Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Everton - Manchester vs Aris - pao !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είχα την τύχη να δω τον αγώνα μεταξύ της  Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-3 πριν πάω στο γήπεδο να δω την Αρειανάρα, σήμερα μετά το τέλος και τον δυο αγώνων υπάρχει ένα μεγάλο σχολείο πρώτον για τον Νιόμπλια και τους βάζελους και μετά για τον Άρη .





Τι είδαμε λοιπόν στον Αγγλικό αγώνα? Είδαμε την μεγάλη ομάδα (Μάντσεστερ) να παίζει μπάλα, να πιέζει, να χάνει ευκαιρίες, να διεκδικεί την νίκη όπως αυτή ξέρει τόσο καιρό τώρα, και αυτό είναι που την κάνει μεγάλη ότι έχει την ικανότητα αλλά και την σωστή νοοτροπία να παίζει για την νίκη σε οποιαδήποτε έδρα. Δυστυχώς όμως η Εβερτον ανοίγει το σκορ πρώτη !!!!!! 
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, τα πάντα μπορούν να γίνουν, η συνέχεια όμως για την (μικρή) Έβερτον ήτανε εφιαλτική: έφαγε τρία (3) γκολ, πείσμωσαν οι κόκκινοι και έγινε η ανατροπή.

Ποτέ όμως μην λες ποτέ και από το εβδομηκοστό λεπτό η Μάντσεστερ έκανε άμυνα στηριζόμενη στο 1-3. Λάθος, τιμωρήθηκε μέσα σε δυο λεπτά. 

Λίγο πριν το τέλος η Εβερτον σκυλιασε και βγήκε μπροστά να διεκδικήσει ό,τι μπορούσε και τα κατάφερε το 3-3 είναι γεγονός!




Στο Άρης - παο είδαμε όλοι τι έγινε, ο παο δεν διεκδίκησε ποτέ τον αγώνα προτίμησε να καταστρέψει το παιχνίδι του Άρη και να παίξει άμυνα για να μην φάει γκολ. Ο Δ@ΛοΥΚΑΣ φρόντισε να βάλει γκολ και όλα τα άλλα τα άφησε στον (Καραγκιοζάκο) Νιόμπλια.

Είναι κρίμα πάντως να σπαταλάς τόσα εκατομμύρια για να παίζεις με αυτόν τον τρόπο. Είσαι για γέλια!!

Είναι κρίμα να θεωρείς ότι έπαιξες καλύτερα όταν το μόνο καλύτερο που είχες απέναντι στον Αρη ήταν οι μονάδες των ποδοσφαιριστών!!!

Είναι κρίμα πάντως να χρειάζεσαι την διαιτησία για να κερδίσεις τον Αρη γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις τον τρόπο να διεκδικήσεις την νίκη, δεν είσαι προπονητής, είσαι ένα πιόνι των Πατέρα-Βγενοπουλου και σία... που δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο αλλά μόνο το χρήμα και το ξέπλυμα αυτού...

Όσο για τον Άρη θα είναι σκληρό και άδικο να πω πως έπρεπε να σημειώσει ένα γκολ, αλλά και για μας η αλήθεια της Έβερτον είναι σκληρή, η οποία (Έβερτον) όμως στον αγώνα που έδωσε, τον διαιτητή τον ξέχασαν δεν ασχολήθηκαν ποτέ! Σε αντίθεση με τον Άρη που δεν θέλει να τον βλέπει... 

Συνεχίζουμε όμως η ζωή είναι Κίτρινη και οφείλουμε το χρώμα αυτό ποτέ να μην ξεθωριάσει...

0 σχόλια: