Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Ο Δημήτρης Ανάκογλου στον ΆΡΗ

Καλησπέρα σε όλους. Την 8η μεταγραφή του πραγματοποίησε ο ποδοσφαιρικός ΆΡΗΣ, με τον 25χρονο Σερραίο χαφ Δημήτρη Ανάκογλου να υπογράφει συμβόλαιο 2 χρόνων συνεργασίας με την αγαπημένη μας ομάδα.

Ο Ανάκογλου ακουγόταν εδώ και εβδομάδες και η όλη ιστορία είχε αίσιο τέλος. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά το προφίλ του νέου αποκτήματος του ΆΡΗ.

Το who is who
Ο Δημήτρης Ανάκογλου γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 1991 στις Σέρρες. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε με τον Πανσερραϊκό το 2008. Στας Σέρρας αγωνίστηκε για 4,5 σεζόν, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις από το ταλέντο του, αγωνιζόμενος 2 χρόνια στη Σούπερ Λιγκ και 3 στη Φούτμπολ Λιγκ (1-1-1-2). Συνολικά με τον Πανσερραϊκό κατέγραψε 98 συμμετοχές, 5 γκολ και 8 ασίστ.

Το 2013 πήρε τη μεταγραφή στην Άεκ, η οποία μόλις είχε υποβιβαστεί στη Γ' εθνική. Ήταν από τους λίγους παίκτες που έμειναν από τη χρονιά του υποβιβασμού μέχρι την επιστροφή στην Α' εθνική, έχοντας σημαντικό μερίδιο στις 2 συνεχόμενες ανόδους. Συνολικά με τα χανούμια, σε 3 χρόνια, αγωνίστηκε σε 71 παιχνίδια και σκόραρε σκόραρε 14 γκολ.

Το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στη Βέροια, ως δανεικός από την Άεκ. Από τη στιγμή που τέθηκε στη διάθεση της Βέροιας, δεν έχασε ούτε ένα από τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν στο πρωτάθλημα, έχοντας 10 συμμετοχές και 2 γκολ.

Έχει αγωνιστεί με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ελλάδας Κ19 (3 συμμ.) και Κ21 (10 συμμ., 5 γκολ).






Τρόπος παιχνιδιού

Ο Ανάκογλου έιναι ο ορισμός αυτό που λέμε 8αρο10άρι. Δημιουργικός χαφ, με πολύ καλή τεχνική και αντίληψη του παιχνιδιού, σίγουρα χρειάζεται δίπλα του (αν παίζει 8) ένα τρεχαντήρι καθώς δεν επικεντρώνεται στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ωστόσο μπορεί να προσφέρει πολλά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, είτε σε ανοιχτή είτε σε κλειστή άμυνα.



Γνώμη μου

Μία ακόμα πολύ καλή μεταγραφή για την ομάδα. Ο Ανάκογλου θα δώσει πολύ σημαντικές λύσεις και προσδίδει ακόμα μεγαλύτερο βάθος στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Επίσης είναι πολύ καλό το ότι από παντού λένε ότι είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Σκληρή δουλειά λοιπόν και όλοι κρίνονται στο γήπεδο. Καλώς ήρθες Δημήτρη!

0 σχόλια: