Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ο Μανώλης Καλογεράκης στον ΆΡΗ

''Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Καλογεράκη. Ο 22χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας (μέχρι τον Ιούνιο του 2015) με την ομάδα μας.
Ο Μανώλης Καλογεράκης γεννήθηκε στις 12/03/1992 στα Χανιά, έχει ύψος 1,85 και βάρος 85 κιλά.
Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα της Επισκοπής (23 συμμετοχές), ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Χανίων (στην ομάδα της Κρήτης αγωνίστηκε από το 2009 έως το 2012).
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει διατελέσει διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων.''

Ενίσχυση και σε μία θέση που είχαμε μείνει σχεδόν γυμνοί. Πλέον έχουμε 2 τερματοφύλακες, Καλογεράκη και Γκελή, οπότε χρειαζόμαστε άλλον έναν (Έλληνα κάτω των 24 εννοείται) ώστε να φτιάξουμε μία σχετικά αξιόλογη τριάδα. Καλή επιτυχία στον Μανώλη, μακριά από τραυματισμούς και μακάρι να δώσει λύσεις στην νευραλγική θέση του τερματοφύλακα!

2 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 29 Ιουλίου 2014 στις 5:55 μ.μ.

Καλος τερματοφυλακας λενε μερικοι...

Ιδωμεν... μακαρι να παιξει καλα !

Στεφανίδης είπε... 31 Ιουλίου 2014 στις 1:14 μ.μ.

και σιντί και καλογεράκης , προελαύνουμε μεταγραφικά, τα σαρώνω όλα, ότι καλό υπάρχει στην αγορά το χτυπάω , ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ είμαι λέμεεεεεεεεε!!!!!!!!

Υγ. Έχω κάτι ζαλάδες και τάσεις λιποθυμίας τώρα τελευταία, σίγουρα με έχουν ματιάσει, παρακαλείται όποιος συνοπαδός κατέχει την τέχνη του ξεματιάσματος να με ξεματιάσει και θα αμειφθεί αδρά με ποσοστό από τις χορηγίες.