Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

CUPER !!!

Τι είδαμε λοιπόν στο χτεσινό ψυχοβγαλτικό   παιχνίδι του Άρη ?

Μαύρα τα σύννεφα η μήπως πολύ νωρίς για συμπεράσματα ?








Αυτό είναι το 4-4-2 του Κουπερ θέλει παιχταράδες,  δυστυχώς  για τον Άρη χτες μας έλειψε το σουτ και η πάσα του καλού Ναφτι, θέλει καλούς παίκτες στο  κέντρο να μην είναι μόνο αμυντικοί να είναι και δημιουργικοί και επιθετικοί.

Πρέπει επίσης ο Χαβιτο να είναι ποιο ομαδικός και ποιο προσεκτικός, χρειάζεται  επιτέλους  αριστερό μέσο ο Μενδρινος είναι καλός αλλά όχι αριστερός.

Ο Μισελ πλέον είναι ο αδύναμος κρίκος της άμυνας ότι ευκαιρία έκανε  ο αντίπαλος προερχόταν από την πλευρά του Μισελ! (ρε μπας και το κάνει επίτηδες ο Κουπερ ?)

Ο Κοκε πιστεύω ότι πρέπει να γίνει πιο επιθετικός τον χρειάζεται  η ομάδα αν και νομίζω ότι πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος να τροφοδοτεί τους επιθετικούς καλύτερα από τον κοκε !

Όσο για τον Κουπερ η δουλειά του αρχίζει σιγά σιγά και φαίνεται, δηλαδή ξεχάστε το φουλ επιθετικό 
ποδόσφαιρο, πρωτίστως το είπε και ο ίδιος τον ενδιαφέρει το μηδέν (0) στην άμυνα χωρίς όμως να παίζει παθητικά και με σκοπιμότητα.

Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα και ομαδικότητα και αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι μέχρι το τελευταίο λεπτό παλεύεις τον αγώνα και αυτό θεωρείτε δεδομένο!   

Βέβαια  δεν κατάλαβα ποτέ την χρησιμοποίησή του Αραβιδη στον αγώνα με τον Πανιώνιο?
Αναρωτιέμαι  ακόμη  και σήμερα μήπως  παιχνίδια με ομάδες όπως ο Εργοτελης πρέπει να είμαστε  πιο επιθετικοί ειδικά μέσα στην έδρα μας .

Κακά τα ψέματα θέλουμε πολύ δουλεία για να πετύχουμε περισσότερα  από όσα έχουμε κάνει και να βελτιώσουμε και την εικόνα μας που μας σκάει στο γήπεδο.........

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:23 μ.μ.

Είσαι εντελώς αντιφατικός και τραγικά ανορθόγραφος.Να γράφεις στο Word για να σου βγάζει τα λάθη!!!!Τώρα βέβαια για τις 100 αντιφάσεις που περιλαμβάνονται μέσα σε 10 σειρές δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι...

Ανώνυμος είπε... 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:36 μ.μ.

esy dhladh eisai eyxaristhmenos me thn omada kai ta 2 orthografhka lathoi se peiraksan!!! kala kano kai grafo greeklish.
mpike to goal sto 90feyga kai olla kala an den empaine tora tha krazate oloi.poy na pame mprosta?

Ανώνυμος είπε... 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:44 μ.μ.

esy tora re file ti mpikes na mas peis;oti to palikari einai anorthografo kai antifatiko;;;;mareseis..........exeis apopsh


beri

Ανώνυμος είπε... 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:14 μ.μ.

Ορισμένοι ή γεννηθήκανε μίζεροι ή δεν βλέπουν την διαφορά στο παιχνίδι και τον αέρα του Άρη τί θελουνε δηλαδή; να πάρουμε πρωτάθλημα ή να χαθεί η μπάλα στο γήπεδο;;;!! -για όσους δεν το ξέρουνε ο Κούπερ ημερολογιακά δεν έκλεισε ακόμα χρόνο στον ΑΡΗ, τα καλύτερα έρχονται! -
.....Ρε Jik πολοι ανορθωγραφως ισε ρε πεδί μου πρώσεχαι λιγακη!!!

geokampour

Ανώνυμος είπε... 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:26 μ.μ.

κ κάτι ακόμα ....... να μιρλιάζεις με άλλους προπονητές πάει στον διάολο αλλά να έχεις τον Κούπερ στον πάγκο που 1)σε πηγαίνει τελικό κυπέλλου χωρίς δικό του ρόστερ στα playoff 2)τερματίζεις 3ος ενώ θα μπορούσες κ 2ος αν μερικά απο τα πουστόπαιδα της εντεκάδας μας ήτανε πιο σοβαροί μέσα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ ,3)στην Ευρώπη σε βάζει στους Ομίλους πάνω απο την Γιαγκελόνια και την Αούστρια, όχι οτι πέρασε πάνω απο ομαδάρες αλλά κ η ομάδα του Άρη ήτανε ανέτοιμη, περάσαμε χάρη τις στρατηγικές του στην εμπειρία του κ στην σωστή χρήση του ΥΛΙΚΟΥ 4)στην Καβάλα με rotation σου παίρνει διπλό, είσαι άτυχος με Πανιώνιο 5)εν τω μεταξύ έχεις τραβήξει κ ενα μανίκι με τεράστια εμφάνιση Κ ΟΧΙ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟ με την Ατλέτικο
Κ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ..........ΑΣ Κ ΜΙΖΕΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ Κ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!

geokampour

RedDragon είπε... 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:36 μ.μ.

Πάντως τον Μίσελ τον αδικείς. Μπορεί όπως λες αμυντικά να μην ήταν καλός αλλά είχε αντίπαλο τον Λεάλ που είναι μεγάλη παιχτούρα.

Άσε που επιθετικά ότι καλό έγινε ήταν από την πλευρά του μαζί με τον Κάλβο. Μόνο αυτός έβγαλε σωστές σέντρες. Μέχρι κ η τελευταία σέντρα του γκολ δική του ήταν.

Καλά πολλοί διανοούμενοι μαζευτήκαμε εδώ μέσα κ μας ενοχλούν τα ορθογραφικά λάθη των άλλων...

O_BETATZIS είπε... 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:12 μ.μ.

Για τα ορθογραφικά απευθυνθείτε στον TDM τον κουλτουριΑΡΗ. Μάλλον κουλτουριΠΑΟΚ (γιατί παρεξηγιέται). Αλλιώς σε μένα με τα διδακτορικά.

VardARIS είπε... 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:55 μ.μ.

Έχεις δίκιο σε αρκετά από αυτά που αναφέρεις. Δυστυχώς όμως για να βρεις χαφ που και θα κάνουν παιχνίδι και θα κόβουν και θα τρέχουν χλμ είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να πληρώσεις πολλά χρήματα. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί Τσάβι και πολλοί Μπουσκέτς...

Τον Μισέλ φίλε jik πραγματικά τον αδικείς. Μπορεί να φάνηκε ότι είχε αδυναμίες με αντίπαλο τον Λεάλ, αλλά όπως λέει και ο Red, o Λεάλ είναι πραγματικά πολύ καλός παίκτης, συν το γεγονός ότι δεν έπαιρνε καθόλου βοήθειες από τον Μενδρινό. Το παλικαράκι, ανέβαινε όλη την πτέρυγα, έβγαλε καλές σέντρες, και αν μη τι άλλο είναι πολύ πιο φορμαρισμένος πλέον από Νέτο και Βαγκέλη.

jik είπε... 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:54 π.μ.

παίδες ευχαριστώ για την συμπαράστασή τα ορθογραφικά όσο μπορώ θα τα βελτιώσω αλλά δεν θα τρελαθώ κιόλας δεν είμαι και αρθογραφος αυτά ξέρω αυτά κάνω και ότι καλύτερο μπορώ θα το προσπαθήσω .
geokampour
σε ένα άλλο post είχα γράψει ότι μαθαίνουμε από τον κουπερ και τον στηρίζω αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχω απορίες η ότι όλα είναι σίγουρο πως θα πάνε καλά ότι γράφω είναι μια (κριτική)όσο μπορώ να κρίνω εγώ τον κουπερ για να συζητάμε καλοπροαίρετα μεταξύ μας .
τον Μισελ ρε παίδες επιθετικά δεν τον έκρινα ναι έχει καλή παρουσία αλλά και αμυντικά δεν είναι καλά δεν θέλω να τον αδικήσω ότι βλέπω λέω

Ανώνυμος είπε... 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 4:22 μ.μ.

jik den anaferomouna se sena alla ston anwnumo apo katw pou leei pou na pame mprosta?Kala kaneis k sxoliazeis k ton Kouper, ton thaumazw k egw alla einai anthrwpos k kanei k la8h.Kala kaneis k ta analueis.....

geokampour

Ανώνυμος είπε... 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 7:49 μ.μ.

Το να κάνει κάποιος που απλά σχολιάζει τόσο σοβαρά ορθογραφικά λάθη είναι απλά ενοχλητικό.Το να κάνει όμως τέτοια λάθη κάποιος που "αρθογραφεί" είναι απαράδεκτο και τραγικό.Σαν την εμφάνιση με τον Εργοτέλη.