Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Αθλητικός Τύπος για τη νίκη του Άρη


Δείτε τι έγραψε ο αθλητικός τύπος της Ελλάδας αλλά κ της Ευρώπης για την Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Α νίκη του Άρη επί της Αθλέτικο Μαδρίτης.

Αρχικά στο site της UEFA μας έχει στην αρχική σελίδα της όπως μπορείτε να δείτε στην 1η φωτογραφία.

Εδώ θα υπάρχει μία λίστα με όλα τα online άρθρα που αξίζει να διαβαστούν κ αναφέρονται στην χθεσινή νίκη, όρεξη για διάβασμα να έχετε... :



Να σημειωθεί ότι ο Ρονάλντο Γκιάρο συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 11άδα για το Europa League από την ιστοσελίδα goal.com.

Επίσης χθες στο γήπεδο ήταν κ ο Μοριέντες (ο γνωστός) όχι για να παίξει στον Άρη αλλά ως σχολιαστής της Ισπανικής τηλεόρασης. Δήλωσε έκπληκτος από την φανταστική ατμόσφαιρα του γηπέδου.

Ισπανικός Τύπος

Μarca: «Ο Άρης κατέβασε την Ατλέτικο από τα σύννεφα. Η ομάδα του Φλόρες άρχισε την υπεράσπιση του τίτλου της με ήττα στη Θεσσαλονίκη στην οποία πήγε για να προσφέρει θέαμα, κάτι που πλήρωσε ακριβά. Η ήττα αυτή υποχρεώνει την Ατλέτικο να κερδίσει πάση θυσία τη Λεβερκούζεν την επόμενη εβδομάδα». 

Αs: «Ο Χαβίτο έθαψε την κάτοχο του τίτλου Ατλέτικο. Πρώτη ήττα στη σεζόν για τους «ροχιμπλάνκος» οι οποίοι, αν και είχαν κάποιες ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να σκοράρουν». 

El mundo deportivo: «Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα Β’, ο Χαβίτο, σκόραρε και στέρησε τρεις πολύτιμους βαθμούς από την κάτοχο του τίτλου Ατλέτικο». 

ΕL pais: «Η Ατλέτικο άρχισε την υπεράσπιση του τίτλου της με μία απροσδόκητη ήττα από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Φλόρες δεν έδωσε ποτέ την αίσθηση ότι ήλεγχε την αναμέτρηση και εν τέλει έχασε με ένα γκολ του Ισπανού του Χαβίτο». 

Εl mundo: «Ο Χαβίτο τιμώρησε την Ατλέτικο. Κόντρα στον έμπειρο Εκτορ Ραούλ Κούπερ η ομάδα της Μαδρίτης δεν κατάφερε να σκοράρει και έχασε από την πιο αδύναμη, θεωρητικά, ομάδα του ομίλου. Η ήττα αυτή δημιουργεί αμφιβολίες και για τη μεγάλη μάχη με την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα».

Ελληνικός Τύπος
Κιτρίνισαν οι ελληνικές αθλητικές εφημερίδες. Σήμερα θυμήθηκαν ότι υπάρχει κ η ομάδα που λέγεται ΆΡΗΣ κ μας κάνει περήφανους σε όλη την Ευρώπη. Δε μπορούσαν να κάνουν κ αλλιώς...









10 σχόλια:

VardARIS είπε... 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 3:36 μ.μ.

Ωραίο αφιέρωμα Red (να ευλογήσουμε λίγο και τα γένια μας)...

biologion είπε... 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:13 μ.μ.

Να σαι καλά φίλε που τα συγκέντρωσες κάπου όλα μαζί...μας γλυτώνεις από κόπο!

Ανώνυμος είπε... 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:34 μ.μ.

Paidia ma thn panagia den me endiaferoun katholou ta ellinika prwtoselida aulokolakes - dimosiografiskoi oi opoioi sto epomeno sfaksimo tou Ari tha grapsoune.....diamarturete o Aris gia penalti alla k i Aek exei kapoia parapona enw eixe kai 251 eukairies na katharisei to paixnidi...... ante re grafte tous,oute Eurw na'nai kala to INTERNET.Kalo to ofthalmoloutro alla ws ekei.....


geokampour

jim είπε... 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:39 μ.μ.

Είναι πολύ σημαντικό να μας έχουν πρωτοσέλιδο κορυφαίες εφημερίδες και τηλεοπτικα δικτυα καθώς επίσης και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο γιατί αυτή είναι η καλύτερη και μάλιστα δωρεάν διαφήμιση για την ομάδα μας συνολικά...Και φυσικά, πάνω από όλα, εμείς γουστάρουμε τρελά να βλέπουπε την ομάδα μας να την διαβάζει όλος ο κόσμος..

arianara είπε... 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:48 μ.μ.

και ο αρης κέρδισε και η SportingBet τα έσκασε

Ανώνυμος είπε... 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 7:15 μ.μ.

AN MOY BREIS ENAN POY TA PEIRE APO THN SPORTINGBET EGO THA KANO TOYMPES KAI EIMAI KAI XONTROS,MIA FORA PHGA NA BGALO LEFTA KAI MOY KLEISANE TON LOGARIASMO ME 400 EYRO MESA,OTAN TOYS EIPA OTI THA KANO MHNYSH ME GRAPSANE STA ARX...A TOYS KAI MOY EIPAN OTI APO THN STIGMH POY TO STOIXHMA MESO INTERNET EINAI PARANOMO STHN ELLADA DEN MPORO NA KANO TIPOTA

cummulus είπε... 18 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:02 π.μ.

Ευχαριστούμε φίλε που τα μάζεωες για να τα διαβάσουμε. Σήμερα πήρα και την "Εξέδρα", και μ΄έκανε εντύπωση ο σεβασμός που απέπνεαν τα άρθρα της για τον Αρη, και αυτό δέιχνει ότι αλλάξαμε επίπεδο.

arianara είπε... 21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:18 π.μ.

Καλά δεν παίζει να στο είπαν αυτό.
εμέσα μετά απο 4-5 μέρες τα λεφτά είναι πάντα μέσα στον λογαριασμό μου
δοκιμασε το live chat, δεν παίζει να μην στα δώσουν