Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Πέφτουμε ρεεεεεε...

Πλέον είμαστε κ επίσημα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η εμφάνιση με τον Πλατανιά ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ.

Δεν κάναμε ούτε μία ευκαιρία σε όλο το ματς, δεν κερδίσαμε ούτε μία μονομαχία. Στην ουσία χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια ένα παιχνίδι που υποτίθεται ότι ήταν ΤΕΛΙΚΟΣ.

Χάσαμε από μία ομάδα που είχε να κερδίσει από το Νοέμβριο!!! Με τη σημερινή μας εμφάνιση δικαιώσαμε όσους μας θεωρούν τη χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Για να μην κοροϊδευόμαστε πλέον η ομάδα είναι με το 1.5 πόδι στη Β Εθνική και μόνο με κάποιο θαύμα θα καταφέρει να σωθεί.

Οπότε ας αρχίσουμε να το χωνεύουμε σιγά σιγά...


Για να μην παρεξηγηθώ όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι θα παρατήσουμε την ομάδα. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Στα εναπομείναντα 9 παιχνίδια και ειδικά στα 4 εντός έδρας πρέπει να γίνει πανικός. Πρέπει να δείξουμε σε όλους αυτούς που μας έχουν ξεγραμμένους ότι εμείς οι οπαδοί του Άρη δεν μασάμε.
Και ακόμη κ να πέσουμε πάλι εκεί θα είμαστε όπως είμασταν κ τις άλλες 2 φορές.

Διότι παρά τη τραγική μας εμφάνιση ήρθε πάλι το κοράκι ο Μάνταλος κ έβαλε το χεράκι του αποβάλλοντας εντελώς αναίτια τον Γιαννιώτα. Όπως είχε κάνει και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Το είπα κ το ξαναλέω. ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Δεν γίνεται κάθε εβδομάδα να έχουμε σημαντικά σφυρίγματα εναντίον μας. Όλες οι ομάδες έχουν πάρει σφυρίγματα, έχουν βάλει άκυρα γκολ, μούφα πέναλτι, άδικες αποβολές σε εμάς γιατί πάντα σφυρίζουν εναντίον μας;

ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ.

Δεν έχει νόημα να ξαναπώ γι'αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ. Είτε είναι πρώην ή νυν συνδεσμίτες, είτε είναι παράγοντες είτε manager...

Και αυτοί οι παίχτες μας ρε πούστη μου λίγο αξιοπρέπεια δεν έχουν; Λίγη υπερηφάνεια δεν έχουν; Γάμησε τον Άρη κ τη φανέλα αυτοί σαν παίχτες ανέχονται να χάνουν από το κάθε χωριό με κατεβασμένα τα χέρια;

ΡΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.

Κλείνω εδώ γιατί είμαι τρελαμένος κ θα γράψω κ άλλες μαλακίες...

6 σχόλια:

jim είπε... 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:30 π.μ.

Έτσι είναι όπως τα λες.

Κάποιοι, λένε να κοιτάζουμε την ομάδα μας πρώτα απ' όλα πως είναι και όχι την διαιτησία. Εντάξει, παραδεχόμαστε ότι είμαστε κακοί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μας παίζει καλά η διαιτησία.

Κάθε άλλο. Μας κυνηγάει συστηματικά. Αυτο το συνάφι, όπου σταθεί και όπου βρεθεί βλέπει ΆΡΗ και σεληνιάζεται... Τα πράγματα ξεφεύγουν από τα όρια του ανθρώπινου λάθους..

Και στην τελική, δεν καταλαβα.. Τι θα πει λαθος... Τα λεφτα που παίρνουν (οποτε τα παιρνουν) σε ενα 90λεπτο, ο μεσος ελληνας πλεον δεν τα παιρνει σε βαθος 3ων-4ων μηνων...

Αντε, μην γυρίζετε αλλο τα μυαλα του κοσμου... Ειναι που ειναι τα πραγματα χαλια στα οικονομοικο-κοινωνικα... Μην προκαλείτε και σεις... Ο αλλος 2 μετρα οφ-σαιντ ηταν, δεν το ειδα... Τι θα πει δεν ειδες ; ; ;

Και παίρνοντας τους δανεικους του ΟΣΦΠ, σκέφτηκα "επιτέλους, η ομάδα θα ασφαλιστεί και διαιτητικά". Αλλά που...

Κατα τ' άλλα χαλια μαυρα. Ολοι -100... Απλά είπαν ότι πήγαν στα Χανιά. Σε κουβεντες που θα κανουν, θα λενε "πήγαμε και στα Χανια"..

Αυτό μπορούν, αυτό κάνουν. Δεν είναι ότι δεν θέλουν. Απλά, δεν μπορούν. 21 αγωνιστικές τώρα, αν μπορούσαν θα το έδειχναν..

Εννοείται, πως στα 4 εναπομείναντα ματς εντος εδρας πρέπει να στηριχτεί η ομαδα..

skarabaios είπε... 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:12 π.μ.

Καλημέρα παιδιά,

δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον jim. Η ομάδα δεν μπορεί να παίξει παραπάνω, κι αυτό που παίζει δεν φτάνει για Super League. Αμφιβάλλω μάλιστα αν φτάνει και για την Β'... Αν συναντήσεις ομάδες σαν την Καλαμαριά που πηγαίνει τρένο, εξασφάλισες κι άλλη μία χρονιά στα χωριά...

Ο Μιχαλίτσος είναι που είναι "λίγος", είναι και το ρόστερ τέτοιο, και δένει η σούπα.

Δήθεν "παιχταράδες" σαν τον Γιαννιώτα και τον Σουνά είναι μάλλον μέσα στο μυαλό μας μόνο. Δυστυχώς κανένας από τους μικρούς, όσο ταλέντο κι αν υποτίθεται ότι έχει, δεν δείχνει διάθεση να ματώσει για την φανέλα.

Και μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι είναι τόσο αδιάφοροι. Οι εμφανίσεις που κάνουν (ατομικά) σε καμία περίπτωση δεν θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Θα ακολουθήσουν και προσωπικά την πτώση του Άρη. Παιδιά 20-22 ετών οδηγούνται με αδιαφορία στην ανυπαρξία τους...

Όσο για την Β' που μάλλον την εξασφαλίσαμε εχθές, κρίμα για τον κόσμο... Αν πρόκειται να καθαρίσουμε από τη βρώμα που κρύβουμε κάτω από το χαλί τόσα χρόνια, ας πάμε και στην Δ' και να ξεκινήσουμε την αναδόμηση της ομάδας.

Μαύρη ημέρα...

VardARIS είπε... 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:31 π.μ.

Και εγώ που νόμιζα ότι μετά την ανακοίνωση του Άρη ("Η ΚΕΔ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ"), δε θα είχαμε άλλη σφαγιαστική διαιτησία. Από ότι φαίνεται δε φοβήθηκε και πολύ...

Όσο για όλα αυτά που ακούγονται για τον προπονητή, μέχρι τώρα μας έφταιγαν:
- ο Αλκαράθ (επειδή δεν ήθελε τους 5, αλλά και επειδή έπαιζε με 4-4-2),
- Ο Πασσιαλής & Μπουγιουκλής επειδή δεν ήταν καλοί στην τακτική,
- Ο Κατσαβάκης επειδή είχε κακές σχέσεις με τους περισσότερους παίκτες και πάει λέγοντας
- Τώρα φταίει και ο Μιχαλήτσος επειδή δεν έχει ιδέα από προπονητική.

Εγώ πιστεύω ότι όποιος και να έρθει το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Αρκετοί από τους παίκτες μας δεν αξίζουν να φορούν την φανέλα του Άρη και άλλοι δεν γνωρίζουν που αγωνίζονται - είναι στον κόσμο τους. Εδώ το άλλο το μλκιστήρι 3 ώρες πριν το παιχνίδι και πόσταρε τραγούδια του Βέρτη και φωτογραφίες από έξοδό του σε νυχτερινά μαγαζιά. Ο Γιαννάκης πάει και σπρώχνει τον Ναζλίδη και εκείνος (με πέσιμο αλά Γιαννιώτα) κερδίζει την κόκκινη κάρτα του παίκτη μας. Λες και ο Γιαννιώτας δεν ξέρει ότι οι διαιτητές αφορμές ψάχνουν για να μας βγάλουν κόκκινες...

Αν σωθούμε θα είναι καθαρά λόγω έδρας - φανέλας, αλλά δυστυχώς δεν παίζει μπάλα η φανέλα, ούτε ο κόσμος, οπότε πλέον δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος.

ΝΑVAS είπε... 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:43 μ.μ.

ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΗΔΕΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΧΘΕΣ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ

ΑΥΤΑ.....ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

Unknown είπε... 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:09 μ.μ.

Ολοι που εχουμε τα μυαλα μας στο κεφαλι μας περιμεναμε αυτη τη στιγμη, οτι θα ερθει καποια στιγμη φετος.

Πλεον, η ομαδα ειναι πρωτο φαβορι για την προτελευταια θεση, οχι μονο βαθμολογικα, αλλα και ψυχολογικα και αγωνιστικα. Χθες φτιαξαμε αλλη μια Μπαρτσελονα. Αυτη των Χανιων. Δεν εχω να πω κατι παραπανω για το ματς.

Αν θελετε κι εμενα τη γνωμη μου, σας λεω τα εξης περιεκτικα:

1) Οι παικτες εχουν το μικροτερο μεριδιο εθυνης για τη σημερινη κατασταση.

2) Η καλυτερη λυση θα ειναι αντιγραφη απο αυτο που εκανε η γρια. Πτωχευση και αγορα αλλου ΑΦΜ μιας κοτνινης και τακτοποιημενης ΠΑΕ.

Δεν εχω να πω κατι παραπανω. Εχω κουραστει, θυμωσει, αγανακτισει, στεναχωρηθει, αηδιαστει. Δεν εχω ορεξη για λογια. Το μοιραιο ερχεται, αλλα πρεπει ολοι να στηριξουμε ως το τελος.

jim είπε... 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 4:31 μ.μ.

Παιδιά, η στήριξη εννοείται ότι θα υπάρξει. Δεν το συζητάμε..

Η στήριξη, όμως δεν μας λύνει τα προβλήματα. Απαιτούνται ριζικές αλλαγές και κομβικές αποφάσεις. Ίσως, αποφάσεις που γυρίζουν σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

Γιατί, όσο και να στηρίξουμε τα προβλήματα παραμένουν προβλήματα.

Είναι σαν να περιμένουμε έναν πολύ δικό μας άνθρωπο να αποβιώσει από μήνα σε μήνα, εβδομάδα σε εβδομάδα και να μαζευόμαστε κάθε μέρα στο σπίτι του 20-30 άτομα και να του κρατάμε το χέρι και να του λέμε πόσο σημαντικός είναι και πόσο τον αγαπάμε..

Αυτό, όμως δεν θα τον γλυτώσει. Απλά θα του απαλύνει τον πόνο και θα φύγει ήσυχος.

Εμείς, αυτό θέλουμε ; ; ; Να απαλύνουμε τον πόνο απλά ; ; ; Ή να βρούμε τον τρόπο / αντίδοτο αν θέλετε για να επαναφέρουμε τον ασθενη (που στο συγκεκριμένο παραδειγμα είναι η ομάδα μας) στην ζωή ; ; ;

Για μένα η στηριξη δεν αρκει. Ειναι για μας. Για να αισθανομαστε σταρατοι και παντελονατοι. Δεν δίνει λύσεις στη ομάδα όμως.

Οι ριζικές αλλαγές και οι αποφάσεις θα δώσουν λύσεις. Όποιες κι αν ειναι αυτες.