Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Από το κακό στο χειρότερο...

Καλησπέρα σε όλους. Και καλό κουράγιο και καλή δύναμη στους απανταχού ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ του πλανήτη. Τους απανταχού τέρμα πικραμένους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ. Γιατί την Δευτέρα η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ μας κέρασε άλλη μία πίκρα, μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων.



Θέλησα να γράψω αυτό το άρθρο για έναν και μοναδικό λόγο: να εκφράσω την άποψή μου σε πολλά θέματα, για την ομάδα που αγαπάω, για ένα από τα πράγματα που δίνουν νόημα στη ζωή μου. Και εφόσον τα παιδιά από αυτό εδώ το blog μου έδωσαν το δικαίωμα πριν κάποιους μήνες, και τους ευχαριστώ, αποφάσισα να το κάνω.


Συναισθήματα

Πραγματικά αυτό που ένιωθα το βράδυ της Δευτέρας δεν (περι)γράφεται με λέξεις. Και δεν χρειάζεται να το κάνω ούτως ή άλλως, γιατί όποιος πραγματικά αγαπάει και νοιάζεται γι' αυτή την ομάδα, και δεν είναι ΑΡΕΙΑΝΟΣ με ημερομηνία λήξης, δεν είναι ΑΡΕΙΑΝΟΣ για τς Μαδρίτες και τις Αθήνες, αλλά είναι ΑΡΕΙΑΝΟΣ πάντα, ένιωθε και νιώθει το ίδιο με μένα.

Κάποια επίθετα που ίσως μπορούν να περιγράψουν έστω και λίγο τα συναισθήματά μου, μας καλύτερα, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου εδώ μέσα να γράφω σε α' ενικό: Θυμωμένοι, αγανακτισμένοι, οργισμένοι, στενοχωρημένοι, θλιμμένοι, κατεστραμμένοι ψυχολογικά, κουρασμένοι, μπουχτισμένοι.

Ποιος φταίει

Δεν είναι ώρα να ψάξουμε ευθύνες. Αυτό πιστεύω εγώ, και θα το αιτιολογήσω παρακάτω συνοπτικά: Φ-Τ-Α-Ι-Μ-Ε Ο-Λ-Ο-Ι!!!!:

Πρώην διοικήσεις: Τα έχουμε χιλιοπεί. Φτάνει πια. Δνε θέλω να κουράζω άλλο. Το 95% της ευθύνης ανήκει σε αυτά τα κτήνη, αυτά τα σιχάματα, αυτούς τους κλόουν, που τόλμησαν να βάλουν χέρι στα ταμεία του συλλόγου για πάρτη τους. Και τώρα κάθονται στο μπαλκονάκι του εξοχικούτους και σε ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ, ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΑΡΗ. Δεν μπορώ άλλο, θα γράψω λόγια που δεν πρέπει για αυτούς τους μαλάκες. Βαρέθηκα πια.

Νυν δοίκηση: Σέβομαι την προσπάθειά τους, αλλά είναι σχεδόν ανύπαρκτοι. Δεν κάνουν τπτ να βοηθήσουν την ομάδα.

Νυν προπονητής: Ο Μιχαλήτσος έχει μερίδιο ευθύνης μόνο για την κακή εικόνα στα τελευταία ματς και τπτ άλλο.

Νυν παίκτες: Οι τελευταίοι που φταίνε για αυτή την κατάσταση. Και βέβαια έχουν μερίδιο ευθύνης, αλλά το μικρότερο από όλους. Ανέλαβαν να σηκώσουν το πολύ βαρύ φορτίο που λέγεται ΆΡΗΣ σε μια από τις δυσκολότερες σεζόν της πλούσιας ιστορίας του. Δεν πρέπει να κυνηγηθούν αν συμβεί το μοιραίο. Στήριξη.

Δημοσιογράφοι: Δημιούργησαν ανέλπιστες και αναληθείς προσδοκίες στον κόσμο που τις δέχτηκε. Μοίραζαν προπαγάνδα και είδαμε πολλούς αβανταδόρους προσώπων. Εδώ φτάσαμε στο σημείο να μας λένε ότι θα κυνηγήσουμε το... πρωτάθλημα τη σεζόν 2011-2012, με υλικό επιεικώς μέτριο! Και τα πρόβατα ακολουθούσαν.

Κόσμος: Πίστεψαν στα λόγια, δεν περίμεναν τα έργα, και τώρα τα λούζονται.

Φ-Τ-Α-Ι-Μ-Ε Ο-Λ-Ο-Ι. Από τον αθανασ**** και τον κό*** μέχρι εμένα και εσάς που διαβάζετε αυτό το άρθρο. ΌΛΟΙ.

Τι γίνεται τώρα;

Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, τον βραχυπρόθεσμο, που δεν είναι άλλος από την αγωνιστική σωτηρία της ομάδας. Οφείλουμε όλοι, πιο συσπειρωμένοι από ποτέ, να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά, που έχουν όπως είπαμε το μικρότερο μερίδιο ευθύνης.

Μέχρι τις 21 Απριλίου, όπου τελειώνει το μαρτύρ... εε συγγνώμη πρωτάθλημα, επιβάλλεται το γήπεδο να είναι γεμάτο, να μην πέσει κράξιμο σε καμία περίπτωση, ακόμα και 0-3 να χάσουμε από Λιβαδειά. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Γνώμη μου για το μέλλον

Είναι απλή και ξεκάθαρη:

Πτώχευση, υποβιβασμός στη Γ εθνική (από του χρόνου θα έχει το ρόλο της τωρινής Δ' λόγω της αναδιάρθρωσης), στήριξη σε νεαρά παιδιά του συλλόγου, υγιή οικονομικά, όχι σπατάλες, και σταθερά, σε 5-6-7 χρόνια θα είμαστε και πάλι στην Σουπερλιγδ, χωρίς χρέη, και έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε. Με άλλα λόγια: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ή αλλιώς ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο Ηρακλής!

Αυτή είναι η γνώμη μου. Δε σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας.

Ο αγώνας

Δεν έχω να πω πολλά για αυτό τον αγώνα. Τι να πεις άλλωστε. Όσοι με διαβάζετε τακτικά ξέρετε ότι καραγουστάρω τις ποδοσφαιρικές κουβέντες και ασχολούμαι με το παικτικό κομμάτι. Δεν υπάρχει, πλέον λόγος να ασχολούμαστε με το καθαρά αγωνιστικό. 

Δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τα παλικάρια για έλλειψη διάθεσης ή πάθους. Απλά δεν μπορούν. Πάρτε το χαμπάρι. Και έχουν πολύ ταλέντο και θα κάνουν καριέρα οι περισσότεροι. Αλλά, δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να βγάλουν το κάρο από τη λάσπη. Αν τα καταφέρουν, μπράβο τους.

Και κάτι τελευταίο

Το έχουμε ξεχάσει-παραμελήσει οι περισσότεροι:

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ;;;;;;;;!!!!!!!!


16 σχόλια:

Skolix είπε... 6 Μαρτίου 2013 στις 12:30 π.μ.

Τι να σου πω ρε φιλαρακι;; Έχω αδείασει εντελώς. Τον Άρη μας τον αγαπάω αφόρητα και πληγώνομαι να τον βλέπω έτσι. Αλλά το χουμε πιάσει απ όλες τις μεριές και δυστυχώς προκοπή δε φαίνεται. Ας πέσει να καθαρίσει η ομάδα, αλλά θα είναι μεγάλο πλήγμα. Μια χαρά, 20 πικρες αυτή η ομάδα, χρόνια τώρα.

Κ όμως εμείς εκεί. Το μόνο που σκέφτομαι από σήμερα είναι το επόμενο παιχνίδι. Και αν πέσουμε, το πιθανότερο, εγώ πάλι θα βλέπω βιντάκι του Βελώνη και θα δακρύζω. Και ας κοροϊδεύουν οι άλλοι. Η ψυχή μας και η καρδιά μας ξέρουν μόνο...

jim είπε... 6 Μαρτίου 2013 στις 1:13 π.μ.

Νικ, χυμαρώδης..Μ' αρέσεις...

Ότι και αν πεις δίκιο έχεις... ΞΕΦΤΙΛΑ. Τι άλλο;;;

Τώρα κοίταξε..Οι "Μαδρίτες" και οι "Αθήνες" κάνουν λαό σε ομάδες όπως εμείς. Χωρίς τίτλο από το 1970, με δυο πτώσεις (και εντός ολίγου έρχεται η τρίτη) τα τελευταία 16 χρόνια.

Δεν θα κάνουν λαό οι βήτα εθνικές και η έλειψη τίτλων.. Καλά που ήταν η Αθήνα και η Μαδρίτη. Πίστεψε με!!! Για πολλούς λόγους.

Τώρα..Αν είναι να κάνουμε 5-6-7 χρονια για να γυρισουμε, ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΚΙ Η ΒΑΡΚΑ ΕΓΕΙΡΕ, όπως λεει κι ο παππούς μου..

Φαντάσου, τώρα τα παιδιά των Red Dragon και Dotore για παράδειγμα... Είναι 6 μηνών περίπου. Πέφτει ο ΆΡΗΣ. Σε 6 χρονια που θα πανε σχολείο, ο ΑΡΗΣ ακομα πεσμένος θα ναι και με τα προβληματα της χωρας ποιος θα ασχολειται..;;; Χωρια ότι οι διπλα θα κανουν παρτι...

Με τι θέρμη και κίνητρο, τα παιδάκια των Red Dragon και Dotore να υποστηρίζουν ΆΡΗ τοτε;;; Πέρα από αυτό, τα άλλα παιδάκια που θα είναι οπαδοί των ασπρόμαυρων θα τα κοροϊδεύουν.. Οπότε ακομη χειρότερα... Χανεις όλες τις νεαρες ηλικιες...

Και πολλους μεγαλους, από κορεσμο και αγανακτηση... Τα 6-7 χρονια ειναι παρα πολλα..Για 2-3 το πολύ το συζητάμε...

Αλλά όπως και να χει ΞΕΦΤΙΛΗΣΤΗΚΑΜΕ.... Και άντε να παίρναμε και κανα κυπελλο το 08 και το 10 πάει κι ερχεται... Με άδεια χέρια κιόλας ; ; ;

Ειναι σα να περιμένει κάποιος 2 χρόνια να κάνει έρωτα και να μην μπορει γιατι ειναι έγκλειστος. Και από τον αυνανισμό έχει λιώσει την παλάμη του. Ε, βγαίνει έξω και κλείνει ραντεβού με 5-6 γκόμενες ταυτόχρονα. Σου λεει θα τα δωσω ολα για δυο χρονια στερησης..

Και εκει που είναι έτοιμος για το μεγάλο κόλπο, γίνεται ένας σεισμός και οι γκόμενες τρέχουν πανικόβλητες και αυτός ο καημενος την βγαζει πάλι (έστω και ελεύθερος) με την παλάμηηηη...

Ακριβώς έτσι μας παρομοιάζω εμάς τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ...Σε θέμα τίτλων και και πτώσεων..

"Με έπιασε οίστρος πάλι"... Πως κατάφερα να το πάω από την ατάκα του παππού μου, στα μικρά παιδάκια των φίλων μας και από κει στην παρομοίωση με τον τύπο που έλιωσε την παλάμη του, είναι αλλουνού παπά ευαγγελιο..

Πραγματικός οίστρος... Αλλα εχει βαση...χαχαχαχα

marauder είπε... 6 Μαρτίου 2013 στις 1:23 π.μ.

Ακόμα και αν χρειαστεί να κάνουμε καινούργια αρχή από την Γ εθνική κατηγορία δεν πρέπει μαζί με τα χρέη να ¨σβηστούν " και οι ευθύνες των αμαρτωλών διοικήσεων που μας έφεραν σε αυτό το σημείο.
Πρέπει να αλλάξουν πόλη όλοι αυτοί πού έκαναν λαμογιές ,συγκάλυψαν, κορόιδεψαν...και μαζί τους και αρκετοί πρώην οπαδάρχες και δημοσιογράφοι που ακόμα και τώρα ταίζουν σανό τον κόσμο ...

Ανώνυμος είπε... 6 Μαρτίου 2013 στις 3:38 π.μ.

Παιδιά μην ακούω τέτοια, έχουμε πιει φαρμάκια τόσα χρόνια αλλά μην ξεχάσετε ποτέ: ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, δεν γίνεσαι.

Τα χιλιάδες παιδιά που πήγαν στη Βέροια δεν πήγαν για τα κύπελλα και τα πρωταθλήματα που δεν έχουν δει ποτέ. Αλλοιώς υπάρχουν άλλες ¨βολικές" ομάδες του Δημοσίου και θα είμασταν όλοι με τον "πολυμετοχικό" ή με τους "Κοσκωτάδες-Κοκκάληδες-Λαυρεντιάδηδες"!

Γι'αυτό και τα παιδάκια μας και στην Αθήνα, στη Γερμανία, στην Αγγλία, στην Αμερική τρελά Αρειανάκια είναι και δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ!

Τώρα θέλει προσοχή, ψηλά το κεφάλι και πιο μεγάλη περηφάνεια για τον Άρη μας. Οι καιροί είναι πολύ πονηροί και φαίνεται πως υπάρχει άσχημο σχέδιο από πίσω.

Κάποιοι νομίζουν πως όπως διέλυσαν το Εθνικάκι για χάρη του Κόκκαλη, έτσι θα διαλύσουν τον Άρη για χάρη του Ρώσσου! Νομίζουν μήπως πως είμαστε κι εμείς Καλαμαριά ή ηρακλάκος?

ΑΡΗΣ και στη Β και στη Γ και παντού! ΑΡΗΣ με υπερηφάνεια για πάντα, τώρα ειδικά που η ομάδα μας χρειάζεται! ΑΡΗΣ και στις επόμενες γενιές!

Με φιλικούς χαιρετισμούς από Αγγλία

40χρονος πατέρας δύο μικρών, και για ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΩΝ





RedDragon είπε... 6 Μαρτίου 2013 στις 11:21 π.μ.

Θα χάσουμε σίγουρα οπαδούς με την 3η πτώση.

Μάλλον δεν θα χάσουμε απλά δεν θα τους αυξήσουμε.

Πάντως κ εγώ είμαι υπέρ της χρεωκοπίας και του ξεκινήματος από το μηδέν.

ΝΑVAS είπε... 6 Μαρτίου 2013 στις 11:41 π.μ.

ΠΑΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ Η ΒΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΣ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΦΗ.
ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Β ΕΘΝΙΚΗ.ΠΕΦΤΕΙΣ Γ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΜΑ ΠΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΑΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΑ ΠΑΛΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΠΙΚΡΑ.ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ.ΣΤΗΡΙΖΩ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ.

jim είπε... 6 Μαρτίου 2013 στις 12:44 μ.μ.

Ότι χάνεις κόσμο, χάνεις. Είναι δεδομένο. Φυσικά, δεν θα γίνουν άλλη ομάδα αλλά όπως λεει ο Νίκος, δεν θα τους αυξήσουμε. Οπότε, με τα χρόνια μένεις στάσιμος.Βάλε και τους κορεσμένους, βάλε και τις νέες γεννιές...

Πιο παιδάκι που του λεει ο πατερας του να ειναι ΑΡΗΣ και έχει 5-6 παιδακια που ειναι παοκ στο σχολειο, στο φροντιστηριο κλπ θα αντέξει την κοροϊδία ρε παιδιά...;;; Ας μην γελιομαστε...

Κανενα παιδακι στην Ελλαδα τουλαχιστον, δεν θελει να υποστηριζει μια ομάδα που παιζει γαμα ή βητα εθνικη, πόσο μαλλον όταν εχει να κανει με 2 ομαδες στην ιδια πολη και η αλλη ομαδα εχει βρει τροπους να κρατιεται ψηλα...

Όσων αφορά, εμάς τους μεγαλύτερους θα μας φάει ο κορεσμός από την στενοχώρια... Ο ΆΡΗΣ, μέχρι τώρα από το 92 που τον παρακολουθώ, πιο πολύ πίκρες μας έδωσε παρά χαρές...

Στην εφηβία μου έφαγα βητα εθνικη, στα 20 μου (στα φοιτητικα μου χρονια) εφαγα δευτερη βητα εθνικη και τωρα που μεγαλωσα ξανα το ιδιο και χειροτερο ;;;; Και σε τεσσερις τελικους ούτε ενα γκολ...Το ζυγι, γερνει πολυ στις πίκρες...

Ε δεν πάει... Και σαν εμενα πολυ πιστευω σκεφτονται..

Unknown είπε... 6 Μαρτίου 2013 στις 2:51 μ.μ.

Skolix, αυτη ειναι η ολοσωστη αναλογια. 1/20 χαρα/λυπες.

Jim, δεν με επιασες στις Μαδριτες και τις Αθηνες. Εννοειται οτι αποκτησαμε λαο απο αυτες. Αλλα, αλλο ηθελα να πω. Οτι οποιος δεν ειναι ΑΡΕΙΑΝΟΣ μονο για τις μεγαλες χαρες (γι αυτο εβαλα ''Μαδριτες και Αθηνες''), καταλαβαινει και νιωθει αυτο που περναει η ομαδα, οπως ολοι εμεις. Αυτος που ειναι λιποτακτης και θυμαται οτι ειναι ΑΡΗΣ μονο στις χαρες, δεν ειναι ΑΡΕΙΑΝΟΣ.

marauder, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αυτο. Περιμενουμε τον ελεγχο, και οποιος εχει κλεψει ΦΥΛΑΚΗ και ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ με μαστιγιο!

Ανωνυμε, χαιρετισματα στο κατακιτρινο Λονδινο. Εχουμε και εναν ''συγκατοικο'' σου εδω, τον VardAri. Φυσικα και δεν θα παρατησουμε την ομαδα μας. Και στο Β' τοπικο να παιζει, ΑΡΗΣ θα ειμαστε. Ετσι κι αλλιως, εχουμε μαθει στα δυσκολα. Το θεμα ειναι τι διαολο θα κανουμε με τις επαναλμβανομενες κωλοκαταστασεις στην ομαδα μας και επιτελους να εδραιοποιηθουμε εκει που μας αξιζει σαν ΑΡΗΣ.

NAVAS, εγω γεννηθηκα απαισιοδοξος, ειναι βασικο στοιχειο του χαρακτηρα μου. Τι ελπιδες να εχω; Ειμαστε πρωτο φαβορι και η 2η χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος, ισως μαζι με τον Οφη που λες. Τα Αθλητικα Νεα κανουν μια αξιοσεβαστη προσπαθεια, αλλα πλεον τους ακουνε λιγοι διοτι πιστευουν οτι ακομα τους εχει ο Σκορδας, αλλα κανουν λαθος. Χωρις ιδιοκτησια ειναι, πανε κατι απληρωτα ΑΡΕΙΑΝΑΚΙΑ και κανουν εκπομπες για τον ΑΡΗ. Αξιζουν ενα μπραβο, ασχετα αν κι εγ προσπωικα δν τους πολυακουω, γτ προσπαθω να κοψω το ραδιοφωνο.

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τα σχολια σας παιδια.

Ανώνυμος είπε... 6 Μαρτίου 2013 στις 6:55 μ.μ.

Παιδιά μόνο δυο πράγματα να προσθέσω:

Μπείτε στα forums και δείτε τί γράφουν οι οπαδοί της City για τους Αρειανούς, δεν είχαν ξαναδεί ούτε πρόκειται να ξαναδούν τέτοιο πράγμα: outmost respect.

Ακόμα και στα forums των γάβρων και των βάζελων, ακόμα και αυτή τη στιγμή κανείς δεν τολμάει να μιλήσει απαξιωτικά για τον ΑΡΗ μας, όλοι ήξεραν πως η ομάδα θα πέσει, λέμε μήπως πάρει η φανέλα κάποιους αγώνες και μείνουμε.

Απλώς περιμένουμε όσοι παίζουν να τα δίνουν όλα και να μπαίνουν με το μαχαίρι στα δόντια, ειδικά στο Χαριλάου και με τις ομάδες της πλάκας που έχουμε ακόμη να παίξουμε.

Όποιος θέλει τίτλους ας γίνει γαύρος να χαίρεται όταν γλιστράει ο Αμπντούν και το κοράκι σφυρίζει πέναλτυ.

Το τί ομάδα υποστηρίζει το κάθε παιδάκι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων και το πού μεγάλωσες και σε ποια οικογένεια. Η ομάδα της καρδιάς του καθενός δείχνει πολλά περισσότερα για τον κάθε άνδρα από όσα νομίζουμε. Είναι η ίδια η ζωή του και οι καταβολές του.

Δεν πρόκειται να φτύσω τη γειτονιά που μεγάλωσα στη Μαρτίου και ας έχουν οι συμπολίτες-γενίτσαροι-εχθροί των Ελλήνων 10 Σαββίδηδες να ξεπλένουν χρήμα, δουλεύοντας τα μπαοόκια.

Προσοχή τώρα γιατί διάφοροι έχουν φαγωθεί να μείνει μόνο μια ομάδα στην πόλη για να κάνουν οι Ρώσσοι της δουλειές τους με άνεση, όπως έγινε στον Πειραιά. Ο Μπουτάρης μας το είπε στα μούτρα πιο παλιά για το "μία πόλη, μια ομάδα". Την Καλαμαριά και τον ηρακλάκο τους έριξαν για πλάκα και χωρίς σπουδαίο λόγο, δεν είμαστε χαζοί παρακολουθούμε τα πράγματα. Όλοι πήραν αδειοδότηση, κάποιοι με άδειους φακέλους και μόνο τον ΑΡΗ μας έστειλαν να παίξει στο Πρωτάθλημα ουσιαστικά με την ομάδα των Νέων, ώστε να πέσει.

Το δικό μας χρέος είναι να μην αδιαφορήσουμε και να φροντίσουμε να δείξουμε σε όλους, και στις νέες γενιές, τι σημαίνει ΑΡΗΣ!

Εμένα τα παιδιά μου έγιναν Αρειανοί γεννημένα και μεγαλωμένα στο Μαρούσι και κατάφεραν να κάνουν Αρειανούς και Αθηναίους συμμαθητές τους που ήρθαν μαζί μας στην κερκίδα στον τελικό στο ΟΑΚΑ και τρελλάθηκαν! Κι εσείς συζητάτε εάν θα βγαίνουν Αρειανοί στη Θεσσαλονίκη, στην πόλη του Θεού? Μην τρελλαθούμε εντελώς. Φυσικά θα βγαίνουν κατά χιλιάδες όπως έβγαιναν πάντα!

Ψηλά το κεφάλι παιδιά για τον ΑΡΗ μας, δυνατά και με υπερηφάνεια για όλα όσα σημαίνει και όλα όσα θυμίζει αυτή η ομάδα για τον καθένα σας ξεχωριστά, ώστε να τα δώσουμε κληρονομιά και στις επόμενες γενιές.

ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ

jim είπε... 6 Μαρτίου 2013 στις 7:45 μ.μ.

Φίλε ΑΡΕΙΑΝΕ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ, πολύ καλά τα λες..Ξεσηκωτικά, περήφανα, σταράτα... Και καλά κάνεις...

Το θέμα είναι στην πράξη τι γίνεται.. Ο ΆΡΗΣ, πλέον εδώ και καιρό αποτελεί για τους οπαδούς του άλλο ένα πρόβλημα στην ήδη δύσκολη (λογω ανεργίας και οικονομικων) ζωή τους. Ενώ θα έπρεπε να αποτελεί μια όαση. Μια χαρά..

Ξέρω πολλούς, που όταν έπαιζε ο ΆΡΗΣ παλιά, καρφωνόταν είτε στην τηλεόραση είτε στο γήπεδο και τώρα δεν ξάρουν καν τι ώρα παίζει.. (Καλά στο μπάσκετ άστο)..

Αυτό είναι θέμα κορεσμού. Θέμα κούρασης. Θέμα σιχάματος. Αηδίασης.

Οι δίπλα, μια ζωη ότι και να τους τύχει τις λύσεις τους στηις κρίσιμες στιγμές τις βρίσκουην. Όταν κινδύνευαν το 2008, μας έριξαν τριάρα (όπως μας την εριξαν). Εμεις φετος 2-2 με το ζορι... Στην θεση μας θα μας κερδιζαν (οπως το 2008)..

Το ιδιο και στο οικονομικο...Ενω κι αυτοι ηταν πνιγμενοι απο χρεη τις λυσεις τους, τις βρηκαν και ζουν και βασιλευουν (ασχετα που τους λεμε εμεις θα δειτε και θα δειτε απο τον Ρωσσο)..

Εμείς μια ζωη στο πάμε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ήμασταν και μια ζωη τα απαυτά μας, παίρναμε στο τέλος...

Γι αυτο, λοιπον, με τα λογια δεν γινεται τιποτα. Και επειδη μιλησες για παιδακια..

Έλα εσύ με την οικογενεια σου στα δυτικα της Θεσσαλονικης και γραψε τα παιδια σου στο δημοτικο, γυμνασιο (δεν ξερω τι ταξη πηγαινουν)... Την κοροϊδια και την καζουρα και τον χλευασμό που θα φανε απο τα παοκακια, δεν θα λεγεται.. Και μετα, θα κλαψουριζουν σε σενα στο σπίτι..

Έτσι, πως ειναι ο συλλογος, λάο δεν αναπαραγει... Εμας δεν μας χανει...Αλλα δεν αναπαραγει...Εμας, θα μας χασει μονο απο κορεσμο...

Ανώνυμος είπε... 6 Μαρτίου 2013 στις 10:34 μ.μ.

Φίλε Jim και όλοι οι υπόλοιποι,

Συμφωνώ με τους προβληματισμούς σας και δεν σας αδικώ. Έχει ξαναπεράσει το καράβι φουρτούνες όμως και επιβίωσε.

Τα παλιά μπαόκια πάντως δεν είναι και πολύ χαρούμενα με τους Ρώσσους, γιατί ξέρουν καλά πως ο Σαββίδης δεν πρόκειται να βάλει λεφτά (όπως δεν βάζει ο Μαρινάκης, ούτε έβαλαν οι Βγενόπουλος-Πατέρας)και επίσης καταλαβαίνουν πως όταν με το καλό ξεκουμπιστεί θα αφήσει πίσω του τόσο καμμένη γη που η κατάσταση δεν θα μαζεύεται με τίποτα (όπως στο Ροστώβ). Αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημμα.

Στα δικά μας τώρα:
-Μεγάλωσα με τους εφιάλτες των διηγήσεων των μεγαλύτερων για το έπος της Περούτζια, το οποίο η γενιά μας ποτέ δεν θα ξαναζούσε. Είμαι περήφανος λοιπόν γιατί έζησα το μεγαλείο του να κοιτάς στα μάτια και πετάς έξω την κάτοχο του τροπαίου Ατλέτικο Μ. με 2 ολοκάθαρες νίκες μέσα-έξω, και να παίρνεις αδιανόητη πρόκριση με βάση τη δυναμική και τα budgets των δύο ομάδων.
Άσε την τεράστια ικανοποίηση για τη γκρίνια του Μαντσίνι όταν δεν κέρδισε στο Χαριλάου.

Να θυμίσω πως κάτι παρόμοιο ίσως να έζησε μια φορά ο πολυμετοχικός το 1985 με τη Φεγενορτ, άντε και ο συμπολίτης κάποτε με την Αρσεναλ. Δεν το έχουν νοιώσει ποτέ στη ζωή τους οι αεκτζήδες (άλλη ντροπή της Ελλάδας) και ποτέ τους ούτε οι γαύροι που παίζουν 16-17 χρόνια CL.
Έμεινε τουλάχιστον και κάτι να λέμε και στα εγγόνια μας.

-Εδώ και χρόνια είναι γνωστό πως κερδοφορία έχει μόνο η ομάδα που παίζει στους ομίλους του CL (βλέπε Μαρινάκη). Όλες οι άλλες ομάδες μπαίνουν μέσα κάθε χρόνο.

Άρα, για να φτιάξεις ομάδα της προκοπής με σφιχτό budget χρειάζεσαι διοίκηση και προπονητή που να ξέρουν μπάλλα και να έχουν συγκεκριμένο σχέδιο (βλέπε π.χ. Levante).

Αυτό πάντα έλειπε και συνεχίζει να λείπει από τον ΑΡΗ. Ένα συγκεκριμένο και λογικό σχέδιο βήμα-βήμα. Για τον Καστίγιο, τον Αμορόζο και τους άλλους τουρίστες που δεν τους χρειαζόταν η ομάδα και δεν βοήθησαν, προφανώς πολλοί άνθρωποι μέσα στην ομάδα έφαγαν τρελές μίζες με τη μεταγραφή τους, το καταλαβαίνουμε όλοι.

Ακόμα και στις καταστροφικές χρονιές όπως η φετινή, σκοπός είναι να φροντίσεις να χτίσεις λιθαράκι-λιθαράκι την ομάδα του μέλλοντος. Έγκλημα ας πούμε που χάσαμε μέσα από τα χέρια μας τον Μητρόπουλο.

Το θέμα λοιπόν μόλις τελειώσει η χρονιά είναι να διατηρηθούν οι παίκτες που αξίζει να φοράνε και τα επόμενα χρόνια τη φανέλα του ΑΡΗ και να γίνουν έξυπνες προσθήκες παιχτών που θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Άλλη επιλογή για να ξαναδούμε τον ΑΡΗ κάποτε μεγάλο δεν υπάρχει. Άν είναι απλώς να πουλήσουμε 1-2 παίκτες που ξεχώρισαν ή ακόμα χειρότερα να μείνουν ελεύθεροι ποτέ δεν θα σηκώσουμε κεφάλι.


(Ποιος από μας δεν την ψωνίζει βλέποντας τον Παπανικολάου να κερδίζει αγώνες για το γαύρο?)

ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ

jim είπε... 6 Μαρτίου 2013 στις 11:50 μ.μ.

Δεν έχεις άδικο σχεδόν σε τίποτα φίλε ΑΡΕΙΑΝΕ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ...

Όμως, στον ΆΡΗ ποτέ δεν υπήρχαν οι άνθρωποι που θα κάνουν πράξη όσα πρέπει να κανουν. Στο αγωνιστικό, στο οικονομικο κλπ... Παντα έταζαν, μαζευαν κοσμο και μετα αφηναν καμμενη γη..

Το ζητουμενο δεν είναι να διηγουμαστε ιστοριες θαυματων καθε τριαντα χρονια, από παππου σε εγγονό (Περουτζια το 1980 με Μαδριτη 2010)...

Το ζητουμενο ειναι αυτες τις ιστοριες θαυματων να τις μετατρεψουμε σε πραγματικοτητα. Να εχουμε ομαδα που πρωταγωνιστει καθε χρονο...

Αλλα αυτα δεν προκειται να γινουν ποτε στον ΑΡΗ... Δεν εγιναν, δεν γινονται και δεν θα γινουν...

Και ο κόσμος αηδιασμενος και σκασμενος τι να σου κανει..Σου λεει, τον μαλάκα να κανω ; ; ;

Παρεπιμπντόντως, στην ΝΕΤ εχουν καλεσμενο για βραδιά Champions League τον μεγάλο, τον άφθαρτο πόντιο (οπως τον έλεγα εγώ) τον Νίκο Λαζαρίδη...



Ανώνυμος είπε... 7 Μαρτίου 2013 στις 1:06 π.μ.

Από τη φούρια μου ξέχασα να σας δώσω συγχαρητήρια για τη φανταστική δουλειά που κάνετε σε αυτό το blog και τα πολύ ωραία άρθρα. Μπράβο σας παιδιά και να διαδόσουμε αυτόν τον κιτρινόμαυρο φάρο όσο μπορούμε.

Γεια σου και σε εσένα Vardaris, έπρεπε να κρατάς μια ομπρέλλα για να σε καταλάβω ότι είσαι στο νησί!

-Όλες οι Ελληνικές ομάδες λειτουργούν ερασιτεχνικά και άρπα-κόλλα όπως εξάλλου και τα πάντα σε αυτήν την αστεία χώρα. Πως θα μπορούσε ο ΑΡΗΣ να αποτελέσει εξαίρεση όλα αυτά τα χρόνια με τους τυχάρπαστους, τα λαμόγια, τις παράγκες, τις μίζες, τα ρουσφέτια, τα στημένα, τα παράνομα στοιχήματα και όλα τα υπόλοιπα που ζήσαμε όλοι μας και κατάντησαν τη χώρα Ζιμπάμπουε? Υπήρξε κανείς να σταματήσει την κατρακύλα όλα αυτά τα χρόνια? Τα γράφει μια χαρά ο Nick!

-Η ομάδα φάνηκε πώς πέφτει από το πρώτο ματς στη Νέα Σμύρνη, ας μην γελιόμαστε.

-Ας πούμε για χάρη της συζήτησης πως ο κόσμος και η φανέλα παίρνουν 4-5 από τα 6 τελευταία ματς και μένουμε. Υπάρχει κάποιος να εγγυηθεί το σωστό και υγιές στήσιμο της ομάδας από το καλοκαίρι?

-Τέλος, ποιος πιστεύετε φίλοι συν-ΑΡΕΙΑΝΟΙ πως είναι ο ρόλος και ο σκοπός του Ιωαννίδη? Γιατί εγώ Υφυπουργό Αθλητισμού να αρθρογραφεί πύρινα άρθρα και ανακατεύεται τόσο φανερά στα εσωτερικά μιας ομάδας δεν έχω ξανακούσει πουθενά στον κόσμο...

Από πότε εν ενεργεία υπουργοί έχουν λόγο ποιος θα είναι προπονητής στον ΑΡΗ ας πούμε, με ποιο δικαίωμα και με ποιο μελλοντικό στόχο?

ARIS-UK

Unknown είπε... 7 Μαρτίου 2013 στις 1:25 μ.μ.

Σε ευχαριστουμε πολυ φιλε μου ''Αγγλε''.

Ο ΑΡΗΣ, η μαλλον, οι παραγοντες του, ηταν λαμογια. Μας το παιζαν Αρειαναρχες, και στην πλατη μας τα κονομουσαν. Και τωρα, καθονται και απολαμβανουν ζωη και κοτα και γελανε με τα χαλια μας.

Αυτο που λες για τον Ιωαννιδη, μαλλον εννοεις την αρθρογραφια στο sport24. Αλλα δεν ειναι αυτος ο Ιωαννιδης, ειναι ο xanthoss του overlap.gr, προκειται για απλη συνωνυμια (ετσι ξερω εγω, αν κανει καποιος λαθος ας με διορθωσει).

VardARIS είπε... 7 Μαρτίου 2013 στις 3:29 μ.μ.

Καλησπέρα φίλε από Αγγλία, πληθαίνουμε πλέον στο νησί... Λονδίνο μένω τους τελευταίους 16-18 μήνες, και έχω γνωρίσει αρκετά παιδιά που είναι Άρης. Αν μαζευτούμε άνετα γεμίζουμε μια καφετέρια σε παιχνίδι του Άρη. Και μιλάμε για παιδιά που όχι απλά λένε ότι είναι Άρης, αλλά παρακολουθούν στενά την ομάδα, είναι μέλη της λέσχης κλπ... Εσύ πού μένεις?

Ανώνυμος είπε... 9 Μαρτίου 2013 στις 9:28 μ.μ.

Thanx Nick, έχεις δίκιο, είπα κι εγώ...

Vardaris, στο Ealing μένω, στα δυτικά.


ARIS-UK