Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Η κατάσταση σε κάθε θέση του ρόστερ του ΆΡΗ 2 ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας στη Βουλγαρία

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε ανά θέση την κατάσταση σε κάθε θέση του ρόστερ του ΆΡΗ 2 ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας στο Πράβετς της Βουλγαρίας.











ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 τερματοφύλακες. Ο νεοαποκτηθέντας Καλογεράκης και ο νεαρός Γκελής. Μένει ένας για να συμπληρώσουμε μία καλή τριάδα για να ησυχάσουμε. Πολύ κοντά στην απόκτηση του υπό δοκιμή Μπαϊμάκη.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Εδώ θέλουμε μία μεταγραφή έμπειρου, ξένου, άνω των 24, για να είμαστε κομπλέ. Από ότι φαίνεται η μεταγραφή σήμερα-αύριο κλείνει. Υπάρχουν ήδη ο Γιαννίτσης, ο Νικολόπουλος, ο Γκόλιας, αλλά και ο νεαρός Μαζουλουξής.

ΠΛΑΓΙΟΙ ΜΠΑΚ

Στα δεξιά είμαστε κομπλέ με Ψυχογιό-Λεμονή. Αριστερά θέλουμε μία προσθήκη ακόμα, αφού υπάρχει μόνο ο Λιόνης. Έναν αξιόλογο Έλληνα κάτω των 24.


ΑΜΥΝΤΙΚΑ-ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΧΑΦ

Εδώ είμαστε εντελώς γυμνοί. Οι μόνοι που υπάρχουν είναι ο Σανιά που αποκτήθηκε και ο Τσιάρας που ήταν από πέρσι το Γενάρη. Όλοι οι άλλοι έφυγαν. Σίγουρα 2 προσθήκες κεντρικών μέσων (και όχι καθαρών 6αριών, αφού και οι 2 υπάρχοντες είναι τέτοιοι). Και οι 2 Έλληνες. Θέλει πολύ ψάξιμο.

ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Εδώ είμαστε με Σουνά, Σταυρόπουλο και Ρένια. Θέλουμε σίγουρα 3 παίκτες που να μπορούν να παίξουν είτε στις πτέρυγες, είτε ως 10άρια. Να έχουν και κάποια εμπειρία.

ΦΟΡ

Απλά.. κανένας. Έναν ξένο φορ-όνομα για βασικό, και έναν αναπληρωματικό Έλληνα κάτω των 24.



Συμπέρασμα

Η ομάδα θέλει πολλούς παίκτες ακόμα. Έναν τερματοφύλακα για να φτιάξει μία 3άδα, έναν έμπειρο στόπερ, έναν αριστερό μπακ, 2 κεντρικά χαφ, 3 μεσοεπιθετικούς και τουλάχιστον 2 φορ. Με λίγα λόγια, απαραίτητες είναι 10 μεταγραφές! Άντε να δούμε.. Κανονίστε εκεί στη διοίκηση.. Μόνο αυτό..

-Ανάλογο άρθρο θα υπάρξει όταν η ομάδα επιστρέψει από τη Βουλγαρία.

2 σχόλια:

emperor είπε... 31 Ιουλίου 2014 στις 5:25 μ.μ.

Κατσε να παει η ομαδα πρωτα στη Βουλγαρια.Γιατι θελει προκαταβολη το 50% των χρηματω και η διοικηση ψαχνεται να τα βρει.
Οσο για τους παιχτες θελεις 8-10 μεταγραφες.Οπως ειπε και ο Κλαιτζιδης.Αλλα αυτες πρεπει να ειναι καλες.Πολυ καλες.Και μεχρι στιγμης οσες εχουν γινει ειναι μετριες ή και κατω του μετριου.Αυτη τη στιγμη η ομαδα ειναι για να πεσει απο τη Β.Οπως λες κι εσυ,δεν μπορουμε να ειμαστε καθολου αισιοδοξοι...

Giorgos T. είπε... 1 Αυγούστου 2014 στις 1:08 π.μ.

Καλυτερα να μην πανε καθολου στο πραβετς και να κοιταξουν να αγορασουν κανενα παικτη...

αλλιως να γινει τουρνουα στους συνδεσμους και η νικητρια 11αδα ν υπογραψει συμβολαια :P