Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Καθηγητές της προπαγάνδας


Οι γείτονες-καθηγητές της προπαγάνδας ξαναχτυπούν! Λίγες μέρες πριν τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής, οι συμπολίτες επιδίδονται σε έναν πόλεμο εντυπώσεων, δηλώσεων και παραλογισμού. Ο σκοπός; Να περάσουν το μήνυμα ότι ο ΠΑΟΚ βλέπει το παιχνίδι όπως όλα τα άλλα.




Βλέπει κανείς λοιπόν τις δηλώσεις τους να είναι εκτός τόπου και χρόνου, ακολουθώντας πιστά την επικοινωνιακή γραμμή των δίπλα « δεν ασχολούμαστε με τον Άρη». Και πώς να μην την ακολουθούν όταν όλοι οι οπαδοί τους ξημεροβραδιάζονται στα σάιτ και τις σελίδες του Άρη (!!!), γράφοντας το μακρύ και το κοντό τους που μοιάζει κάπως έτσι:

«O μΠΑΟΚ αυτό, ο μΠάΟκ εκείνο, ο μΠάΟκ νταμπλούχος, τον έκλεψαν, Αεχ, χάρτινοι, σκουλήκια, ασανσερ....ΟΥΓΚ!»



Σε κάνουν να αναρωτιέσαι κάποιες ώρες μήπως δεν υπάρχουν ασπρόμαυρα σάιτ ενημέρωσης… Ίσως να είναι αυτός ο λόγος. Για ποιόν άλλο λόγο να ασχολούνται μαζί μας; Αφού είναι «υπεράνω» και κοιτάνε κάθε παιχνίδι όπως και το προηγούμενο.

Μιλάνε λέει για το sold out που πλησιάζει και λένε ότι άργησε να γίνει. Εμείς λέει τα πουλούσαμε σε ώρες… Θέτουν θέμα οπαδικό. Ποιοι; Αυτοί που δεν έκανα sold out ούτε στους τελικούς κυπέλλου ! Αυτοί που στην Πορτογαλία φέτος είχαν πέταλο 20 άτομα, ενώ ο «ανύπαρκτος» Άρης είχε 8000 στον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα στο Μάντσεστερ! 



Πρόκειται για θύματα της ίδιας της γκεμπελικής προπαγάνδας τους.



Βλέπεις δηλώσεις κοντού, μουσάτου, αριστερού μπακ (;) και μιλάει για τα απωθημένα τους από το παιχνίδι με τον Σπάθα διαιτητή (!!!), για άδικες αποβολές, ανύπαρκτα φάουλ, πριγκίπισσες και δράκους. Βλέπεις μετά ψηλό, κοτσιδάτο, γεροδεμένο επιθετικό (Παπάζογλου εσύ;) να λέει ότι για τον Άρη είναι το παιχνίδι της χρονιάς (!!!) ενώ για τους «δεν ασχολούμαστε» είναι παιχνίδι της σειράς.

Αυτό άλλωστε φαίνεται και από το γεγονός ότι συνέχεια τον…Άρη πιάνουν στο στόμα τους, όπου πατάνε και όπου βρίσκονται.

Και πολύ ασχοληθήκαμε μαζί τους... Από αύριο θα μιλήσουμε για το αγωνιστικό κομμάτι!

0 σχόλια: