Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ήττα από το πουθενά (vid)


Υποσχέθηκα ένα πράγμα στον εαυτό μου φέτος: να μην ασχοληθώ καθόλου με τη διαιτησία. Το ξέρω πως είναι δύσκολο διότι στην Ελλάδα ζούμε αλλά θα προσπαθήσω.

Δεν θα ασχοληθώ επομένως με τον κ. Δαλούκα αλλά μόνο με την ομάδα μας.

Τι έκανε σωστό κ τι έκανε λάθος ώστε τελικά να χάσει από μία ομάδα που τον απείλησε ελάχιστα εώς καθόλου στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 1ο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Δεν καταφέραμε να απειλήσουμε την αντίπαλη άμυνα σε καμία φάση. Βέβαια ούτε απειληθήκαμε κ καθόλου, εκτός από μία φάση που το πλασέ του Σισέ κατέληξε στο δοκάρι. Αυτή ήταν κ η καλύτερη μοναδική ευκαιρία του παναθηναϊκού σε όλο το παιχνίδι!

Στο 2ο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά και πιέσαμε αρκετά. Στην ουσία μέχρι το 80 περίπου το παιχνίδι παιζόταν στην περιοχή του παναθηναϊκού χωρίς όμως να καταφέρνουμε να φτιάξουμε κλασικές ευκαιρίες.

Φτιάξαμε κάνα 2 βέβαια, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Χαβίτο που βγήκε μόνος απέναντι από τον Τζόρβα αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω του. Λογικό ήταν, έτσι που είχε βγει όλη η ομάδα μπροστά να απειληθούμε με κάποιες αντεπιθέσεις χωρίς όμως να κινδυνέψουμε ουσιαστικά.

Οπότε το παιχνίδι έληξε 0-0. Δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εμφάνιση των 2 ομάδων.

Τι; Δεν έληξε 0-0; Πόσο έληξε;

Ρωτήστε καλύτερα τον Δαλούκα γιατί εγώ δεν θα ασχοληθώ μαζί του.

Εμένα με προβληματίζει η επιθετική παρουσία της ομάδας μας. Ενώ αμυντικά πήγαμε πολύ καλά, επιθετικά δεν "τραβάμε". Και αυτό το βλέπω γενικά στην ομάδα. Αν κ βάλαμε αρκετά γκολ στους ευρωπαϊκούς αγώνες δεν με πήθει η επιθετική ανάπτυξη.

Η ομάδα προσέχει να μην δεχτεί γκολ κ τα καταφέρνει αρκετά καλά αλλά στην επίθεση δεν βλέπουμε ούτε κίνηση, ούτε αυτοματισμούς. Δυστυχώς βλέπουμε αρκετές γιόμες. Δεν βλέπουμε ούτε καν προσωπικές ενέργειες, ούτε σουτ έξω από την περιοχή. Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό κ να αλλάξει όσο οι παίχτες γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους. Μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για μία καινούρια ομάδα.

Αυτά για το ματς. Τέλειωσε αυτό πάμε για το επόμενο το οποίο είναι πολύ πολύ πολύ δύσκολο. Την Πέμπτη με την Αθλέτικο Μαδρίτης.

Για το τέλος δείτε τι δήλωσε ο κ. Νιόμπλιας:
Ο Άρης έχει υψηλές βλέψεις κερδίσαμε δίκαια – δικαιότατα. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο είχαμε ευκαιρίες δοκάρι, ενώ ο Άρης είχε δύο τρεις κατεβασιές.
Και αν δεν ήταν πέναλτι θα μας αφαιρεθούν μήπως τρείς βαθμούς; Θα δω την φάση και θα πω αν ήταν πέναλτι η όχι. Γιατί όμως να σταθούμε σ’ αυτή την φάση ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος σήμερα.
Αναρωτιέμαι είδε το ίδιο παιχνίδι με εμάς; Άλλο ματς βλέπαμε εμείς; Ήταν στο γήπεδο; Μάλλον όχι.

Δείτε κ τι δήλωσε ο Λουκάς Βύντρα:

Νομίζω ότι αισθάνθηκα μια επαφή κι έχασα την ισορροπία μου. Θέλω να το δω στην τηλεόραση, γιατί νομίζω πως έχει γίνει μία επαφή με το σώμα.
Νομίζω; Καλά ρε Λουκά νομίζεις; Ήμαρτον...

Υ.Γ. Δεν τρώω τον παπά με τις δηλώσεις του Μαρινάκη. Ο Σκόρδας το είχε πει παλιότερα: Όταν παλεύουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια. Κ τι βουβάλια ε; Όνομα κ πράμα...

Υ.Γ. Την χειρονομία που μας έκανε ο Λέτο φεύγοντας από το γήπεδο την έπιασε καμία κάμερα; Μπα ε;



4 σχόλια:

jim είπε... 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:49 μ.μ.

καλά τα λες red για την επιθετικη αναπτυξη...γι' αυτό φαινεται φαγωθηκε ο κουπερ να παρουμε και αλλον επιθετικο...η αμυνα ειναι δεμενη και βελτιωμενη με αλληλοκαλυψεις...στην επιθεση δεν βλεπω σουτ..γιατί;;;την κουραζουμαι την μπαλα...πασουλα-πασουλα...πρεπει να κανουμε σουτ...και όπως λες πολυ γιόμα...λες και εχουμε καναν Λαμπριακο μπροστα που ειναι 1.94...Αλλα πα΄λι 4-5 φασεις τις βγαλαμε στο 2ο μερος...

Ανώνυμος είπε... 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:32 π.μ.

"Νομίζω ότι αισθάνθηκα μια επαφή κι έχασα την ισορροπία μου."

Αδερφέ Βύντρα από τόσο μακριά επαφή θα ένιωθες σίγουρα μόνο αν σε μάρκαρε ο Τόχα.......

geokampour

VardARIS είπε... 12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:39 μ.μ.

"Κερδίσαμε δίκαια - δικαιότατα"
"Κερδίσαμε δίκαια - δικαιότατα"
"Κερδίσαμε δίκαια - δικαιότατα"

Νιόπλια πες το αρκετές φορές μήπως το πιστέψεις και εσύ ο ίδιος...

Για τον άλλον τον φελό - Λουκά, τι μπορείς να πεις???
"Αισθάνθηκα μια επαφή"...