Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Διαγωνισμός: ποιος θα δείξει περισσότερο μπαοκτζηδιλίκι;

Οι επαγγελματίες οπαδοί - "δημοσιογράφοι" του συμπολίτη έχουν πλέον βγάλει τις μάσκες. Ευτυχώς για εμάς, σταμάτησαν να κάνουν εκπομπές που υποτίθεται πως ήταν αντικειμενικές και μοίραζαν τον χρόνο των εκπομπών τους στο 33-33-33. Πλέον δε φοβούνται να στηρίξουν ανοιχτά την ομάδα τους, συμμετέχοντας και σε έναν διαγωνισμό για το ποιος θα επιδείξει περισσότερο μπαοκτζηδιλίκι. Βλέπεις πλέον πως εκτός του πάοκ φμ, υπάρχει και τηλεοπτικός σταθμός, οπότε ποιος δε θα ήθελε ένα έξτρα μεροκάματο από τον Ρώσσο γεμιστάνα; 

Στο πλαίσιο αυτού του άτυπου διαγωνισμού για το ποιος θα εμφανιστεί πιο μπαοκτζής, αυτή την εβδομάδα είχαμε ως συμμετέχοντες τους Κώστα Βασιλόπουλο και Αντώνη Μαυρέα. 
1ος συμμετέχοντας: Κώστας Βασιλόπουλος
Ο Κώστας Βασιλόπουλος έβρισε δημόσια τον Ντίνο Κούη με post του σε λογαριασμό του στα social media. Βέβαια φρόντισε να κατεβάσει την ανάρτηση εντός λίγων ωρών, ώστε να μην κινδυνεύσει και με καμία μήνυση. Πάντως, τη δουλειά του την έκανε. Αυτοί που έπρεπε να δουν το σχόλιό του, το είδαν, βλ. μπαμπάς, οπότε πήρε τους πόντους του.

Και όλα αυτά γιατί; Γιατί ο Ντίνος Κούης σε μια συνέντευξη που έδωσε στο documentonews.gr μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας του ΆΡΗ, και στο τέλος της συνέντευξης ρωτήθηκε:
Πώς αντιμετωπίζουν οι Αρειανοί το γεγονός ότι ο πάοκ σπάει την κυριαρχία του ΠΟΚ και φέρνει τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη;
Με στεναχώρια. Στο ποδόσφαιρό μας, όποιος έχει χρήματα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Και αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει. 

2ος συμμετέχοντας: Αντώνης Μαυρέας
Από την άλλη έχουμε τον Αντώνη Μαυρέα, που και αυτός βάζει υποψηφιότητα για την Κυριακάτικη εκπομπή του Open:

Ο πάοκ αδικείται από την ισοπαλία. Δε νομίζω ότι ο Άρης μπορεί να ζητά κάτι παραπάνω από αυτό που πήρε. Δέχομαι ότι ο Άρης ήταν καλά στημένος, άλλο αυτό, άλλο όμως ότι ο Άρης αδικείται από κάτι. Στο β΄μέρος ο Άρης δεν κατέβηκε από τη σέντρα. Το εκνευριστικό για μένα είναι ότι ο Άρης δεν μπήκε στο ματς για να παίξει ποδόσφαιρο. Ήταν συνεχώς κάτω, διαμαρτυρίες, με σκοπό να μην επιτρέψει στον πάοκ να βρει ρυθμό. 
...
Ο Απόλλων Σμύρνης που είναι τελευταίος μπήκε να παίξει ποδόσφαιρο. Αντιλαμβάνομαι πως έπρεπε κάτι να αντιπαραβάλλει στον πάοκ και το σέβομαι αυτό. 

Για τους πανηγυρισμούς των παικτών του Άρη στο τέλος:
Αυτά τα πανηγύρια δείχνουν ότι ο Άρης είχε τρομερό κόμπλεξ και είναι μικρή ομάδα. Ήρθε μια ισοπαλία στην Τούμπα και πανηγυρίζουν λες και πήραν το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το κόμπλεξ επειδή πήραν μια ισοπαλία. Όλα αυτά τα πράγματα δείχνουν κόμπλεξ. 

Η στήλη μας προσωπικά θεωρεί πως ο Βασιλόπουλος αξίζει επάξια μια θέση στο Open, καθώς απέδειξε επάξια πως είναι παοκτζής: δηλαδή ένας δειλός, που ανέβασε ένα υβριστικό post για μια σημαία του Άρη και εντός λίγων ωρών την κατέβασε. Επίσης σε σχετική "επίσκεψη" αντιπροσωπείας φιλάθλων του Άρη, ο σταθμός στον οποίο εργάζεται φρόντισε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, ζητώντας συγγνώμη κλπ. 

Βέβαια και ο Μαυρέας αξίζει μια θέση, αφού οι δηλώσεις του χαρακτηρίζουν το μέσο νοητικό επίπεδο ενός παοκτζή. Απλά αν το Open προσλάβει τον Μαυρέα, μετά θα πρέπει να προσλάβει και ένα σωρό άλλους, βλέπε Τουρσουνίδη, Ασλανίδη κλπ... Οπότε ο επόμενος να γνωρίζει πως ο πήχης έχει ανεβεί πολύ, πρέπει να αποδείξετε έμπρακτα το πόσο ασπρόμαυροι νιώθετε!

0 σχόλια: