Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Πλήρες ρόστερ, λείπουν οι παίκτες-κλειδιά

Καλησπέρα σε όλους. Μετά το χθεσινό φιλικό που είδαμε και λίγο μπαλίτσα, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε σε καθαρά μεταγραφικούς ρυθμούς για το ρόστερ της ομάδας.

Για σήμερα έχω ετοιμάσει ένα άρθρο, που σας δείχνει επιγραμματικά ποιοι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ μπορούν να παίξουν σε κάθε θέση.

Υπάρχουν δηλαδή παίκτες, που υπολογίζονται σε 2-3 θέσεις. Πάμε να δούμε και να βγάλουμε και το συμπέρασμά μας.




Δείτε επιγραμματικά:

Τερματοφύλακες: Διούδης, Μπουζάνης, Γκελής, Καράδαης

Στόπερ: Πουλίδο, Κύργιας, Γιαννίτσης, Ηρακλής, Νταμαρλής, Γκόλιας, Έλσνερ

Δεξιά μπακ: Ψυχογιός, Ηρακλής, Λεμονής

Αριστερά μπακ: Μαργαρίτης, Τσουκάνης, Ψυχογιός, Κοτσαρίδης, Γκόλιας

Αμυντικά χαφ: Έλσνερ, Γ. Παπ., 30φυλλάκος, Οικονομόπουλος, Νταμαρλής, Αντωνιάδης, Κοτσαρίδης, Λεμονής, Γκόλιας, Ηρακλής

Δεξιά εξτρέμ: Ρένια, Σταυρόπουλος

Αριστερά εξτρέμ: Καραγιάννης, Μανιάς, Σουνάς, Ρένια, Σταυρόπουλος, Τσουκάνης

10άρια: Σουνάς, Γ. Παπ., 30φυλλάκος

Φορ: Αγκάνθο, Μανιάς, Αγγελούδης


Συμπέρασμα

Όπως καταλαβαίνετε, σε ότι αφορά το βάθος πάγκου είμαστε μια χαρά. Αυτό που λείπει είναι 3-4 παίκτες (στόπερ, αριστερό μπακ, δεξί εξτρέμ, 10άρι) που θα κάνουν τη διαφορά. Και ένα δεξί μπακ για πάγκο λέω εγώ. Αν έρθουν αυτοί οι παίκτες, και μερικοί από τους χαφ (Κοτσαρίδης, Αντωνιάδης, Λεμονής) δεχτούν να παίξουν 2-3 ματς όλη τη σεζόν, θα έχουμε ένα πλήρες ρόστερ με καλούς στόχους. Ίδωμεν...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 11 Ιουλίου 2013 στις 2:43 μ.μ.

Σωστος, θελουμε εναν ηγετη 10αρι, ενα δεξι εξτρεμ και ενα αριστερο μπακ

Ανώνυμος είπε... 11 Ιουλίου 2013 στις 4:25 μ.μ.

Για μενα χρειαζόμαστε οπως και δήποτε ένα αριστερό μπακ έμπειρο και ένα εξτρέμ ποιότητας..Τώρα εφοσον το πορτοφολι αντεχει χρειαζόμαστε και ένα ακόμα εξτρέμ η δεκάρι. Στον μπακ-απ του Ψυχογιού το κενό για μένα πρέπει να καλυφθεί εκ των έσω με Τσουκάνη και Λεμονή (που μάλλον εκεί θα παίζει- και τα πήγε καλά χθες(??).

Όσο για τον βασικό μας στόπερ έχω επιφυλάξεις για τον αν ο Σαρρής έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα από τους ήδη υπάρχοντες παίχτες που αγωνίζονται σε αυτήν την θέση...Φυσικά και χρειαζόμαστε έναν αλλά υπάρχουν θέσεις που πονάμε περισσότερο. (επίσης άμα πάρουμε ακόμα έναν στόπερ ψιλό - χαραμίζονται Γιαννίτσης, Ηρακλής με την έννοια ότι άμα δεν παίρναμε Κύρια (που όμως είναι καλός παίκτης) και πέρναμε έναν βασικό στόπερ δίπλα στον Πουλίδο..μαζί με Γιαννίτση-Ηρακλή-Γκόλια θα χαμε μια αρκετά καλή πεντάδα

Μαραουντερ3

Ανώνυμος είπε... 11 Ιουλίου 2013 στις 4:31 μ.μ.

Άμα πάρουμε στόπερ πάντως εγώ προτείνω (όπως έχω ξαναπεί) να πάρουμε Παπαστεριανό και πίσω να πάει ο Έλσνερ.

Μαραουντερ3

Sotos είπε... 12 Ιουλίου 2013 στις 11:19 μ.μ.

Δεκάρι για μένα η ομάδα δεν χρειάζεται, Σουνάς-Τριανταφυλλάκος έχουν να προσφέρουν πολλά και με λίγα χρήματα πάνω από όλα.Κατά τα άλλα για αριστερό μπακ και εξτρέμ συμφωνώ απόλυτα.

Unknown είπε... 12 Ιουλίου 2013 στις 11:28 μ.μ.

Φιλε Σοτο, ο Σουνας και ο 30φυλλακος θα ειναι φετος οι εναλλακτικες για τη θεση του 10αριου, και θα ειναι μια θεση που δεν θα φοβομαστε αν λειπει ο βασικος. Αλλα εκει χρειαζεσαι εναν ηγετη, που θα παρει την ομαδα απο το χερι και θα αναλαβει το μεγαλο βαρος της δημιουργιας. Ο Σουνας ειναι ακομα αρκετα απειρος ωστε να παρει μια μεγαλη ομαδα απο το χερι, παρολο που ειναι παρα πολυ ταλαντουχος, ενω ο 30φυλλακος δεν εχει δειξει οτι θα κανει μια πολυ καλη σεζον σταθερα.

Sotos είπε... 13 Ιουλίου 2013 στις 2:58 μ.μ.

Από ότι κατάλαβαινω αναφέρεσαι σε ένα παίκτη σαν τον Τάτο;Συμφωνώ ότι χρειαζόμαστε έναν παίκτη της ποιότητας του αλλά εφόσον έχουμε σαν στόχο το κάτι παραπάνω.Αν πάμε απλά για παραμονή πιστεύω ότι μας αρκεί το δίδυμο των μικρών, στο κάτω-κάτω Σούπερλιγκα παίζουμε...Τέλος πάντων ο χρόνος θα δείξει γιατί ότι και να πω εγώ ούτε τις κατάλληλες γνώσεις έχω, ούτε θα χρεωθώ καμία αποτυχία(μακριά από μας) της ομάδας.Ειλικρινά μακάρι αυτή η διοίκηση να πιάνει μπαρμπούνια με τον κώλο και να μας πάνε όλα καλύτερα από ότι μπορούμε να φανταστούμε