Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Ρόστερ για το δεύτερο μισό πρωταθλήματος 2018/2019

Μετά και τη μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, αλλά και τις 2 αποδεσμεύσεις πλέον το ρόστερ για το δεύτερο μισο του πρωταθλήματος θα έχει ως εξής:
Τερματοφύλακες: 
Julian Cuesta, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Καντιμοίρης.
Κεντρικοί Αμυντικοί: 
Γιώργος Δεληζήσης, Fran Velez, Hugo Souza, Lindsey Rose. 
Αριστερό-Δεξί μπακ:
Mihaly Corhut, Γιώργος Βαλεριάνος, Μανώλης Τζανακάκης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης. 
Αμυντικά Χαφ:
Migjen Basha, Μανώλης Σιώπης, Javier Matilla, Λευτέρης Ιντζόγλου, Δημήτρης Ανάκογλου. 
Επιθετικά Χαφ:
Martin Tonso, Nicolas Martinez, Μπάμπης Παυλίδης. 
Εξτρέμ:
Mateo Garcia, Daniel Larson, Nicolas Diguiny, Γιάννης Φετφατζίδης, Bruno Gama
Επιθετικοί:
Hamza Younes, Δημήτρης Διαμαντόπουλος. 

Στο ρόστερ επίσης υπάρχουν και οι παρακάτω:
Κυριάκος Σαββίδης, Χαράλαμπος Σταμπουλίδης, Πέτρος Μπαγκαλιάνης, Παρασκευάς Καλλίδης, Πέτρος Μπακούτσης, Ανδρέας Σταματής. 

Σα να μας άκουσε η διοίκηση τελικά απομάκρυνε τους Alex Menendez και Pedro Vitor. Το ίδιο πάντως θα έπρεπε να πράξει και με μερικούς ακόμη που δε λογίζονται ούτε καν ως αναπληρωματικοί, όταν υπάρχουν απουσίες...
Πάντως σε γενικές γραμμές η διοίκηση το πήγε καλά με τις μεταγραφές/αποδεσμεύσεις. Το ιδανικό θα ήταν να έρχονταν και οι Σουηδοί (επιθετικός-δεξί μπακ), αλλά καλό θα είναι να κρατήσει τα κονέ και να το δούμε για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. 

Στους δύο που ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην ομάδα όταν έφυγαν (Ναζλίδης-Μαβράι), προστέθηκε και ο Colazo που με google translate έγραψε στα ελληνικά: 
Ήταν χρόνος να πει αντίο στον Άρη, μια λέσχη όπου ο Νίκος δεν είχε πολλά παιχνίδια και δεν έδειξε το παιχνίδι του. Όπως πάντα το καλύτερο της λέσχης ήταν οι οπαδοί του και η άνευ όρων υποστήριξή του. Θα ήθελα πολύ να σας δω με κίτρινο και μαύρο χρώμα. Αντίο Άρη!

2 σχόλια:

Unknown είπε... 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 6:06 μ.μ.

Τον Κυριάκο Σαββίδη δεν έγραψες Γιάννη. Γενικά καλα πήγε η διοίκηση αλλα με προβληματιζει πολύ το θέμα του φορ, ουσιαστικά στηρίζουμε τα πάντα στους μεσοεπιθετικους μας. Ο φετφα πάντα μ αρεζε και μακάρι να παίξει όπως μπορεί. Μόνο νίκη την Κυριακή για να έχει αντίκρυσμα το προχθεσινο διπλό.

VardARIS είπε... 3 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:26 μ.μ.

Ναι έχεις δίκιο για τον Σαββίδη, τον ξέχασα. Πάντως έμεινε εκτός 18άδας σήμερα, μέσα ήταν ο Ιντζόγλου, ως 4ο χαφ (Μπάσα-Σιώπης-Ματίγια-Ιντζόγλου)