Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Εγώ θέλω βασικό Καραγιάννη!

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα μετά από αρκετό καιρό (τελευταία φορά ήταν με τον Τριανταφυλλάκο) θα ασχοληθούμε με παίκτη της ομάδας μας ενόψει της νέας χρονιάς.

Για σήμερα το άρθρο αναφέρεται στον νεαρό εξτρέμ της ομάδας, Αλέξανδρο Καραγιάννη, τον οποίον εγώ τον θέλω βασικό του χρόνου, και θα εξηγήσω παρακάτω το γιατί.




Πορεία με τον ΆΡΗ

Ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, γεννημένος στις 25 Οκτωβρίου του 1993, και με καταγωγή από τα Γρεβενά, υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα, έπειτα από 3 ή 4 χρόνια (δεν είμαι σίγουρος, σόρρυ) θητεία στα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Πέρυσι πραγματοποίησε 8 συμμετοχές με την ομάδα, 6 στο πρωτάθλημα και 2 με την Καλλιθέα μέσα-έξω στο κύπελλο. Σκόραρε και 1 γκολ, μέσα στην Κέρκυρα, το οποίο και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Γενικά είχε μία πολύ καλή σεζόν για πρώτη.

Αγωνιστικά χαρακτηριστικά

Ο Καραγιάννης είναι κλασικός εξτρέμ, και καλύτερα παίζει στα αριστερά, αλλά με την ίδια άνεση παίζει και δεξιά. Είναι ταχύτατος, με ή χωρίς τη μπάλα, αλλά έχει και πολύ καλό πόδι και τεχνική, και πολύ καλές εκτελέσεις στημένων. Επίσης, βγάζει πολύ καλές σέντρες με το αριστερό πόδι, γι' αυτό και πιστεύω πως του ταιριάζει περισσότερο στα αριστερά.

Βέβαια, έχει και αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι του. Δεν βοηθάει πολύ στα μαρκαρίσματα, δε γυρνάει πολύ πίσω, ενώ υστερεί σε σωματοδομή και δύναμη, δηλαδή αν έχει να αντιμετωπίσει δυνατό μπακ χάνει πολλές μονομαχίες. Πρέπει να δουλέψει λίγο στην προετοιμασία.

Γνώμη μου

Εγώ τον θέλω βασικό από την αριστερή πλευρά του χρόνου. Ας πάρουμε έναν καλό εξτρέμ δεξιοπόδαρο που παίζει με άνεση και στις δύο πλευρές και ένα δεκάρι που να μπορεί κατά συνθήκη να παίξει και πλάγια (Σουμπίνιο ή Φέτφα), και να έχουμε 4 μεσοεπιθετικούς (+τον Σουνά), για να μοιράζονται ποιοτικά 3 θέσεις. Εγώ θέλω Καραγιάννη βασικό!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 4 Ιουλίου 2013 στις 4:26 μ.μ.

Αν και τον παίχτη τον είχα δει σε
ματς Κ20 πριν 3 χρόνια και είχα πάθει πλάκα,
διαφωνώ πως είναι έτοιμος για 1η επιλογή.
Η δύναμη που του λείπει είναι τεράστιος παράγοντας
(και σε 2 μήνες προετοιμασία δεν προλαβαίνει να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο).
Και αμφισβητώ και τα πνευμόνια του για να βγάλει 90λεπτο.

Σίγουρα είναι πολύ ταλαντούχος αλλά όχι έτοιμος.

περού

Giorgos T. είπε... 4 Ιουλίου 2013 στις 7:56 μ.μ.

καλος παικτης φαινεται αλλα δεν νομιζω πως μπορει να ειναι βασικος φετος...

μακαρι βεβαια να μας διαψευσει

Ανώνυμος είπε... 23 Ιουλίου 2013 στις 3:17 μ.μ.

Μπορει να βοηθησει αλλα οχι και ως βασικος..
Αγκανθο ή Μανιας μπροστα,πισω τους Σουνας,δεξια Ουντοτζι και αριστερα Φετφατζιδης