Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Η επικαιρότητα στο μπάσκετ

Καλησπέρα σε όλους. Πολύ καιρό έχουμε να γράψουμε άρθρο για το μπάσκετ (συγκεκριμένα από τις 6 του Ιανουαρίου, δηλαδή περίπου 1,5 μήνα), το οποίο το έχουμε παραμελήσει και έχουμε αφήσει στην άκρη. 

Από τη μία είναι λογικό, γιατί οι εξελίξεις στο ποδόσφαιρο δεν σταματάνε και εκεί υπάρχει θέμα επιβίωσης κάθε μέρα, και επίσης, ο Red, που έχει αναλάβει το μπάσκετ εδώ στο arisgod, έχει υποχρεώσεις ως πατέρας που είναι. 

Από την άλλη, οφείλουμε να ασχοληθούμε, γιατί και στη ναυαρχίδα του συλλόγου υπάρχουν σημαντικά ματς. Η ομάδα έχει βρει το δρόμο της, πάντως και θέλει ΣΤΗΡΙΞΗ.



Ας δούμε συνοπτικά όσα ματς μεσολάβησαν από το τελευταίο μας άρθρο για το μπάσκετ, που αφορούσε το παιχνίδι με αντίπαλο το Περιστέρι, έως και σήμερα:

Καβάλα-ΆΡΗΣ 77-85: Κακό πρώτο δεκάλεπτο, πολύ καλό δεύτερο, μπλακ άουτ στο 3ο, τελικά σημαντική νίκη με εξαιρετικούς Πελεκάνο, Χαντ, Ασημακόπουλο.

ΆΡΗΣ-Κολοσσός 75-52: Νίκη με εξαιρετική εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα, με μαγικό δεύτερο ημίχρονο.

Πάο-ΆΡΗΣ 81-62: Αναμενόμενη ήττα, αλλά ανεξήγητα κακή εμφάνιση σε 2η και 3η περίοδο.

ΆΡΗΣ-Ρέθυμνο 71-73: Μία λέξη. Χ-Α-Ρ-Α-Κ-Ι-Ρ-Ι. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα έχασε μέσα από τα χέρια της μία φαινομενικά εύκολη νίκη.

Ηλυσιακός-ΆΡΗΣ 62-64: Πολύ αγχωτική νίκη, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι από την αρχή ως το τέλος. Η νίκη μετράει.

ΆΡΗΣ-Πανελευσινιακός 68-55: Άλλη μία νίκη. Πρόκειται για σχετικά εύκολη αυτή τη φορά, άσχετα από το τραγικό 4ο δεκάλεπτο. Μετράει η ουσία.

Πλέον, η ομάδα ταξιδεύει στη Νέα Σμύρνη ώστε να αντιμετωπίσει τον πολύ καλό φέτος Πανιώνιο. Καλή επιτυχία να της ευχηθούμε.

0 σχόλια: