιρία για φέτος.

Μανιάς αντί Οικονομόπουλου: Θα μου πείτε φορ στη θέση χαφ; Μην ξεχνάτε ότι στο προηγούμενο ματς παίξαμε με 4-3-3 και χωρίς κλασικό φορ. Οπότε μετατόπιση Ουντότζι στα πλάγια, Τάτος ή Σουνάς 10άρι, Οικονομό έξω λόγω τιμωρίας, Ηρακλής-Γ. Παπ. κέντρο και κλασικός φορ μπροστά, σε ένα ορθολογικό σχήμα. Ανάμεσα σε Αγγελούδη και Μανιά επιλέγω Μανιά, καθώς τον πιστεύω και πρέπει να του δοθεί κι άλλη ευκαιρία.

Σταυρόπουλος αντί Ίμπε: Στα 2 τελευταία ματς ο Ίμπε δεν ήταν καλός, οπότε θεωρώ ότι πρέπει να επιστρέψει στον πάγκο και να επανέλθει η ταλεντάρα ο Σταυρόπουλος, που έβγαλε μάτια στα πρώτα ματς, στην αρχική 11άδα.

Σουνάς αντί Τάτου: Εφόσον ο Τάτος δεν μπορεί να παίξει ο Σουνάς πρέπει κατά τη γνώμη μου να πάρει τη θέση του. Ο οποίος Σουνάς δεν έχει πάρει ευκαιρίες φέτος και καλό θα ήταν να τον δούμε.

Θα ήθελα να δω την εξής 11άδα:




Η παράδοση

Τα μόνα ματς στα οποία έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες είναι τα περσινά, στα οποία ο Πλατανιάς επικράτησε με 2-0 και 0-2 σε Χανιά και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα...



Συμπέρασμα

Μετά από 2 νίκες, τι καλύτερο από μία 3η; Η ομάδα δεν πρέπει να επηρεαστεί από τις απουσίες, να τα δώσει όλα και να ευχαριστήσει τον κόσμο που δεδομένα θα γεμίσει το γήπεδο. 3 βαθμοί επιπλέον είναι το μοναδικό ζητούμενο από το Κυριακάτικο ματσάκι!



Πρόβλεψη

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Χ
ΣΚΟΡ: 1-1
ΣΚΟΡΕΡ: Έλσνερ

Περιμένουμε τις δικές σας προβλέψεις!

18 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 26 Οκτωβρίου 2013 στις 11:13 π.μ.

συμφωνω σε ολα οσα γραφεις , ειδικα η 11αδα , σαν να διαβασες το μυαλο μου...

Παμε για την 3η νικη μας

σκορ 2-0 , σκορερ Ουντοζι - Μανιας

VardARIS είπε... 26 Οκτωβρίου 2013 στις 12:31 μ.μ.

Νίκη και μόνο νίκη.

1-0 με σκόρερ τον Αγγελούδη.

Ανώνυμος είπε... 26 Οκτωβρίου 2013 στις 3:21 μ.μ.

Eγω θα κατεβαζα διουδη-ψυχογιο-μαργαριτη-ηρακλη-ελσνερ-νταμαρλη-παπαδοπουλο-ουντοτζι-σουνας-αγγελουδης-ιμπεχ η ακομα και σταυρο...

Αλλα παιδια το να αλλαζουν αγγελουδης-μανιας συνεχεια δεν ωφελει..θα προτεινα να βλεπουμε αγγελουδη μεχρι 20-22η αγωνιστικη και κατοπιν (εφοσον ο αγγελουδαρος φυσικα δεν μας δικαιωσει) τοτε να δουμε τον μανια περισσοτερο..

Κωστας

Skolix είπε... 26 Οκτωβρίου 2013 στις 3:43 μ.μ.

Αν δεν υπηρχαν οι απουσιες μερικων εκ των πιο σημαντικων μας παικτων (ειδικα αν λειψει κ ο Τατος), θα ελεγα ασσο. Δυστυχως, τωρα θα προβλεψω ισοπαλια, 1-1, με σκορερ μας τον Αγγελουδη.

Sotos είπε... 27 Οκτωβρίου 2013 στις 2:14 π.μ.

Ibeh με κεραυνό 12,48 μέτρα εκτός περιοχής το 1-0.Αυτογκόλ το 2-0 στο 69:38 και το 2-1 ο Τετέ στο 87 έτσι για να μας πάει λίγο το σκατό στη κάλτσα

Ανώνυμος είπε... 27 Οκτωβρίου 2013 στις 11:56 π.μ.

1-0 οποιος εκ των Αγγελουδη/Μανια μπει αλαλγη..αν μπουν και οι δυο μετρηστε αγγελουδη....

Μανιας

Ανώνυμος είπε... 27 Οκτωβρίου 2013 στις 11:57 π.μ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ..

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:1
ΣΚΟΡ 1-0 ΟΥΝΤΟΤΖΙΣ

ΣΗΦΑΚΗΣ3

Ανώνυμος είπε... 27 Οκτωβρίου 2013 στις 12:02 μ.μ.

1- 2-0 Iμπεχ-Σταυροπουλος

Αγανακτισμενος

Ανώνυμος είπε... 27 Οκτωβρίου 2013 στις 12:02 μ.μ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:1-1
ΣΚΟΡΕΡ:UDOJI
ΥELLOW DRAGON

RedDragon είπε... 27 Οκτωβρίου 2013 στις 1:41 μ.μ.

Το ξέρω πως δεν θα βγει σε καλό αλλά αυτή τη φορά θα είμαι αισιόδοξος!!

Νίκη 2-0!!!!!!!!!!!!
με Ουντόζι και Έλσνερ

Vamos_G1 είπε... 27 Οκτωβρίου 2013 στις 1:52 μ.μ.

Νίκη Άρη με 1-0, γκολ Ουντότζι.

(Όχι πάλι ο 30cent εντεκάδα ρεεεεεεεεε!!!)