Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Τι είχες Γίαννη, τι είχα πάντα...

Η επενδυτολογία στον Άρη δεν είναι κάτι το καινούργιο. Το αντίθετο μάλιστα , είναι κάτι σταθερό και διαχρονικό. Ακόμα και τα διαστήματα που οι "υποψήφιοι επενδυτές" ενδιαφέρονται και ασχολούνται με τον Άρη , είναι ακριβώς τα ίδια ! Μαντέψτε : οι γιορτές των Χριστουγέννων και το Πάσχα ! Τυχαίο ? Δεν νομίζω !





Μετά από τους Ισπανούς , τον Κάλας , τους Άραβες , τους Κινέζους , τους Μογγόλους , τους Αμερικάνους και τους Ινδούς , άλλος ένας "επενδυτής" που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του φαίνεται να ενδιαφέρεται να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα , μέσω γνωστού αποτυχημένου δικηγόρου....

Και το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται...

Το έχουμε συνηθίσει πλέον να γυροφέρνουν τον σύλλογο κάθε λογής αρπαχτικά , μπατήρηδες , περιπτεράδες και οδοντίατροι που για να δώσουν νόημα στην μίζερη ζωή τους αποφάσισαν να παίξουν με την τύχη του συλλόγου , με τα νεύρα ενός ολόκληρου λαού ! Αυτό δυστυχώς δεν πρόκειται να αλλάξει , τουλάχιστον όχι για αρκετό καιρό ακόμα.

Αυτό που μπορεί να αλλάξει όμως , είναι να μην τους δίνουμε βήμα να μιλήσουν , να μην ασχολούμαστε μαζί τους , να μην βλέπουμε προβλήματα/φαντάσματα/επενδυτές/δράκους εκεί που δεν υπάρχουν ! DONT FEED THE TROLLS , πως να το πούμε πιο απλά ?

Σταματήστε να δίνεται το δικαίωμα στον κάθε πικραμένο καραγκιόζη να παίζει με τα νεύρα και την νοημοσύνη μας ! 


Έχουμε και λέμε : 

Υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον για τον Άρη ? 

Τότε θέλουμε μια σωστή πρόταση , που θα την κάνει ο ΆΜΕΣΟΣ αντιπρόσωπος του ενδιαφερόμενου. Καθαρά και σταράτα !

Δηλαδή να πάει στον Ερασιτέχνη και να πει "Είμαι ο τάδε , έχω αυτή την επιχείρηση ,  έχω εγγυητική τράπεζας για ένα Χ ποσό και αύριο κιόλας το βάζω στο ταμείο"

Εννοείται πως θα πρέπει να ελεγχθεί ο ενδιαφερόμενος , για του λόγου το αληθές , για το μέγεθος της περιουσίας του , με τι ασχολείται , αν όντως υπάρχουν αυτά που υποστηρίζει και φυσικά το... ιστορικό του για να καταλάβουμε με ποιον και τι έχουμε να κάνουμε ! 

Πράγματα που θα γίνονταν από κάθε εταιρεία/σύλλογο που σέβεται τον εαυτό της! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον ΆΡΗ !

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΦΡΑΓΚΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ !


** Σε παλαιότερα άρθρα είχαμε αναφερθεί τόσο στους Ισπανούς όσο και στον οδηγό για να γίνεις πρόεδρος!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:58 μ.μ.

Καλός ο Γαλανός φίλε Γιώργο αλλά έχει ταβάνι...Άντε να πας σουπερλίγκα και να βγαίνεις 10ος...Χρειάζεσαι επενδυτή!..

Αυτος ο Καλας με τους συμπαικτες του φαινεται να ειναι ιδναικη περιπτωση αν και βεβαια ερχεται το ερωτημα πως γντ να εχει τετοιο λεφτα αδερφο ο καλαιτζιδης...μας τον εκρυβε; (βασικα μηπως ξερει κανεις αν ειναι ετεροθαλης αδερφος του;)

Giorgos T. είπε... 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:37 μ.μ.

ναι ο γαλανος εχει ταβανι και το ξερουμε.

ειναι ομως ο μονος μεχρι στιγμης που βγαινει και μιλαει και ο μονος που ενδιαφερθηκε οταν βρισκομασταν σε δυσκολη θεση ! Βγηκε μονος του και ειπε οτι δεν ειναι κροισος αλλα αναλαμβανει!

οχι σαν κατι αλλους που πανε ανωνυμα και με τα γνωστα κολπα...

για αυτα τα παραπανω προτιμω (για φετος τουλαχιστον) τον γαλανο απο τους υπολοιπους. Αλλωστε του χρονου που θα ξαναγινουμε ΠΑΕ πολλοι θα ενδιαφερθουν να αναλαβουν μολις "μυρισουν" το μελι

Giorgos T. είπε... 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:38 μ.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.