Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος - ΆΡΗΣ 0-2 Μπορούσε κι άλλα

Καλησπέρα σε όλους. Άλλη μία νίκη για τον ΆΡΗ με τον Βραζιλιάνο Πάουλο Κάμπος στην τεχνική ηγεσία, αφού επικράτησε στο ''Ανθή Καραγιάννη'' (έχοντας για άλλη μια φορά την συμπαράσταση του κόσμου του) επί του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος με 0-2.

Τα γκολ για τον ΆΡΗ πέτυχαν οι Μάουρο Πόι και Αντώνης Καπνίδης, σε ένα πολύ καλό ματς από άποψη θεάματος.





Ο αγώνας

Το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό από το πρώτο λεπτό, με τους γηπεδούχους να χάνουν μία καλή ευκαιρία και μόλις στο 2' ο Πόι είχε δοκάρι! Στη συνέχεια και έπειτα από αρκετές ευκαιρίες και για τις 2 ομάδες, κυρίως για τον ΆΡΗ, ο Αργεντίνος άνοιξε το σκορ με ένα πολύ όμορφο σουτ.

Κατόπιν, ο ΆΡΗΣ απέκτησε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και έχασε κάποιες σημαντικές φάσεις να σκοράρει και πάλι, κάτι που έγινε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Πόι αφού συνεργάστηκε με τον Ατματσίδη, έδωσε στον Καπνίδη και αυτός έκανε το 0-2.

Στο 54' είχαμε πολύ καλή ευκαιρία για τον ΆΡΗ με τον Μ. Παπαδόπουλο με σουτ, ενώ στο 69' ο Καρατζιοβαλής έκανε απίθανη απόκρουση. Λίγο αργότερα και πάλι ο Μ. Παπαδόπουλος με φάουλ απείλησε την αντίπαλη εστία, ενώ 3 λεπτά μετά ο ΆΡΗΣ είχε διπλή ευκαιρία με Καπνίδη και Μ. Παπαδόπουλο.

Ακολούθησε μέχρι το τέλος ένα 10λεπτο (και κάτι) με συνεχή ρυθμό, όπως άλλωστε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Στο 89ο λεπτό ο Ρένια σπατάλησε τετ-α-τετ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Καρατζιοβαλής με νέα μεγάλη επέμβαση κράτησε το τελικό 0-2.



Οι παίκτες

MVP ποιος άλλος, ο Μάουρο Πόι αφού για άλλο ένα ματς έδειξε ότι είναι παίκτης επιπέδου και έδωσε τη νίκη με 1 γκολ και 1 ασίστ. Τον τίτλο μπορεί να μοιραστεί και ο Καρατζιοβαλής που με αρκετές καίριες επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του ΆΡΗ. Πολύ καλοί και οι Καπνίδης, Ατματσίδης (κυρίως στο α' μέρος), Γκίνο, Λιόλιος, αθόρυβη δουλειά από Γκόλια, και γενικά κανένας δεν υστέρησε αρκετά.



Συμπέρασμα

Σε 3 ματς με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο ο ΆΡΗΣ μετράει ισάριθμες νίκες χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ. Πέρα από τα αποτελέσματα, και η εικόνα στο γήπεδο είναι εμφανώς βελτιωμένη και η ομάδα παρουσιάζεται πολύ πιο οργανωμένη στον αγωνιστικό χώρο από ότι με Καλαϊτζίδη. Είναι πολύ καλό που έχουμε χτίσει αυτό το σερί νικών και ευχή όλων να συνεχιστεί μέχρι το τέλος αυτής της εφιαλτικής χρονιάς. Επόμενο παιχνίδι στο Βικελίδης με τον αδύναμο Απόλλων Αρναίας.



ΑΡΗ ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

3 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 1 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:47 π.μ.

καλη εμφανιση , κραταμε την νικη και τους 3 βαθμους.

Ακολουθει δυσκολο προγραμμα ομως ,αφου θα παιξουμε 4 παιχνιδια μεσα σε 8 μερες , ξεκινοντας με την Αρναια και μετα 2 σερι εκτος εδρας αναμετρησεις με πανσεραικο για κυπελλο και πρωταθλημα

Vamos_G1 είπε... 1 Δεκεμβρίου 2014 στις 7:59 μ.μ.

Βαρόμετρο ο Πόι για τον φετινό Άρη! Γενικά πάντως ο Κάμπος συμμάζεψε την κατάσταση κ πλέον έρχονται κ οι νίκες. Ζητείται συνέχεια λοιπόν για να τελειώνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο φετινός εφιάλτης...

Ανώνυμος είπε... 2 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:06 μ.μ.

Τον αγώνα τον καθαρίσαμε απο το πρώτο ημίχρονο.πολύ θετικό αυτό.η ομαδα με καμπος εχει 3 νίκες και 5-0 γκολ.η νίκη με την αρναία ειναι κάτι παραπάνω από δεδομένη.