Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Μετράμε μέρες...

Ο Ερασιτέχνης Άρης έχει να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση . Μια απόφαση που μπορεί να καθορίσει την ίδια την  ύπαρξη της ομάδας μας στο μέλλον. Την ύπαρξη του Άρη !

Οι επιλογές είναι (δυστυχώς) μετρημένες και καμία δεν πείθει εκ πρώτης όψεως....







Από την μία πλευρά είναι οι Ισπανοί που έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση . Μια περίπτωση που προβληματίζει λόγο της...αποτυχίας τους να επενδύσουν στην Λάρισα πριν λίγο καιρό. Επίσης δεν έχουμε κανένα δείγμα για τα οικονομικά τους και σε τι κατάσταση βρίσκονται. Οι πληροφορίες που έχουμε για αυτούς είναι ελάχιστες...


Από την άλλη είναι ένα όνομα που ακούγεται εδώ και καιρό , ο Κάλας. Συγγενείς με τον πρώην προπονητή μας , δραστηριοποιείται στις ΉΠΑ και θέλει να αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος από την νέα χρονιά , χωρίς όμως να αναφέρει συγκεκριμένο ποσό.
Και στην δικιά του περίπτωση δεν διαθέτουμε αρκετές πληροφορίες , πέρα από όσα άφησε να εννοηθούν ο Καλάιτζίδης... Και φυσικά αυτό από μόνο του δεν αρκεί !

Με λίγα λόγια , μετά την αποχώρηση του Γαλανού , οι επιλογές που έχουμε να κάνουμε δεν είναι και οι καλύτερες. Χρόνος ΔΕΝ υπάρχει , οι παίκτες είναι απλήρωτοι , οι (απαραίτητες) μεταγραφές έχουν παγώσει , το σαίτ της ομάδας δεν υπάρχει για ένα ευτελές ποσό που δεν δώθηκε και γενικά η όλη εικόνα δείχνει...διάλυση !

Μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες θα ξεκαθαρίσει , λογικά , η κατάσταση...

**Με την εκκαθάριση τι θα γίνει ?? Εδώ και 6 μήνες περιμένουμε και ακόμα τίποτα...

0 σχόλια: