Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Άρης - Ρόμα 1 - 2 , πρόσημο θετικό!

Το δυνατότερο φετινό φιλικό  έδωσε ο Άρης ενάντια στην Ρόμα και γνώρισε την πρώτη του ήττα με 1-2 σε ένα παιχνίδι που έδειξε πολύ καλό πρόσωπο.

Ο Άρης προηγήθηκε με γκολ του Ουντόζι στο 18 αλλά έπειτα η  Ρόμα αντέδρασε και ισοφάρισε, αρχικά στο 70, με τον Οσβάλντο ενώ στο 80 ο Μπράντλει έγραψε το τελικό 1-2.






Η αρχική ενδεκάδα του Άρη :



Από την αρχή ως το τέλος του αγώνα η Ρόμα είχε τον απόλυτο έλεγχο, τον οποίο δεν έχασε σε κανένα σχεδόν σημείο του αγώνα. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της δυναμικότητας των 2 ομάδων. Το φιλικό αυτό όμως μας βοηθάει να βγάλουμε μερικά χρήσιμα συμπεράσματα.

 Τα θετικά : 

- Η παρουσία του κόσμου.

- Απέναντι σε ισχυρό αντίπαλο ο Άρης έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο! Αμυντικά κυρίως ήταν πολύ καλός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Παρότι οι ''ρωμαίοι είχαν την κατοχή ,δεν δημιούργησαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις για την άμυνα του Άρη. Επιθετικά έδειξε πως χρειάζεται ενίσχυση αφού απείλησε μόνο με αντεπιθέσεις. Ο Τριανταφυλλάκος δεν μπόρεσε να τροφοδοτήσει σωστά τους Μανιά και Ουντόζι , πράγμα που πέτυχε καλύτερα ο Σουνάς με την είσοδό του ως αλλαγή. Γενικά δεν υπήρχε η εύκολη πάσα από την άμυνα προς την επίθεση, κάτι το οποίο θα έχουμε λογικά με την προσθήκη του Τάτου...

- Από παίκτες ξεχώρισαν οι :
  Διούδης : σταθερός , με πολύ καλές αποκρούσεις.
  Ουντόζι : παίκτης που  κάνει την διαφορά με τις ενέργειές του. Πέτυχε και ένα φοβερό γκολ.
  Κύργιας : δείχνει να δένει καλά με τον Πουλίδο.
  Σουνάς : πολύ καλός για άλλη μια φορά που πέρασε ως αλλαγή.


  Τα αρνητικά :

-Τα 2 γκολ που δεχθήκαμε μέσα σε 10 λεπτά.

-Εμφανώς εκτός ρυθμού ο Αγκάνθο που πέρασε ως αλλαγή , χρειάζεται δουλειά για να είναι σε θέση να προσφέρει...

MVP : Τότι

Δεν χρειάζεται συστάσεις ο αρχηγός της Ρόμα. Από την στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι, η Ρόμα έγινε άλλη ομάδα. Έδινε με ευκολία 30αρες και 40αρες μπαλιές , παρά το διπλο μαρκάρισμα που εφαρμόστηκε πάνω του , τροφοδοτώντας ιδανικά τους συμπαίκτες του. Κλάσεις ανώτερος από κάθε άλλο παίκτη στον αγωνιστικό χώρο. Έχει συμμετοχή στην δημιουργία και των 2 γκολ της Ρόμα. Απλά respect σε έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή.


Βίντεο από τον αγώνα :


                                                                   Είσοδος των ομάδων
 

Τα γκολ


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 27 Ιουλίου 2013 στις 1:09 μ.μ.

Ειμαι αεκτσης αν και δεν σας παω και σας θεωρω παραρτημα του γαυρου θεωρω οτι με λιγο προσοχη μπορειτε να φτασετε μεχρι και 3αδα....

Η ΑΕΚΑΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ21

Giorgos T. είπε... 27 Ιουλίου 2013 στις 2:26 μ.μ.

φιλε , για τριαδα δεν νομιζω... τοσα χρονια ολο λογια ειμαστε για 4αδα κλπ αλλα τελικα τιποτα...

για μενα ο στοχος ειναι η σωτηρια απο νωρις , και απο εκει και περα οτι βγει.

το οτι επιστρεφει η αεκ ειναι το μονο σιγουρο, ολοκληρο μελισσανιδη εχετε...

Skolix είπε... 27 Ιουλίου 2013 στις 4:56 μ.μ.

Χωρίς να παραγνωρίζω την εμφανέστατη και τεράστια διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας, έμεινα προβληματισμένος από την ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο παίζαμε με πάρα πολλές γιόμες, δεν κυκλοφορήσαμε καθόλου μπάλα. Παπαδόπουλος και Τριαντά ήταν άφαντοι, για τον Οικονομόπουλο δεν έχω να πω κάτι, έχω βαρεθεί να τα λέω. Χαρακτηριστικό του πρώτου μέρους ήταν ότι μας τρυπούσαν διαρκώς κάθετα στον άξονα, το κέντρο ήταν ανύπαρκτο. Ο Πουλίδο ήταν κακός, τον Μποριέλο ούτε με λάσο δεν τον έπιανε.

Στα θετικά του πρώτου μέρους, ο Ηρακλής που κράτησε καλά τη θέση και ο Κύργιας που δείχνει ότι είναι καλός αμυντικός. Επίσης, ο Ουντόζι που ξεχωρίζει με την τεχνική και την ταχύτητα του. Όσο για το ότι ξανασκόραρε, σίγουρα είναι καλό, αλλά δεν περιμένω πάνω από 5-6 γκολ φέτος. Θυμηθείτε τον Σολτάνι στα φιλικά, σκόραρε κατά ριπάς και τρίβαμε τα μάτια μας! Μετά τα τρίβαμε γιατί πονούσαν... Ο Σπυρόπουλος έδειξε καλά στοιχεία.

Στο 2ο ημίχρονο, όπως λες κ εσύ, μπήκε ο Τότι και μεταμορφώθηκε η Ρόμα. Απλό ποδόσφαιρο από τον Ιταλό θρύλο, με καταπληκτικές πάσες, χωρίς να κινείται ιδιαίτερα στο χώρο. Έπαιξε έξω αριστερά (κατά συνθήκη) και είχε πίσω του έναν καταπληκτικό Μπαλζαρέτι. Ο Ηρακλής δεινοπάθησε σε όλο το 2ο μέρος, τον έβαλαν στη μέσα, έβγαινε και ο Οσβάλντο καμιά φορά εκεί, οπότε είχαμε πλημμύρα. Από αριστερά δεν είχαμε πρόβλημα. Πουλίδο - Κύργιας είχαν πολλά προβλήματα στην καρδιά της άμυνας και η ομάδα είχε ακόμα χαμηλότερη κατοχή μπάλας. Με τις αλλαγές κάτι καλύτερο έγινε, ο Σουνάς και ο Αγγελούδης δώσαν μια σχετική ώθηση, ο Αγκάνθο είναι εμφανώς ανέτοιμος, αλλά είναι πασιφανής και η τεχνική του.

Δε θέλω να είμαι αυστηρός με την ομάδα, γιατί έπαιζε με μια μεγάλη ομάδα της Ιταλίας (που πάντως δεν είναι στα πάνω της), αλλά περίμενα να δω άλλα πράγματα πχ καλύτερη άμυνα, περισσότερη κατοχή, πιο στρωτό ποδόσφαιρο.

Να αναφερθώ και στα τέρματα: μη διανοηθούν να βάζουν Μπουζάνη, ο Σωκράτης είναι 3 κλάσεις καλύτερος!

Skolix είπε... 27 Ιουλίου 2013 στις 5:01 μ.μ.

Υ.Γ. για το κέντρο της ομάδας: ο Έλσνερ είναι όντως βαρύς, ωστόσο δείχνει να είναι πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια. Νομίζω ότι επιθετικά θα βοηθήσει, αλλά όχι αμυντικά.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες για το κέντρο, αλλά κανείς δε μου γεμίζει το μάτι. Θα ήθελα να επιστρέψει ο Παπαστεργιανός. Για τον Παπαδόπουλο δεν έχω ιδιαίτερα καλή άποψη, το είπα και όταν ήρθε. Είναι πάντως ο καλύτερός μας χαφ για την ώρα (δυστυχώς). Δεν έχει κόφτη η ομάδα, μόνο τον Οικονό... (αφήνω αποσιωπητικά μετά το όνομά του για να μην γράψω τίποτα ''κολακευτικό'').

Giorgos T. είπε... 27 Ιουλίου 2013 στις 5:36 μ.μ.

νομιζω υπερβαλεις λιγο ρε skolix...

τι να κανε και ο ηρακλης απεναντι σε λαμελα- τοτι -πιανιτς ?

Skolix είπε... 27 Ιουλίου 2013 στις 8:00 μ.μ.

Με παρεξήγησες, λέω ότι πήγε καλά στο πρώτο και στο δεύτερο τον βάλαν στη μέση Τότι-Μπαλζαρέτι, δε μπορούσε να κάνει πολλά.

Ανώνυμος είπε... 28 Ιουλίου 2013 στις 10:44 μ.μ.

ΣΚΟΛΙΞ,ΠΟΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ...ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΣΧΟΛΙΟ 15 ΣΕΙΡΩΝ!!ΑΜΠΑΛΕ

Skolix είπε... 29 Ιουλίου 2013 στις 1:12 π.μ.

Σβήνετε τα τρολαρίσματα ρε παιδιά, να κρατάμε ένα επίπεδο στο blog. Μπέρδεψα το όνομα, είμαι άμπαλος και κατάπτυστος. Οι γείτονες μάλλον ασχολούνται περισσότερο με τον Άρη και ξέρουν ακόμα και τα ονόματα των νέων μας παικτών.

Αν τυχόν όμως είσαι ομοϊδεάτης μας, βάλε ένα nickname και γράψε με επιχειρήματα την άποψη σου για αυτά που γράφω και για την ομάδα.

Ανώνυμος είπε... 29 Ιουλίου 2013 στις 5:26 μ.μ.

Αρειανος ηταν αυτος....

Μαραουντερ3